Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    komşuya sürpriz filan olur
  • boyalı olması benim içinde önemli değil hatta çizik olacağına boya olsun ona bile razıyım. bu arada 3k değil 5k olacaktı yazmayı unuttum. 5k ne kadar eder. malum çocukta var yeni 3k gitmez bana.
  • BABA BİR ÜYE LİSTESİ YAPSAK ARAÇ SAHİPLERİNİN ADI SOYADI,MEMLEKETİ ,ARACIN DONANIMI,YAŞI VE RENGİ HAKKINDA

ÖRNEK:

Üye listesi:
    1.dozi17----------------Marea 1.6 Liberty beyaz 103 hp 2004 işletmeci-Çanakkale
    2.tturke----------------Marea hlx 2001 155 hp 20 valv 5 silindir
    3.ozzye36 ------------ Marea elx plüton yeşili 103 hp 2001 İzmir

NE DERSİNİZ STİLO SAHİPLERİ VE SEVERLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahce72 -- 10 Şubat 2008; 20:55:21 >
  • bana uyar oğulcan her yeni katılanıda ekleriz, sayımız belli olsun
  • ROBINHOOD sen bandırmadamısın bende bandırmadayım
  • EVET, BURALARDAYSAN STILOMU GÖRMÜŞ OLMALISIN
  • evet bandırma merkezdeyim burda fazla stilo yok zaten ara sıra görüyorum gri belki o sana aittir o zaman bandırmalımısın yoksa iş amaçlımı burdasın
  • iş amaçlı buradayım...siz?
  • aynen bende iş amaçlı burdayım sanırım tahmin ettiğim meslek :-)
  • Birde akraba çıkacaklar şimdi
  • meğer iş arkadaşımmış ........şaka şaka :)

quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Birde akraba çıkacaklar şimdi
  • ya o dediğim stilonun plakasını sorgulattırdım araç rehinli diyo. tahdit ilan eden de akbank imiş. ya şimdi bu ne demek oluyo adam kredi çekmişte aracınımı göstermiş onun için mi. yoksa aracı kredili şekilde mi almış ne yapmış. kafam karıştı en iyisi yarın bi sahibini arayıp sormakta siz yinede bana bi fikir verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 10 Şubat 2008; 23:23:32 >
  • Akbankdan kredi ile alındığını gösteriyor ...
  • Belkide borcu bitti ve rehini kaldırmadı.
  • iyi yav su serptiniz bi nebze. iyice ısındım çünkü bu arabaya... ilk aracım olacak o yüzden pek bilgim yok bu konularda.
  • bizim brava 2001 model 2003 de kredisi bitti ama hala rehinli görünür satmadan rehin kaldırmak gereksiz bos yere ruhsat yeniliyosun onun için sorun olmaz
    ben arabayı ilk alıgımda satmak istedim çünkü bmw 330 istiyodum o ara ama şimdilik hevesim gecti ama her zmaan takasa girerim araba deiştirmeyi seviyorum :))
  • benden bu gecelik bu kadar yarın mesai var erken yatmak gerek,
    gendarme, gözümden kaçmadı bu akşam ki firarın
    herkese iyi geceler arkadaşlar
  • bende kactım ii geceler
  • İyi akşamlar arkadaşlar..
  • @ROBİNHOOD,BENİDE YAZMAYI UNUTMAYIN.

CAUCHYHUA.....2003 STİLO ACTUEL,KRİSTAL YEŞİLİ,ABS,EBD,ESP,ASR,6 AIRBAG VS....
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.