Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bende custom rom ve kernel var ben bu android l image dosyasını nasıl yükleyebilirim?
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    toolkit ile image dosyasını flashlayacaksın başka bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

toolkit ile image dosyasını flashlayacaksın başka bir şey yok

ya bende adb device not found hatası alıyorum, ilk rom yüklerken de böyle bir şey olmuştu uğraşmış yapmıştım ama şuan ne yaptığımı hatırlamıyorum
    nexus root toolkitde driver insttallation guide olması lazım,telefon driver'ı kaldırıp oradan tekrar yükleyebilirsin
    adb driverını tanıt bilgisayara.

ilk açılışta uzunca mı bekliyor sizde de ? bekliyormuş :)

gayet güzel bir güncelleme olmuş çok hoş anımasyonları var ve gayet seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 15 Kasım 2014; 1:42:34 >
  • evet ben de yükledim çok seri olmuş,bekleneni verdi sanıyorum
  • bu linktekileri okuyup uygulayın kimseden fayda beklemeyin kendiniz yapın beyler

http://androidnoktasi.com/51/nexus-cihazlara-stock-rom-yuklenmesi/
  • argural A kullanıcısına yanıt
    Ana ekran haricinde destekleyen uygulamalarda dönüyor mu? Mesela ayarlar kısmında?
  • Kurmak isteyen arkadaşlar şu yöntemle kurabilirler

http://www.miuiturk.com/2013/11/android-44-kurulum.html

Baştan söyleyeyim kendim denemedim, boş vaktim olunca denerim fakat 4.4 olmuş 5.0 olmuş fark etmez diye biliyorum.
  • Teşekkürler hocam burdan yapmıştım siz diyince aklıma geldi ve oldu :D

Android L hayırlı olsun
  • Demin baktim ve Nexus 4'e de yayinlanmis. Hepinize hayirli ugurlu olsun. N5'te pil süresinde bayagi artis oldu insallah sizde de olmustur. %70 ile 2 saat ekran suresi aldim ayrintilari N5 konusunda var. Nexuscular olarak hepimizin lolipop bayramini kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 15 Kasım 2014; 2:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum bizim pilleri
  • stock neus 4 e nasıl yüklüyoruz peki dostlar ?
  • özellikle mahdi, cm11 gibi çok özellikli romlardan geçen arkadaşlardan ilk izlenim yorum alabilirmiyim ?

wolfram alpha, xmod games gibi kullandığım bazı uygulamalar art desteklemiyor o yüzden direkt geçemeyeceğim eğer batarya süresinde devasa bir artış varsa multirom kullanırım
  • Gece pil tasarrufunda %10 da bıraktım sabah hala %10 du. Bence bizide etkileyecek pil dalgasi Okuduğum kadarıyla bildirim yonetimine kadar değişen çok şey vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 12'de kurmaya çalışmıştım. Telefon açılmaya başlarken bırakıp yatmıştım. Biraz önce uyandım birde ne göreyim. Telefon halen açılma animasyonunda. Şuan 4.4 e geri dönüyorum. Neden böyle oldu bilenler yardım edebilir mi
  • Nexus 4 için android lollipop yayınlanmaya başlandı..

fabrika imaj dosyasını yüklemek isteyenlerhttp://www.modernbilisim.com/nexus-4-stock-rom-yukleme/
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Gece 12'de kurmaya çalışmıştım. Telefon açılmaya başlarken bırakıp yatmıştım. Biraz önce uyandım birde ne göreyim. Telefon halen açılma animasyonunda. Şuan 4.4 e geri dönüyorum. Neden böyle oldu bilenler yardım edebilir mi

Benimde açılırken uzun sürdü.Telefon kablo ile bilgisayara bağlıydı kabloyu çektikten kısa bir süre sonra açıldı.Yinede geç açıldı (benimki 8 dk sürdü).Telefonu kapatıp açsaydınız belki düzelebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

stock neus 4 e nasıl yüklüyoruz peki dostlar ?

Fabrika imaj dosyasını yüklemek isteyenlerhttp://www.modernbilisi...us-4-stock-rom-yukleme/
    Yeni android sürümü geç açılıyor 10 dk civarında beklerseniz açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuralp63

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Gece 12'de kurmaya çalışmıştım. Telefon açılmaya başlarken bırakıp yatmıştım. Biraz önce uyandım birde ne göreyim. Telefon halen açılma animasyonunda. Şuan 4.4 e geri dönüyorum. Neden böyle oldu bilenler yardım edebilir mi

Benimde açılırken uzun sürdü.Telefon kablo ile bilgisayara bağlıydı kabloyu çektikten kısa bir süre sonra açıldı.Yinede geç açıldı (benimki 8 dk sürdü).Telefonu kapatıp açsaydınız belki düzelebilirdi.

ilk önce bir 15 dakika bekledikten sonra yeniden başlattım sonra bir 10 dakika kadar bekledim ve telefonu şarja takıp yattım 6 saatte de açılmadı Şuan 4.4'e geri döndüm akşam dosyayı yeniden indirip deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.