Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
160.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

bu isler böyledir bugun baskasi icin agiz degistirirseniz yarin baskasi icin degistirirsiniz ve bu firmalar icin de sizi takip edenler icin de büyük bir handikapa dönüsür, ve bu dönüsüm aslinda sonun baslangicidir :)

O kadar doğru ki söylediğiniz, bende bunu anlatmaya çalıştım onlara

Ne yazik ki cikarlari dogrulari duymaktan daha agir bastigi icin . otomatikman kulak ardi olmustur fikirleriniz ama tarih her zaman hakli olanlari yazar :)

• quote:

quote:

quote:

bu isler böyledir bugun baskasi icin agiz degistirirseniz yarin baskasi icin degistirirsiniz ve bu firmalar icin de sizi takip edenler icin de büyük bir handikapa dönüsür, ve bu dönüsüm aslinda sonun baslangicidir :)

Ne yazik ki cikarlari dogrulari duymaktan daha agir bastigi icin . otomatikman kulak ardi olmustur fikirleriniz ama tarih her zaman hakli olanlari yazar :)

Ozkan Bey ne zaman aliyorsunuz cihazi? Bekliyoruz:):)

• quote:

quote:

Hocam ben de okydum yazdiklarinizi Valla helal olsun dokturmyssunuz. Agziniza saglik:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

HTC WP 8X aldım bende :) mavi çok memnunum telefondan tek sorunum dandik facebook uygulaması umarım en kısa zamanda facebook kendisi yazar.

Merhaba telefonunuz hayirli olsn, aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMUT KIRDI

quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

HTC WP 8X aldım bende :) mavi çok memnunum telefondan tek sorunum dandik facebook uygulaması umarım en kısa zamanda facebook kendisi yazar.

Merhaba telefonunuz hayirli olsn, aramiza hosgeldiniz.

Saygilarimla.

Alıntıları Göster
    selamlar... bi msjınızda okudum da videolarda sorunsuz açılıyor diye, bende ki sitelerdeki videoları açtığımda flash player yüklemeniz gerekli yazıyor.. youtube falan açıyor ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

Cihazı kullanmaya başlamadan önce kesinlikle windows hesabı şart bence. Çünkü takvim senkronizasyonunu bir tek live hesabı ile çalışıyor. Takvim uygulaması gmail ve facebook' tan doğum günlerini alamıyor fakat live hesabının takvimi ile senkronize olabiliyor. En azından doğum günleri ajanda da gözüküyor artık. Bunun için de bir güncelleme gelmesi gerekecek...

Windows hesabı olmadan markete bağlanılmıyor olması gerekir zaten. Apple-ID gibi çalışıyor o da çünkü

Evet hocam haklısın Windows hesabı şart. Ama en azından takvim uygulamasını ayarlayamayan arkadaşlar; Windows Live' ın takvimi ile senkronize etmeleri gerekiyor. Gmail takvimini görmüyor namıssız..

gmail i outlook hesabı olarak tanımlarsanız mail kişiler ve takvim senkronize olur

Alıntıları Göster
    arkadaslar merhaba
    benim market turkiye olarak ayarlı bazı programlar ındıremıyorum ulkenızle uyumlu degıl dıyor
    amerıka market ı nasıl ayarlayabılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

selamlar... bi msjınızda okudum da videolarda sorunsuz açılıyor diye, bende ki sitelerdeki videoları açtığımda flash player yüklemeniz gerekli yazıyor.. youtube falan açıyor ama..

youtube HTML5 olduğun için açar flash olanlar görülmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazymazy35

arkadaslar merhaba
    benim market turkiye olarak ayarlı bazı programlar ındıremıyorum ulkenızle uyumlu degıl dıyor

Bulunduğn bölge ayarı ABD yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: tazymazy35

arkadaslar merhaba

Bulunduğn bölge ayarı ABD yapmalısın

Alıntıları Göster
    Sonunda adam akıllı, tarafsız ve mantıklı konuşmalarla Türkçe incelemeler geldi.

Windows Phone 8X by HTC

Nokia Lumia 920 ve Windows Phone 8X by HTC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generix_1990 -- 29 Kasım 2012; 13:01:42 >

• quote:

Sonunda adam akıllı, tarafsız ve mantıklı konuşmalarla Türkçe incelemeler geldi.

