Şimdi Ara

özür dilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben burada yeni olduğum için neyin ne olduğuniu bilmiyorum
    topic nasıl değiştirilir onu da bilmiyorum ve bir soru ya nasıl cevap verileceğini de
    bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim....
    teşekkürler...
    ::::))))))[frndsp]

• önce hoşgeldin. sonra bak topic açabilmişsin ama yanlış yere şimdilik normaldir böyle hatalr.new topic dersen yeni topic açarsın bir topiğin üstüne tıklarsan o topicteki yazılanları okursun sende birşeyler karalamak istersen reply to topic dersin. ayrıca denemek istediğin herşeyi gereksiz mesajlar bölümünde deneyebilirsin
  • forumun bazı özelliklerinden yararlanmak için sağ üst kısımdaki yerden login olmayı da ihmal etme .
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br />önce hoşgeldin. sonra bak topic açabilmişsin ama yanlış yere şimdilik normaldir böyle hatalr.new topic dersen yeni topic açarsın bir topiğin üstüne tıklarsan o topicteki yazılanları okursun sende birşeyler karalamak istersen reply to topic dersin. ayrıca denemek istediğin herşeyi gereksiz mesajlar bölümünde deneyebilirsin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bi öğretMen edasıyLa girmişsin oLaya:))
  • ne güzel anlatmış helal olsun yani:))
  • marten dostum hoşgeldin..
    seni de donanımhaberkolik yapacagız kısa sürede tasalanma,daha doğrusu bir sistem var o otomaik yapıyor [krl]
  • Arkadaslar benim de bi sorum olcak sol tarafta isminizin altındaki kare
    resimleri nasıl ekliyorsunuz. acemilik iste yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özür dilemek için şiir
    11 yıl önce açıldı
    HERKESE İYİ GECELER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profilden
    http://forum.donanimhaber.com/pop_profile.asp?mode=Edit
    buraya tıkla ve ayarlarında "avatar" kısmından seç.
  • Mathadore Tesekkurler
  • rica eder :o)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaSuS</i>
    <br />rica eder :o)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 ehuehu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.