adamım burdayımda stil çizdim kimse bi cacık dememiş :S
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığının isteğiyle Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
diye bir uyarı gördüğüm içn göremiyorum resmi BFONE... yoksa bi cacık sallardım ortaya
arkadaşlar servise 15 gün kaldı uyarısını kaldırmak için illa servise mi gitmek gerek. Yapabiliyorsak nasıl yapabiliriz. teşekkür ederim.
topragım evet böyle değilde arkaya cift egsoz cıkıslı düsünüyorum.cihan abi bi ara eklemiştik sanırım araba sarıydı.topragım naptın gelmedin heralde adanaya. onur cizimi gördüm ama benim eklediğim beyazdaki ön tampon daha güzel benim jantlardan bulamadım kazada bi jant baya hasar almıstı. su jantlar bizim orjinal spor pakettekine cok benziyor ama aradım hiçbiryerde yokmus.
toprağım senin jantın aynısı burda bir arabada war.. yeni opel astrada... olmazsa ona bi sorim nerden almış... yok gelmedim... şimdi bi şöför arıyorum, adanadan stiLlimi getirip burdan clioyu götürecek
quote:
Orijinalden alıntı: afiLi_01
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığının isteğiyle Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
diye bir uyarı gördüğüm içn göremiyorum resmi BFONE... yoksa bi cacık sallardım ortaya
bendede durum aynı BFONE ancak evde bakabileceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: hegu
arkadaşlar servise 15 gün kaldı uyarısını kaldırmak için illa servise mi gitmek gerek. Yapabiliyorsak nasıl yapabiliriz. teşekkür ederim.
Elinde Fiat Ecu Scaner programı yoksa, serviste sildirmen lazım benim bildiğim menü üzerinden silinmiyor.
toragım valla cok iyi olur.
Alternatif
bu tampon daha iyiymiş... daha bize göre yani
Cİhan abi, migros kamyonları gelmiyor mu bu taraflara ya?? benim stiLide atsak kamyona da getirse
evet abi buydu dediğim. topragım dükkan olmasaydı ben getirirdim(cihan abiyle tabi) ordan istanbula giderdik arena acılısına
adamlar tipoya akrep takmıs.bu arada suspansiyona dikkat