Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

Orijinalden alıntı: icais

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

Demin 5 dolarımı aldım.daha tövbe.yapılacak iş değil bu.sıfır ref ile aldım.yeni başlayanlara tavsiyem hiç bulaşmayın atı alan üsküdarı geçti.refleri topladı bu saatten sonra ancak eş dost ile ref bulunur.

+1

Winat en iyisi.

Winat9 amelelik :D

2 Günde 45TL yaparsandamı?

Kardeş o nasil oluyor? Sanirim 20 cihazla birden reklamlari izliyorsun:) bende 1cihazla gunde 8 dolar **** :)

Ev tablet doldu dolayısıyla günde 20-25tl cepte, arkadaşların restore et diye verdiği ipad-ipod, rom yükle diye verdiği anroid tabletlerde cabası daha 1 ay vermem geri

• quote:

Ben kredi kartimi applestore tanitip 1aylik sürümünü satın aldım1.99 dolara ve tekrar kredi kartımı hesaptan sildim:) her ay aynı şekilde yapacağım featurepoint yaşadığı sürece:D

Paypal ile alamıyoruz dimi.

Sanal kart ile aldım fakat hesaptan düşmedi? Ayrıca profil yüklenemedi diyor

Tamam yahu kendim ettim kendim buldum. Çözümledim olayı.

Çalışın ulaaaaaaaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 15 Ocak 2013; 23:10:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Demin 5 dolarımı aldım.daha tövbe.yapılacak iş değil bu.sıfır ref ile aldım.yeni başlayanlara tavsiyem hiç bulaşmayın atı alan üsküdarı geçti.refleri topladı bu saatten sonra ancak eş dost ile ref bulunur.

+1

Winat en iyisi.

Kardeş o nasil oluyor? Sanirim 20 cihazla birden reklamlari izliyorsun:) bende 1cihazla gunde 8 dolar **** :)

Ev tablet doldu dolayısıyla günde 20-25tl cepte, arkadaşların restore et diye verdiği ipad-ipod, rom yükle diye verdiği anroid tabletlerde cabası daha 1 ay vermem geri

1 ay sonra ne olacak:D ben hiç uğraşmadan 8 dolar günlük hesabıma akıyor .aylık 240 dolar yani her ay 420 tl hesabımda:D ama ben o kadar insafsız değilim günlük reklam geldikçe refimde kazansın diye yükleme yapıyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

quote:

Ben kredi kartimi applestore tanitip 1aylik sürümünü satın aldım1.99 dolara ve tekrar kredi kartımı hesaptan sildim:) her ay aynı şekilde yapacağım featurepoint yaşadığı sürece:D

Paypal ile alamıyoruz dimi.

Sanal kart ile aldım fakat hesaptan düşmedi? Ayrıca profil yüklenemedi diyor

Tamam yahu kendim ettim kendim buldum. Çözümledim olayı.

Çalışın ulaaaaaaaan

Alıntıları Göster
    keşfettiğiniz yöntemlede pending dekileri alamıyorum hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier

keşfettiğiniz yöntemlede pending dekileri alamıyorum hala

Alıntıları Göster
    Ağ ayarlarını sıfırladım ve üyeliğim gitti

Edit: Hooooop batı berlin geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiii. Hallettim onuda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 15 Ocak 2013; 23:20:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Winat en iyisi.

1 ay sonra ne olacak:D ben hiç uğraşmadan 8 dolar günlük hesabıma akıyor .aylık 240 dolar yani her ay 420 tl hesabımda:D ama ben o kadar insafsız değilim günlük reklam geldikçe refimde kazansın diye yükleme yapıyorum:)

Sanki teknik servismişim gibi verdiler tabletleri bende bir kaç ay sonra veririm geri, burdanda ayda $350 yapar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Winat en iyisi.

Sanki teknik servismişim gibi verdiler tabletleri bende bir kaç ay sonra veririm geri, burdanda ayda $350 yapar

Alıntıları Göster
    Ya beyler uyarı puanı almışım acaba sorun nedir kim şikayet etti? Bak buna canım sıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 15 Ocak 2013; 23:26:41 >

• Beyler ya ben bir türlü pending olayını yapamadım tam durduruyorum sayfayı yeniliyorum sonra tekrar stora atıyor
    Nerede hata yapıyor olabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Beyler ya ben bir türlü pending olayını yapamadım tam durduruyorum sayfayı yeniliyorum sonra tekrar stora atıyor
    Bazı yazılımların pending 'i sürekli appstore atıyor, onları silin dostlar. Ama birçoğu bahsedilen sayfayı açıyor, varsa fragman yoksa herhangi bir programı (puanı önemsiz) yükleyin direk geliyor tam puan. Bugün 248 + 136 lık pending leri aldım, 3000 kesmeme rağmen yine 600 civarı oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Bazı yazılımların pending 'i sürekli appstore atıyor, onları silin dostlar. Ama birçoğu bahsedilen sayfayı açıyor, varsa fragman yoksa herhangi bir programı (puanı önemsiz) yükleyin direk geliyor tam puan. Bugün 248 + 136 lık pending leri aldım, 3000 kesmeme rağmen yine 600 civarı oldum.

Alıntıları Göster
    Silin demişşinde hocam nasıl sileceğiz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dostlar çok güzel bir duruma daha rastladım. Az önce UK vpn den girdim 5 uygulama vardı. 4 tanesi mağazada yok olayından olmadı ama Pending'e düştü. VPN açıkken sponsor olayını denedim olmadı yalnız, vpn i kapatıp deneyince "üzgünüz..." tarzı bir uyarı veriyor ve reklamları getiriyor. Bu şekilde 140+130 civarı puanlık 2 uygulama gelmiş oldu 13 snlik videoyu izleyince.

Silme de, pending teki app e tıklayın download yerine altta remove... yazıyor ona tıklayın.

Velhasıl indirmediğim uygulamanın puanlarını aldım, 900 oldum. Eğer birkaç vpn de daha uygulama varsa, yarım saate 3000 olur

• quote:

Hocam su ana kadar kac dolar aldin toplam?
    Ben 1 kere 5 dolar aldim biraktimda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pending teki uygulamaya tıklıyosun, açılan sayfada aştta ben bunu daha önce indirdim diyen yazıya tıklayınca pending bölümünden siliniyor
  • quote:

Beyler ya ben bir türlü pending olayını yapamadım tam durduruyorum sayfayı yeniliyorum sonra tekrar stora atıyor

1er saniye ile durdur yenile durdur yenile. 2-3 kere yap bunu sonra tam yenile oluyor. Veyahutta tekrar safariyi safariyi açarsın api.sponsor pay vardır ona tıklarsan açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

1er saniye ile durdur yenile durdur yenile. 2-3 kere yap bunu sonra tam yenile oluyor. Veyahutta tekrar safariyi safariyi açarsın api.sponsor pay vardır ona tıklarsan açılır.

Yok hocam api.sponsor diye birşey gelmiyor işte direk stora atıyor sanırım yapacak birşey yok onun için diğer 3 tane uygulamanın puanlarını aldım ama yardımcı olan bilgilendiren herkese teşekkürler. Sayenizde 300 e yakın puanı aldım keşke öncekiler de silmesymişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Dostlar çok güzel bir duruma daha rastladım. Az önce UK vpn den girdim 5 uygulama vardı. 4 tanesi mağazada yok olayından olmadı ama Pending'e düştü. VPN açıkken sponsor olayını denedim olmadı yalnız, vpn i kapatıp deneyince "üzgünüz..." tarzı bir uyarı veriyor ve reklamları getiriyor. Bu şekilde 140+130 civarı puanlık 2 uygulama gelmiş oldu 13 snlik videoyu izleyince.

Silme de, pending teki app e tıklayın download yerine altta remove... yazıyor ona tıklayın.

Velhasıl indirmediğim uygulamanın puanlarını aldım, 900 oldum. Eğer birkaç vpn de daha uygulama varsa, yarım saate 3000 olur

Store değiştirmek çok zor oluyordu şimdi indirmeye bile gerek kalmadı
    Bu olay müthiş oldu Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Hocam su ana kadar kac dolar aldin toplam?
    Ben 1 kere 5 dolar aldim biraktimda.

ayıptır söylemesi ama hocam düne kadar 85 dolar ve şuanda puanım 4772 yarın öğle gibi 10 dolarda bundan alırım:D
  • Pending çözümü harika olmus. Tesekkurler.
    1600 puani kurtarip 9. 5 $i aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbdülhamidHan -- 16 Ocak 2013; 1:36:05 >
  • quote:

250 puanlı uygulama pendingde duruyordu kayboldu şimdi
    ne biçim iş bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozen Grenadier

250 puanlı uygulama pendingde duruyordu kayboldu şimdi
    ne biçim iş bea

Alıntıları Göster
    Bir teşekkürü çok görmediğiniz için ben de teşekkür ederim arkadaşlar. Güle güle faydalanın yöntemden diyeyim :) Ben şimdiye kadar sadece 5$ alabildim. Referanssız çok zor oluyor açıkçası. Bakalım ekstra yöntemler bulursam yine paylaşırım sizlerle... Bol kazançlar...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.