Peki benim size bir sorum olacak...Misal N70 symbian kullanan bir telefon buna karşılık aynı özelikleri taşıyan, aynı kalitede resim ve ses verebilen java kullanan telefon önerebilirmisiniz...Bu komuyu okuyunca merak etim N70 almak üzereyimde
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aadnan
java da gözden kaçan önemli bir eksiklik var ; birkaç uygulama ya da programı birden çalıştıramıyoruz. işletim sistemlerinde bu çok önemli bir avantaj. symbian olsun, windovs mobile olsun, linux olsun farketmez. işletim sistemi işletim sistemidir. java java dır. resimlere göz atarken aklımıza gprs den bir siteye girmek geldiğinde gireriz ordan çıkar rehberi tararız ordaan da çokar başka bir uygulama açar yada arama yapar, sonra hepsine kaldığımız yerden devam ederiz. javada bu mümkün değil; mümkün olması da mümkün değil. işte işletim sistemi farkı. aklıma geldikce yazayım
o dediklerini yaparken sen biz javada çoktan aramamızı yapar.resim çeker bütün dosyaları açar bakarız.sonra üstüne bi kahve içeriz bakarızki aadnan gelmiş
ben sybian daha hızlı demedim, symbiaanı da övmedim. kendisini de sevmem. benim favorim windovs mobile. Ben sadece var olan bir gerçeğe vurgu yaptım. Aksini iddia edebiliyosan ona söyle. hangi dometes daha kırmızı diyorum, sen şu salatalık daha yeşil diyorsun. dedin doğru ama...
quote:
Orjinalden alıntı: handofdoom
Peki benim size bir sorum olacak...Misal N70 symbian kullanan bir telefon buna karşılık aynı özelikleri taşıyan, aynı kalitede resim ve ses verebilen java kullanan telefon önerebilirmisiniz...Bu komuyu okuyunca merak etim N70 almak üzereyimde
arkadaşım sony ericson k 750 i ve d 600 ün n 70 ten çok ayrıntısı var.resimde fotoda seste k 750 i geçer.ekranda videoda tv out çıkışıyla d 600. görüntüleri zaten n 70 e bin basar.bunları incele tam bir foto teli istiyosan samsung p 850 en iyi fotoğraf çeken teli.
@farukkk
Ben şu anda SE z-600 kullanıyorum bu tel bile beni memnun ediyor ama SE lerde sevmediğim tek olay şarj girişi bilmiyorum yeni modellerinde nasıl ama eskisi gibisyse ben usandım çünkü bi zaman sonra şarj kablosun girdiği yer laşkalaşıyo gibi geliyor bana ve şarj ederken sorun yaşanıyor he tabi bu benim ve patronumun telinde olan bi olay herkezde böle mi bilmiyorum...ki zaten bi ayndan diyorum az bekliyeyim ve bir k800 alayım diyorum gerçekten SE nin görüntü kalitesi nokiadan ileride...Şu an nokia diyorum neden
1. symbian kullanmak istediğimden 2. Şu an kullandım SE nin şarjı beni usandırdı. 3. düşünürsem sebep gelir heralde daha aklıma
Peki başka şöle son çıkan beni uzun yıllar edebilecek bi öneri yapabilirmisiniz. Dikkat etim noktalar daha doğrusu olsun dediğim şeyler 1 MP3(güzel ses versin) 2 foto çekimi ve görüntüsü sağlam olsun video da öle.. 3 hafıza kartı zaten Allahın emri ;) 4 bide şekli hoş
olsun bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: handofdoom
1 MP3(güzel ses versin) 2 foto çekimi ve görüntüsü sağlam olsun video da öle.. 3 hafıza kartı zaten Allahın emri ;) 4 bide şekli hoş
olsun bu kadar
cvp= w810i
@burakk76
ilginden dolayı öncelikle sana hatta tüm arkadaşlara teşşekürler...Peki ya bu K790i ben gerçekten beğendim hatta ve hatta N70 gözümden bile düştü diyebilirim şarj sorununu umursamicam bile ama bi fiyatını bulamadım nette deli olucam yaw...:S:S
k790nın çıkmasına en az 3 ay var
yapma yaww ozaman biraz daha para biriktirem belli mi olur sanırsam fiyatıda yüksek olur bence...şimdilik şarj olmayan z600 üm ve babamın 3210 uyla idare edeyim
başka bir topic açmak istemedim ve buraya yazıyorum nokia 6630 da msn nasıl açılıyorr?
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel
başka bir topic açmak istemedim ve buraya yazıyorum nokia 6630 da msn nasıl açılıyorr?
kimse cevaplamıyomuuuu
quote:
quote: