Şimdi Ara

Yere Düşen İtemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen gün bi mağaraya düştüm baya bi yüksekten sonra almak için geri döndüm itemleri yarısı aşağıda yarısıda biraz yukardaydı alttakileri aldktan sonra skeleton bana vurdu bnde canım gitmesin diye az ileri gittim sonra geri dönüp öldürdüm ama sonra itemliri bida göremedim.Bu nasıl oluyor yere düşen iemler yerde ne kadar duruyor yardım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yere Düşen İtemleri Temizleme

Minecraft oynarken yere düşen eşyalar, oyun deneyimini engelleyebilir. Bu eşyaları temizlemek için oyuncular belirli komutlar kullanabilirler.

Minecraft Yerdeki Eşyaları Silme Kodu

Yere düşen tüm eşyaları silmek için aşağıdaki komutu kullanabilirsin:

/kill @e[type=item]

Bu komut, oyun dünyasındaki tüm eşyaları kaldıracaktır.

Özel Eşyaları Silme

Belirli bir türdeki eşyaları silmek için şu komutu kullanabilirsin:

/kill @e[type=item,nbt={Item:{id:"minecraft:diamond"}}]

Bu komut, oyundaki tüm elmas eşyalarını silecektir. "minecraft:elmas" ifadesini başka bir eşyanın kimliğiyle değiştirebilirsin.

Yarıçap İçindeki Eşyaları Silme

Belirli bir yarıçap içindeki eşyaları silmek için şu komutu kullanabilirsin:

/kill @e[type=item,distance=10]

Bu komut, oyuncunun 10 blok yarıçapı içindeki tüm eşyaları silecektir. Yarıçapı istediğin şekilde değiştirebilirsin.

Önemli Not: Bu komutlar, oyun dünyasındaki tüm eşyaları siler. Bu nedenle, bunları kullanmadan önce yedekleme yapman önemlidir. Ayrıca, bu komutlar sunucularda yönetici ayrıcalıkları gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yere düşen eşyalar 5 falan duruyor galiba.Öldüğünde eşyaları almak için hızlı olman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.