valo, dvd, tv, navigasyon,buetooth ,mp3 lu bir sistem daha iyi olmazmı hem torpidogözünde ısıtma soğutma iptal olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: valo
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
evet orjinallerde orada, ama soğutucu/ısıtıcı olarak kullanamıyorsun artık torpidoyu...
tesekkur ederim bulursam alacagim..sagoll
quote:
Orjinalden alıntı: stilock
valo, dvd, tv, navigasyon,buetooth ,mp3 lu bir sistem daha iyi olmazmı hem torpidogözünde ısıtma soğutma iptal olmaz.
quote:
quote:
evet orjinallerde orada, ama soğutucu/ısıtıcı olarak kullanamıyorsun artık torpidoyu...
tesekkur ederim bulursam alacagim..sagoll
tv navigasyon istanbulda aninda patlatilir stilock o yuzden girmem o ise
6'lı değil 5'li
quote:
arkadaslar stilonun orjinal 6li cd calarini nereden nekadara buluruz acaba fikri olan varmi?
günaydın arkadaşlar sabah aldığım hata mesajını paylaşiim... bileniiniz vardır muhakkak hig colling tempature diyor ve sonrada stop engine.... anladığım kadarıyla fazla soğuk olduğu için motoru durdurmamı istiyor da...bu motor çalışmadan nasıl ısınır ki..
gunaydın
günaydın arkadaşlar sabah aldığım hata mesajını paylaşiim... bileniiniz vardır muhakkak hig colling tempature diyor ve sonrada stop engine.... anladığım kadarıyla fazla soğuk olduğu için motoru durdurmamı istiyor da...bu motor çalışmadan nasıl ısınır ki..
high cooling temperature yüksek sogutma ısıssı diyor sanki ısı sensöründe problem var gibi
ss28,
tam olarak emin değilim ama emme manifoldundaki ısıyla alakalı hata mesajı servise sorman iyi olur.
Birde aklınızda olsun "ENGINE FAILURE" ardındanda "STOP ENGINE" mesajı alırsanız yakıtsistemiyle ilgilidir depodaki yakıt seviyesi çok alt seviyeye düştüğü zaman motora yüklendiğinizde pompa yetiştiremediğinden bu hatayı veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ss28
Stilocular tatildemi ne İYİ AKŞAMLAR
İyi akşamlar Arkadaşlar... Hafta sonu demiyoruz çalışmaya devam, ne yapalım.
stilomla şimdi gezmeye çıkıyorum,dışarda yağmur var benim skyw yok ama olsunön cam ile yetineceğiz
BULDUN YAĞMURU HADİ BAKALIM, Aldınmı kodu merdomerdo?
Bende mi fullensem napsam bu arada stilo arayan bir arkadaş vardı,bir kaç tavside bulunmuştum,küstürdüm mü naptım,ses soluk yokBir hata yaptıysam kusura bakmayın.
quote:
BULDUN YAĞMURU HADİ BAKALIM, Aldınmı kodu merdomerdo?
Merhaba ROBİNHOOD henüz KODU almadım,gelmiştir herhalde değil mi?
Cd leri doldurdum öyle bekliyoruz bakalım
BESIKTASLI ARKADASLARIM HEPIMIZE COK GECMIS OLSUN..MACA GITTIK VE MAGLUP OLSUN FENERLI STILOCULARIDA TEBRIK EDERIZ..