Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidoriumen

quote:

Orijinalden alıntı: anonimbey

Bir şey sorucam Turkcell'den alınan cihazlarda Başarı garantisi olduğunu buraya ısrarla yazmışsın.Neredeyse Turkcell'den alan herkes...Peki Teknosa'dan alsak Başarı garantili olmuyor mu? Ona TeknoAssist mi bakıyor? Kısaca fazla saçmalamıyım LG Nexus 4'ün garanti işlerine Türkiye'de kim bakıyor?

Teknosada israrla hangi garanti diye sordum.LG garantili bi sorun olursa bize getireceksin dediler.Turkcell de kutu üzerinde basari yaziyor.

Bunun dişinda bugün ben deki cihaz metrobüs te ekrani titremeye basladi.Sanki eskiden PC ekrani VGA kablosu tam oturma diginda ekranda bir titreklik olurdu ya o şekilde...Bu durum bugün yaklasik 15 dk oldu.Telefonu actim,kapattim yine devam etti. Sonra o şekilde kullanirken yavaş yavaş titremeyi kesti.Ben cebimde acildigini ve sensorleri ile ilgili bi durum olduğunu düşündüm. Boyle bi şeyle katsilasan oldu mu?Google a şikayetler nereden gönderiliyor acaba?Oraya da bi bakayim.Olmazsa 1 hafta olmadan değişim isterim.Teşekkürler...

ekran titremesini eğer parlaklığı otomatiğe bağladıysan yapabilir,ortam ışığına göre cihaz kısıyor yada yükseltiyor...sende sorun varmış gibi sanabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

quote:

quote:

Bir şey sorucam Turkcell'den alınan cihazlarda Başarı garantisi olduğunu buraya ısrarla yazmışsın.Neredeyse Turkcell'den alan herkes...Peki Teknosa'dan alsak Başarı garantili olmuyor mu? Ona TeknoAssist mi bakıyor? Kısaca fazla saçmalamıyım LG Nexus 4'ün garanti işlerine Türkiye'de kim bakıyor?

Teknosada israrla hangi garanti diye sordum.LG garantili bi sorun olursa bize getireceksin dediler.Turkcell de kutu üzerinde basari yaziyor.

Bunun dişinda bugün ben deki cihaz metrobüs te ekrani titremeye basladi.Sanki eskiden PC ekrani VGA kablosu tam oturma diginda ekranda bir titreklik olurdu ya o şekilde...Bu durum bugün yaklasik 15 dk oldu.Telefonu actim,kapattim yine devam etti. Sonra o şekilde kullanirken yavaş yavaş titremeyi kesti.Ben cebimde acildigini ve sensorleri ile ilgili bi durum olduğunu düşündüm. Boyle bi şeyle katsilasan oldu mu?Google a şikayetler nereden gönderiliyor acaba?Oraya da bi bakayim.Olmazsa 1 hafta olmadan değişim isterim.Teşekkürler...

ekran titremesini eğer parlaklığı otomatiğe bağladıysan yapabilir,ortam ışığına göre cihaz kısıyor yada yükseltiyor...sende sorun varmış gibi sanabilirsin...

Eger voltaj dalgalanmasi gibiyse korkarim ki sen de one x+ da yasadigim sorunu yasadin. Ara ara yapardi, ozellikle sarjda iken daha cok yapardi. Bu dalgalanmayi ekran isigi otomatikde degilken ve isik sonuna kadar acikken de yapardi ve bu titreme gri yuzeyde de daha belirgin olurdu. Herkes bana normal dedi ben kafaya taktim telefondan sogudum, nexus 4 aldim, su an bunda boyle bir soeun yok.

Servise yolladim bir sey yok diye de geri yolladilar ama var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Nexus 4 hemde LG turkıye garantılı 1139 tl ye alabılırsınız 12 taksıt le

benım elım yıne satın al butonuna gıdıp gelıyor ama borcum cok ve ıkı telefonum var :)

Söyleki ASYA kartın 1500tl ve ustu harcamalara su an 200 tl puan kampanyası var ve ayrıyetten Hepsıburada sitesınde suan 500 tl lık harcamaya 100 tl cek kampanyası var telefon 1439 tl bunu baska bır ıhtıyacınız ıle 1500 tamamlayın 1200 tl ye nexus 4 Lg garantılı telefonu ve bırde ıhtıyacınız olan bır urunu yanında alın mesela ıyı bır kulaklık olabılır

