Şimdi Ara

YDS Bot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chips

Aradan çok zaman geçmiş, konu hort olacak ama, bu botla ilgili yorum yaparken bu acayip yorumu gördüm. Dayanamadım cevap vereceğim:
    "motosiklet botlarinin topuk arkalari one dogru egimlidir": Bütün ayakkabı ve botlarda eğim vardır. Eğimin amacı, ayaktan çıkmamasını sağlamaktır.
    "notosiklet yarislarinda yariscilarin motordan indikleri zaman yuruyuslerine dikkat edin. hepsinin bacaklari hafif kiriktir dizlerden. cunku topuklari baski yapar.": Öyle görünmesinin sebebi, diz korumalarının öndeki çıkıntısıdır.

Başlığı açan arkadaş, sen ne yaptın sonra? Yazmamışsın gelişmeleri. Yazdığında 16 idin, şimdi 22sin. Bu ve diğer botlarla ilgili deneyimlerini yazar mısın?

Alıntıları Göster
    Bende bu acaip yorumunu gördüm, dayanamadim. Hayatinda hiç tam profosyonel yaris botu ile yürümemiş olmalisin. Yoksa bu kadar bos konuşmazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi San_tiago81 -- 6 Nisan 2019; 1:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: San_tiago81

Bende bu acaip yorumunu gördüm, dayanamadim. Hayatinda hiç tam profosyonel yaris botu ile yürümemiş olmalisin. Yoksa bu kadar bos konuşmazdın.

Alıntıları Göster
    Konu zaten TAM PROFESYONEL YARIŞ BOTU değil mi?!
    Haklı çıkmak için konuyu saptırmak,
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak,
    sonrada "boş konuşuyorsun" demek!

Konu uzamasın. Sen haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

Konu zaten TAM PROFESYONEL YARIŞ BOTU değil mi?!
    Haklı çıkmak için konuyu saptırmak,
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak,
    sonrada "boş konuşuyorsun" demek!

Konu uzamasın. Sen haklısın.

Alıntıları Göster
    Burda tam prof yazmamin sebebi bilindik markaların racing serisi botlarini kastetmekti. Ornegin dainese, ixs, spidi, richa,revit..vs gibi. Yani çin malı ürünlerde bu açı olmayabilir, kullanmadim bilmiyorum. Ama bu tarzda bilinen markaların racing serilerinin hepsinde bu extra topuk açısı vardır. Ve bundan dolayı yururken dizlerinizi kirmak zorunda kalırsınız. Tulumdaki dizliklere gelirsek. Dizlikler ön ve hafif yanlara donecek sekildedir. Dizin arka kismina dönmez. Arka kisim genelde esnek kumas veya deridir. Yani dik durdugunuz zaman dizlik cikinti yapsada, insanin yuruyusunu etkilemez. Zaten bunu yarışlara gittiyseniz pit alaninda görebilirsiniz. Yariscilar tulumun ust kismini beline kdr acar ve altina terlik veya spor ayakkabi giyer. Bu sirada yürüyüşlerinde hic bir degisiklik yoktur. Ne zamanki botu giyerler, topuklar baski yaptigi için dizlerini bukmek zorunda kalirlar. Uzun lafin kısası konuyu saptirma gibi bir amacim yok, bilgi sahibiyim, fikir sahibiyim, tecrübe sahibiyim, haklıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.