kardeş ben çorumdayım öğretmenim he dieyince gidilmiyor benim meslekte stilo alıcısıyım ama hb clio muda alalı çok olmadı biraz bineyim diyorum ama bu arada ister istemez kaçıyor fırsatlar inşallah ben herşeyi ayarlayınca banada çıkar böle bi fırsat bu arada şu arabayada yorum yapmanızı istiyorum.
17 jant kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak,aracınızın ön kapı altındaki marşbiyelinin, ön davlumbazla birleştiği son noktadan,yere doğru bir cetvel koyup aracın yerden yüksekliğini ölçebilirmisiniz?17 jantın yüksekliğe etkisini öğrenmek istiyorum,tabii bu arada lastik ölçülerinizde lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
OOoooooo bizde oğulcan ile seni çekiştiriyoruz,
Bu saatte mi ?
quote:
paranın gözü kör olsun zar zor aldık arabayı zaten birde aksesuarlar falan bitiriyor adamı. CD nasıl cıstak cıstak dinliyorsun artık değilmi?
Cd gibisi yok dediğin gibi çıstak çıstak
boşver hocam sizin oralar kaldırmaz...
Bir de direksiyonları değiştirelim hocam kumandalı alalım...
quote:
Orjinalden alıntı: merdomerdo
quote:
paranın gözü kör olsun zar zor aldık arabayı zaten birde aksesuarlar falan bitiriyor adamı. CD nasıl cıstak cıstak dinliyorsun artık değilmi?
quote:
Bir de direksiyonları değiştirelim hocam kumandalı alalım...
quote:
Orjinalden alıntı: merdomerdo
quote:
Robinhood bu gidiş hayra alamet değil farkındamısınbiz arabaları parça parça fulleyeceğiz herhaldedu bakalım.
Bu gidişle bizde bir ful peşine düşeriz gibi geliyor,yandan yandan bakmıyor da değilim haninolacak sonumuz