Ben alamıyorum yoksa batacam sız alın barı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_71220174/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_71112702/mpage_1/f_/key_asya+kart//tm.htm#71174134

Maalesef o dediğiniz olmuyor,Asya Bank'ın taksit sözleşmesi bitmiş ve ne zaman geri geleceği belli değil.15 Şubat'a kadar düzelirse ne ala.Ama bu sefer de Hepsiburada kampanyası geçmiş oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Sa birim dediginiz gibi oldu.Otomatikte idi ekran...Ama bu isik acip kisma çok hizli oldu ...Bi sure sonra geçti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

quote:

Eger voltaj dalgalanmasi gibiyse korkarim ki sen de one x+ da yasadigim sorunu yasadin. Ara ara yapardi, ozellikle sarjda iken daha cok yapardi. Bu dalgalanmayi ekran isigi otomatikde degilken ve isik sonuna kadar acikken de yapardi ve bu titreme gri yuzeyde de daha belirgin olurdu. Herkes bana normal dedi ben kafaya taktim telefondan sogudum, nexus 4 aldim, su an bunda boyle bir soeun yok.

Valla aldiği dan beri ilk kez yapti ama dediğin gibi şarjda herhangi birşey olmuyor.Ve gri yüzeyde değil renkli alanlarda daha fazla oluyordu.Telefonu yatay tuttuğunda titreme gorunmuyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

quote:

Valla aldiği dan beri ilk kez yapti ama dediğin gibi şarjda herhangi birşey olmuyor.Ve gri yüzeyde değil renkli alanlarda daha fazla oluyordu.Telefonu yatay tuttuğunda titreme gorunmuyordu.

XDA'da Bluemint diye bir tema var...

O tema yüklendiğinde klavyede de değişiklik oluyor haliyle, yani klavyeyide temalamış eleman. Böyle gri renkte güderi gibi birşey oluyor klavye rengi ve deseni ve bende sadece o klavye kısımda titreme oluyor, böyle 2-3dk'lık aralıklarla kısa kısa titriyor...

Hangi romu yüklediysem hep o temayıda yüklerim ve hep dikkat ederim o kısımda o titremeyi hep yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

bu ay içerisinde 4.2.2 güncellemesi dağıtılacakmış, qualcomm driver hatası olduğu halde geç bile kaldılar.

http://www.ibtimes.com/android-422-release-date-may-hit-mid-february-key-lime-pie-precursor-found-galaxy-nexus-1059554

bu arada factory imaj dosyaları yine indirilebilir şekilde google resmi sayfasında yerini almış, orjinal rom flaslamak isteyenler kullanabilir.

gec kaldın hocam

• ARKADAŞLAR EKRANINDA FULL PARLAKLIKTA IŞIK SIZMASI VARMI HERKESDE ?
  • arkadaşlar ikisi arasında kaldım düzenli güncelleme alması bakımından nexus cazip geliyor fakat nexusun donanımı da iyi olmasına rağmen s3 baya bi testte geçiyor nexus 4 ü kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum hangisi daha mantıklı?Bi de nexusta tuş takımının olmaması yüzünden ana ekranda o 3 sanal buton ekranda baya bi yer kaplıyor sanki s3 ün ekranı daha büyük kullanışlı duruyor
  • XDA Developers
    [MOD][APP]AwesomeBEATS™ v.5 For ALL ANDROID AOSP ROMS(02.05.13) Experience BEATS
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135538

audiobeats modu, premium olmayanı kurdum sesler daha temiz daha hoş gelir gibi oldu, premium versiyonunu kullanan var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

bu ay içerisinde 4.2.2 güncellemesi dağıtılacakmış, qualcomm driver hatası olduğu halde geç bile kaldılar.

http://www.ibtimes.com/android-422-release-date-may-hit-mid-february-key-lime-pie-precursor-found-galaxy-nexus-1059554

bu arada factory imaj dosyaları yine indirilebilir şekilde google resmi sayfasında yerini almış, orjinal rom flaslamak isteyenler kullanabilir.

gec kaldın hocam

Aslında yorum eklemeden bir iki gün önce sayfaya eklenmişti, ama yazmamıştım. Saat farkıyla senden sonra eklemişsim =)

quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

quote:

Ekranı tam kaplayacak ekran koruyucu önerisi olan var mı? Aldığım kılıfla beraber gelen koruma sağ ve sol taraftan neredeyse yarım cm açık bırakıyor.

