Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elfen_lied , Quidditch06 , salimcelik , mhmthntr , Medazor Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (8 Mobil) - 17 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
13.815
Cevap
525
Favori
1.423.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
Giriş

paaraf günümde parafpara seçersek gelmez galiba indirim seçmek lazım

ikiside gelmiyor :( çok saçma ama harcama üst limiti var

hocam evet harcama üst limiti var ama geçtiğimiz ay aynı alışveriş ile bende indirimi kabul etti 250TL civarı bir indirim verdi. vermez diye bekliyordum ama geldi anlamadım

Bilgi için teşekürler hocam peki puanın gelmediğini de tecrübe etmiş miydiniz

onu farklı bir kampanyada tecrübe etmiştim, parafpara ödüllü farklı bir kampanya ile çakıştığından diğer kampanya daha yüksek parafpara verdiğinden parafgünüme ilave pp vermemişlerdi, kayıt oluşturdum bu gerekçe ile reddettiler. yeniden tecrübe etmek istemedim

çok teşekkürler hocam, çok faydalı oldu bu bilgi, puan kazanımlarını zaten çakıştırmaya çalışıyoruz, bundan sonra indirim seçeyim

Bu kartı almanın farklı bir yolu var mı acaba?

Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

banka ile daha önce çalışmamış iseniz online başvuruya red verir hocam, payroll, bordro veya gelir belgesi alıp şubeye şahsi müracaat yapmanız lazım

Orijinalden alıntı: salimcelik

banka ile daha önce çalışmamış iseniz online başvuruya red verir hocam, payroll, bordro veya gelir belgesi alıp şubeye şahsi müracaat yapmanız lazım

Banka ile üniversite de öğrencilik zamanımda çalışmıştım. Okul hesap açmıştı o zaman anlaşma yapmışlardı ve banka kartı kullandım ama sonra okul bitince devam etmedim.

Şimdi bütün hesaplarım kapanmış , kart gitmiş.

Bordro götürürüm ama açıkta da hiç limit yok yani. Garanti sağolsun durmadan limit arttırıyor.

Kamu bankalarında bu limit olayı çok zor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Banka ile üniversite de öğrencilik zamanımda çalışmıştım. Okul hesap açmıştı o zaman anlaşma yapmışlardı ve banka kartı kullandım ama sonra okul bitince devam etmedim.

Şimdi bütün hesaplarım kapanmış , kart gitmiş.

Bordro götürürüm ama açıkta da hiç limit yok yani. Garanti sağolsun durmadan limit arttırıyor.

Kamu bankalarında bu limit olayı çok zor galiba.

Alıntıları Göster
    Bankadan bankaya müşteriden müşteriye değişir. Geçen bir arkadaşımın kartının limiti Garanti'de 1.5 milyon lira olmuş. Onun ödeme, harcama ve birikim anlayışı benden daha aşağıda ben limitimi 250 yapamadım Garanti'de. Yine Ziraat Bankası'nın geçen ay limitini 50'den 750'ye çıkardığı müşteriler var mesela. İş KKB puanına da bakmıyor. Banka nezdindeki banka içi skorunuz ile ilgili. Ben 10 yol sonra birkaç ay önce Halkbank'tan kredi kartı alabildim mesela? Ne değişmiş olabilir ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Bankadan bankaya müşteriden müşteriye değişir. Geçen bir arkadaşımın kartının limiti Garanti'de 1.5 milyon lira olmuş. Onun ödeme, harcama ve birikim anlayışı benden daha aşağıda ben limitimi 250 yapamadım Garanti'de. Yine Ziraat Bankası'nın geçen ay limitini 50'den 750'ye çıkardığı müşteriler var mesela. İş KKB puanına da bakmıyor. Banka nezdindeki banka içi skorunuz ile ilgili. Ben 10 yol sonra birkaç ay önce Halkbank'tan kredi kartı alabildim mesela? Ne değişmiş olabilir ki?

Alıntıları Göster
    Peki sizce halkbank da hangi kart alınmalı? En iyisi hangisidir?

Seyahatte kullanmak istiyorum özellikle.

hocam ben daha önce teb bonus, garanti miles&smiles, vakıfbank kartları, ziraat, maximiles vb birçok bankanın kredi kartını kullandım. açık ara en memnun olduğum banka ve kredi kartı halkbank-parafly. Belki kişisel olarak farklı tercihler olacaktır ama seyahat-otel-uçak kullanımınız yoğun ise parafly tercih etmenizi ben tavsiye ederim. Bu arada reklam değil memnuniyet içerir. :D

hocam ben daha önce teb bonus, garanti miles&smiles, vakıfbank kartları, ziraat, maximiles vb birçok bankanın kredi kartını kullandım. açık ara en memnun olduğum banka ve kredi kartı halkbank-parafly. Belki kişisel olarak farklı tercihler olacaktır ama seyahat-otel-uçak kullanımınız yoğun ise parafly tercih etmenizi ben tavsiye ederim. Bu arada reklam değil memnuniyet içerir. :D

Banka verse alacağım ama vermiyor maalesef. Almanın yolunu arıyorum bende 😂

hocam tavsiye istediniz verdik, bu kısım bizi aşıyor artık gerisi size kalmış :D

hocam tavsiye istediniz verdik, bu kısım bizi aşıyor artık gerisi size kalmış :D

Size birşey demiyorum zaten teşekkür ederim 😂

Biraz para yatırıp bekletmek lazım sanırım bankada

• 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.