Windows Phone 8X by HTC

evet bende paylaştım bunu Sağdaki eleman DSLR konusunda üstatdır. Bascek.com un editörü kendisi

• quote:

quote:

Windows Phone 8X by HTC

evet bende paylaştım bunu Sağdaki eleman DSLR konusunda üstatdır. Bascek.com un editörü kendisi

Alıntıları Göster
    Üstad olduğu belli iki cihazın kamera eksiklerini çatır çatır söyledi ve öneriler de verdi. Olması gerektiği gibi bir inceleme olmuş, sadece beats amfisi olayını atlamışlar ve yazılımsal olduğunu ve ses kalitesinin aynı olduğunu söylüyorlar. O kadar da olur gözlerinden kaçmıştır kesinlikle art niyetli olduklarını düşünmüyorum.

• quote:

Üstad olduğu belli iki cihazın kamera eksiklerini çatır çatır söyledi ve öneriler de verdi. Olması gerektiği gibi bir inceleme olmuş, sadece beats amfisi olayını atlamışlar ve yazılımsal olduğunu ve ses kalitesinin aynı olduğunu söylüyorlar. O kadar da olur gözlerinden kaçmıştır kesinlikle art niyetli olduklarını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    bu telefonun orijinal kılıfı var mı deri kapaklı?
  • quote:

quote:

Windows Phone 8X by HTC

Alıntıları Göster
    video baştan sona şimdi izledim daha.

iyi güzel inceleme olmuş, tek batırdıkları yer 8X kulaklıkda çok pis eziyor 920 yi. çok farklı değil tercih nedeni olmaz falan demişler. hikaye... direk tercih nedeni. konuşmada karşıdan gelen seside 8X az daha iyi gibiydi. işte o tercih olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

bu telefonun orijinal kılıfı var mı deri kapaklı?

Orjinal ürünler daha gelmedi resmi olarak ülkemize, fakat gittigidiyor veya dün umut arkadaşımızın paylaştığı linkte sizin bahsettiğiniz ürünü gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

iyi güzel inceleme olmuş, tek batırdıkları yer 8X kulaklıkda çok pis eziyor 920 yi. çok farklı değil tercih nedeni olmaz falan demişler. hikaye... direk tercih nedeni. konuşmada karşıdan gelen seside 8X az daha iyi gibiydi. işte o tercih olmaz.

Beats kapalı şekilde karşılaştırmışlardır..:))

koskoca Marshall minör ve urbanears medis kulaklıklar ile 27 ye kadar açabiliyom o da kulaklıklardan ses geliyor patladı patlicak seviyesine geldiği için daha da arttıramıyom.. Baslarda ağlıyım resmen kulağımın acısından.. 27 denile ses berrak ve net..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Beats kapalı şekilde karşılaştırmışlardır..:))

koskoca Marshall minör ve urbanears medis kulaklıklar ile 27 ye kadar açabiliyom o da kulaklıklardan ses geliyor patladı patlicak seviyesine geldiği için daha da arttıramıyom.. Baslarda ağlıyım resmen kulağımın acısından.. 27 denile ses berrak ve net..

Alıntıları Göster
    arkadaslar bugun hepsıburada dan aldıgım mavı renk 8x ı ıade nedenıyle gerı yolladım. telefon 4 kere resetlendı ve hoparlorde cızırdama sorunu vardı. bugun de telefon durup dururken sarjı gıtmeye basladı yarım saatte sarjı %50 gıttı ve çok ısındı. bunun uzerıne telefonu gerı yolladım. bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: weastro

arkadaslar bugun hepsıburada dan aldıgım mavı renk 8x ı ıade nedenıyle gerı yolladım. telefon 4 kere resetlendı ve hoparlorde cızırdama sorunu vardı. bugun de telefon durup dururken sarjı gıtmeye basladı yarım saatte sarjı %50 gıttı ve çok ısındı. bunun uzerıne telefonu gerı yolladım. bakalım ne olacak.

Ggecmis oldun hocam umarim en kisa surede degistirirler.

Hepsiburada musteri memnuniyeti konusunda cok basarili degisim hemen gerceklestireceklerdir bence.

TEkrar gecmis olsun.
  • quote:

quote:

Hepsiburada musteri memnuniyeti konusunda cok basarili degisim hemen gerceklestireceklerdir bence.

TEkrar gecmis olsun.

bence bu hoparlördeki ses bozukluğu yazılımsal b u sabah bende ilk defa karşılaştım telefonu yeniden başlatınca düzeldi

• quote:

quote:

quote:

TEkrar gecmis olsun.

bence bu hoparlördeki ses bozukluğu yazılımsal b u sabah bende ilk defa karşılaştım telefonu yeniden başlatınca düzeldi

Alıntıları Göster
    bing translate de video da olduğu gibi kameradan nasıl tercüme ettiriyoruz :D yoksa edilmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.