ya olacak abi yada ....hanımlar bizi boşayacak....
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
ya olacak abi yada ....hanımlar bizi boşayacak....
o değilde bi daha hanım ara düğün dernek yap bi sürü iş
konu başına baktımda..okdar özellik var arabada 8 havayastığı felan...daha sürücüyü kollayamayan araba bu....nasıl bi güvenlik anlayışı anlamadım gitti :)
evet masrafı çok ( aman duymasınlar ) bu arada çıkma bir dreksiyon kapatsak ucuza fena olmaz ne dersin? seninde arka camlar manuel değilmi ben onlara da el atacağım
Bir soru daha sorayım hazır başlamışken.benim stiloyu ilk çalıştırma anında motordan tıkır tıkır sesler geliyor ama araç ısınınca geçiyor serviste de sormak aklıma gelmedi,gelsede motor sıcak olduğu için ortaya çıkmayacaktı,motorundan böyle ses gelen varmı?Bu sıvı akışı gibi değil tıkır tıkır bir ses
quote:
evet masrafı çok ( aman duymasınlar ) bu arada çıkma bir dreksiyon kapatsak ucuza fena olmaz ne dersin? seninde arka camlar manuel değilmi ben onlara da el atacağım
Robinhood ne diyeyim aklımı okuyorsun,bizim ufaklık arkada yolculuk yapıyor ,sürekli okula gidip geliyoruz,cam kolundan asılıyor,cam açık kalıyor sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorumFul abi Ful çare yok.
quote:
ben çakma dynamic deyince kızıyorsun.... Sat şunu al temiz bir dynamic... ohhh mis gibi.... yakında çıkma Sky-dome'da ararsın ama nafile...
biz konforu için alıyoruz, güvenlik önemli değil...
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
konu başına baktımda..okdar özellik var arabada 8 havayastığı felan...daha sürücüyü kollayamayan araba bu....nasıl bi güvenlik anlayışı anlamadım gitti :)
ben çakma dynamic deyince kızıyorsun.... Sat şunu al temiz bir dynamic... ohhh mis gibi.... yakında çıkma Sky-dome'da ararsın ama nafile...
quote:
quote:
neyse ben kaçtım haftasonu yorgunluğu,iyi geceler.
google da düşmüşüz 2. sayfalara arkadaşlar üye listesine kaydolmakla olmaz bu biraz muhabbet biraz paylaşım adamı delirtmeyin
bende yatayım iyi geceler herkese arkadaşlar ...
iyi geceler millet..
quote:
Orjinalden alıntı: merdomerdo
quote:
quote: