|
|
|
![]() Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır. W.Heisenberg Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt. European Movement ★ Mouvement Européen |
|
|
t launcher ı açtığımda açayip kasıyor ayarlar en düşükte 4gb ram verdim ramim 4 gb zaten!, 1.7.10 oynuyorum önceden 2 gb ram vardi en az 20 fps alıyordum 1.10 da şimdi 20 fps yi bulamıyorum win 7 kullanıyorum sistem özelliklerim işlemcim - amd e-300 apu with Radeon (tm) Hd graphics 2 CPUs 1.30 ghz ekran kartı-amd Radeon Hd 6310 graphics direct x sürümüm 11 bellek - 4096 gb lütfen yardım cs 1.6 da ana menüde 400-600 fps alıyom t launcherde 0 |
Minecraft'ın daha eski bir sürümünü kullanıyorsunuz, lütfen kullandığınız sürümün en son sürüm olup olmadığını kontrol edin minecraft original descargar gratis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuliusBush -- 27 Mayıs 2022; 5:35:31 > |
_____________________________ |
Kaç bellek var knk |