Şimdi Ara

Dev Derbide Milos Krasic mi Stoch mu Yoksa Caner mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Caner daha mantıklı 2. Yarı oyunu acicak adamlara ihtiyaç duyulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

caner.. aykut hoca orta sahayı elinde tutmak isteyecek bu yüzden defansa ve orta sahaya yardım eden caneri koyacak ki bence de doğrusu bu .
    birde ileride top tutmak önemli filan yazmış bazı arkadaşlar bunu stoch yapamaz . stoch en iyi zamanında bile ileride top tutamaz bu tarz bi özelliği yok bu adamın . topu alır gider ya vurur yada pas atar stoch ileride top tutma özelliği yok .
    keşke semih iyi olsaydı yani formda olsaydı ileride sağda kuy,t solda sow forvette semih olarak oynasaydık bu şekilde ileride daha çok top tutardık hemde daha tehlikeli olurduk

kesinlkle seninle aynı fikirdeyim özellikle büyük maçlarda bu forvet 3lüsü çok işe yarardı
    elimizdeki oyunculardan en iyisi şuan kesinlikle caner
    semih formda olsaydı veya 1 tane daha kaliteli forvetimiz olsaydı çok daha iyi olurdu mesela wilford bony müthiş olurdu...
    inşallah onu da devre arasında alacağız

ahh ah nerde o eski semih. inşallah aykut hoca kupa maçlarında şans verirde eski haline döner . o semi ne top tutardı ileride sow ne goller atardı be . ah ulan ah biri olsa biri olmuyor .

herkesin bir yaş seviyesi var bence o eski semih dönmez artık renktaş
    bizim altyapıdan sürüsüne bereket ortasaha oyuncusu geliyor kumaşları çok iyi oyuncular ve bu yüzden bence forvetlerimiz hepsi yabancı olsa da sorun olmaz bu yüzden kaliteli ve top tutacak bir forvet almalıız

• Form durumuna göre şuan caner derdim ama canerin penaltısı ve olmadık hataları ve kart görme ihtimali aklıma geliyor o yüzden stoch diyorum
    Kuyt - Sow

3unu topla 1 adam etmez

Caner en doğru tercih gibi görünüyor.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • Canerle başlayıp stoch la devam etmeli bence krasiçi oynatıcaksan bu maçta bundan önce en az 5 maç ilk 11 çıkarmalıydı o yüzden krasiç yalan olr ama ilerleyen dakikalarda önde girersek kuyt yerine krasiçi sokabilir bosu bosuna solda harcamamalı adamı sonuçta herkezin aklında yer edicek bir maç ki krasiç hayatında fener dışında başka takımda sol açık oynamaz

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Stoch kadro disi haberiniz olsun bisa hayal kurmayin.bugun ntv sporda soyledi

Yok artik

Gecen sene aykut hoca defansi elde tutmak icin caner'le baslamis ilk yarida 3 tane yemistik hatirlarsaniz.Sonra stoch'u ikinci yarida oyuna aldi.Gerci krasic var simdi yedeklerde ama ben kurtarici olarak stoch'u tercih ederim

Hatta stoch alex e tek golümüzün asistini yapmıştı . Abi biz defans futbolunu çok iyi yapabilen bir takım değiliz. Aykut çıkaracak çok defansif bir kadro taraftar desteğinide arkasına alacaklar ve boğacaklar bizi. 1461 trabzon kadar defans yapabilsek eyvallah ama yapamıyoruz. Ya herro ya merro anlayışıyla kendi futbolumuzu oynamalıyız . Ama gel de aykut kocaman a anlat bunu.

Hocam geçen seneki 11'i görünce ben de şok olmuştum. Ama maça başlarken plan bol ortasaha futbolcusuyla bol pastı. Ancak aykut kocaman'ın hatası selçuk'u baroni'yi xavi iniesta yerine koydu. Ek olarak geçen sene solda caner ilerde alex sağda bien vardı. Bu sene caner sow kuyt var ki bence çok iyi bir ileri üçlü. Arkaları da sağlam. Ntvspor ne kadar doğru vermiş bilmiyorum. Ama şöyle bir yedekleri gözden geçirmek gerekirse mert kesin, egemen kesin, semih kesin,sezer kesin, bir de ligde genç oyuncu kontenjanı olmalı diye biliyorum. Recep'i de alsalar. Geriye 2 kişi kalıyor. Hem stoch hem krasic alırsa meireles topal'ın sakatlığı durumunda göbekte oyuncu kalmıyor

• Semıh ıstedıgı kadar ıyı olsun tek forvetten vazgecmez fenerbahce.kadroda vılla ronaldo ıbra cavanı olsun yıne tek forvet cıkarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• Caner oynayıp 10. dk da kırmızı kart görecek emin olun.

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

caner yeteneksiz
    stoch atarlı liseli ergen
    krasic 10 dk anca oynar

3unu topla 1 adam etmez

Yav he he

Ayrıca krasiç'in bir sonraki devre daha iyi oynaması için forma şansı alması şart. Krasiç'in ölüsü bile korkutmaya yeter.
    bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.