Ay bazlı değil ekstre bazlı işlem yapılıyor hangi dönemde iseniz o dönemdeki hakkınızdan gider. |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1045. sayfa)

-
-
Iptal birimine baglan direkt iade alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kampanya nerde, Cardfinans mı Enpara mı?
-
sırf faturalar tek alanda ödendi mi ödenme di görünüyor diye kullanıyorum.Masrafsızlık konusunda da netler. Maaş bankam bile saat 17 den sonra hafta sonları eft ücreti alıyor , cart curt ödemesinde masraf çıkartıyor.Uygulama arayüzü güzel ancak belki biraz estetik olarak renkler canlandırılabilir ve özellikle tek elle erişim konusunda iyileştirme yapılabilir gibi.
-
-
konu yanlış olmuş hocam, başlık enpara başlığı da onun için sordum
-
Enparaya olan alışkanlığım mı desem, başka bir şey mi desem, hangi bankayı / uygulamayı kullanırsam kullanayım Enpara'ya geri dönüyorum. Bağlayan anlamsız bir şey var. Tuhaf hissettim buraya da paylaşmak istedim. Her işlemi sorunsuz yapabilmek, alo dediğinde direkt birine bağlanabilmek büyük nimet diye düşünüyorum.
-
bende aynı ancak azsa olsa kampanya bekliyor insan .Findeks raporu alma geldi ,en azından yılda bir defa ücretsiz olsaydı bari mesala .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara qnb ayrılma sürecinde ve 1 ay önce kkm hesapları kapatmak için aradılar kabul etmedim. Bugün tekrar aradılar sizi zarar uğratmalım altın kkmyi gram altın olarak verelim dediler kabul ettim. 1gram altın hesabını 2900tlden açmışım vade sonu değeri altın kaç olursa alacaktım. Bugün sizin altın hesabınıza 1gram altın yatiralim dediler kabul ettim. Sonuç olarak hesabı kapatıp TL hesabıma 2900 lira yatırmışlar yaklaşık 1300lira zarara uğratıldım. Şikayet kaydı oluşturdum. Eğer 100-200 gram kkm hesabım olsa çok büyük zarara uğrayabilirdim. Umarım sorunu çözerler. Kkm için aranan olursa dikkatli olsun. Ses kayıtlarını dinleyip mağduriyeti gidereceklerini düşünüyorum bakalım sonuç ne çıkacak
Sorun çözüldü altın hesabıma 1gram altın olarak ödendi. Mağduriyet giderildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 11 Temmuz 2025; 12:14:2 >
Merhaba arkadaşlar Enpara parama çöktüğü ile alakalı konuda açtım. Bu bankaya ATM'den para yatırırken çok dikkat edin fiş, ekran görüntüsü almadan işlem yapmayın.
-
link var mı
-
https://mini.donanimhaber.com/enpara-parama-coktu--161698815#161698815
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En para atmlerinden para çekme limiti 50 binlira olduğuna dair sms gelmiş. Tek seferde 50 binlira çekebiliyor muyuz? Deneyen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enpara esnek hesabı yapılandırmak istiyorum ama para giriş çıkışı olduğu için yapmadılar. ben hesabı 0 layıp yani -45000 yapıp ödeme yapmazsam onlar beni arar mı? 3,11 gibi oranlar konuşuluyor aynı oranı verirler mi acaba
Bu ay fazla açıldım arkadaşlar, taksit hakkımı erken bitirdim. Ekstre tarihi değiştirerek bir sonraki ayki hakkımı öne çekebilmemin bir yolu var mı?
-
Pek yakında,
gazete oksijen
Enpara.com, QNB Bank A.Ş.’den Enpara Bank A.Ş.’ye devrediliyor: IBAN’lar değişecek, müşteriler ne yapacak?https://gazeteoksijen.com/ekonomi/enparacom-qnb-bank-asden-enpara-bank-asye-devrediliyor-ibanlar-degisecek-musteriler-ne-yapacak-247165
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 24 Temmuz 2025; 14:46:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X