Önerisi olan yok mu?

piyasada şimdilik bulmak sıkıntılı, online sipariş vermek gerekiyor, ekran yapısı aynı olduğu için 1 liraya galaxy nexus koruyucusu aldım kulaklık kısmını iğne ile deldim idareten yapıştırdım tavsiye ederim, iş grüyor gecici olarakda olsa.

• Telefon cok guzel...Keyfini surun...
  • kullanan arkadaslara acilen bir sorum olacak telefonu alma arifesindeyim suanki telefonum lg 4x ve ahize sesi bana yetersiz geliyor Peki nexus un ahize ses yuksekligi ve netligi nasil samsunglar kadar iyimi yoksa dusukmu Birde konusma sesini hoparlöre aldigimizda ses kalitelimi cizirtili mi geliyor
  • quote:

quote:

Ekranı tam kaplayacak ekran koruyucu önerisi olan var mı? Aldığım kılıfla beraber gelen koruma sağ ve sol taraftan neredeyse yarım cm açık bırakıyor.

Önerisi olan yok mu?

amazon da çok güzel ürünler var.bir sürü kılıflar bir sürü ekran koruyucu..bi tane arka ön full koruma jelatin 5$ idi..çok iyi fiyatlar.biraz beklerim diyorsan yurt dışı sitelere bak derim..Türkiye'de bi iphone hastalığı var her yerde iphone kılıfları sanki sokaktaki 5 kişiden 4 ü iphone taşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

kullanan arkadaslara acilen bir sorum olacak telefonu alma arifesindeyim suanki telefonum lg 4x ve ahize sesi bana yetersiz geliyor Peki nexus un ahize ses yuksekligi ve netligi nasil samsunglar kadar iyimi yoksa dusukmu Birde konusma sesini hoparlöre aldigimizda ses kalitelimi cizirtili mi geliyor

yardim lutfen arkadaslar
  • quote:

quote:

kullanan arkadaslara acilen bir sorum olacak telefonu alma arifesindeyim suanki telefonum lg 4x ve ahize sesi bana yetersiz geliyor Peki nexus un ahize ses yuksekligi ve netligi nasil samsunglar kadar iyimi yoksa dusukmu Birde konusma sesini hoparlöre aldigimizda ses kalitelimi cizirtili mi geliyor

yardim lutfen arkadaslar

Çok berrak ve yüksek bazen konuşurken elimle kısmak zorunda kalıyorum, yoksa odada kim varsa karşı tarafın sesini duyuyor (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_5353

quote:

quote:

Önerisi olan yok mu?

amazon da çok güzel ürünler var.bir sürü kılıflar bir sürü ekran koruyucu..bi tane arka ön full koruma jelatin 5$ idi..çok iyi fiyatlar.biraz beklerim diyorsan yurt dışı sitelere bak derim..Türkiye'de bi iphone hastalığı var her yerde iphone kılıfları sanki sokaktaki 5 kişiden 4 ü iphone taşıyor.

amazon türkiye'ye gönderim yapıyor mu? en son baktığımda yapmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: disq

Haber vereyim, hani Box.com kampanyası vardı, LG cihaz sahiplerine ömür boyu 50gb alan veriyordu. 2012 sonuna kadardı. Bugün deneyince farkettim ki kampanya bitmemiş, hala aktif.

Yani Nexus 4'ünüze Box uygulamasını indirip (Dropbox gibi birşey) mevcut hesabınıza giriş yaparsanız (ya da Box'da yeni hesap yaratıp sonra telefonunuzdan uygulama ile 1 kez giriş yaparsanız) hesabınıza ömür boyu geçerli olacak şekilde 50gb kota ekliyor. Mis oluyor.

Hocam süper bir paylaşım, teşekkürlerin en büyüğü sizin olsun :) Dediğinizi yaptım, zaten hesabım vardı ve yüklemiştim de ancak hiç giriş yapmamışım. Şimdi giriş yaptım ve hediyeyi kaptım

Aşağıda hediyemi kazandığım anı ölümsüzleştirdiğim resimi paylaşıyorum

whtsupp ı bende yesil yaptımda kardesim face ve sms için ısık renk ayarlarını nerden yapıcaz ben bulamadım

• alıntıyı yanlış yerden yaptım kusura bakmayın özür...
  • Artık ben de Nexus 4 sahibiyim. Turkcell Kurumsal indirimiyle 1.099 TL'ye satın aldım. Telefon kusursuz, hiç bir dezavantajını görmedim. Çok hızlı bir cihaz...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.