Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağzımdan aldın gendarme baktım saat epey olmuş bende yatayım bari, benden de herkese iyi geceler...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 4 Şubat 2008; 1:08:24 >
  • Saygı bizden.Bendende herkese
    iyi geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Isparta Sizdemi ürologsunuz ?

Yok hocam nerdeee.. Meslektaş sayılırız derken bende doktorum.. Pratisyenim hala..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Isparta Sizdemi ürologsunuz ?

Yok hocam nerdeee.. Meslektaş sayılırız derken bende doktorum.. Pratisyenim hala..

Umarım ürolog olursunuz
  • Arkadaşlar bende kaçtım..
    Herkese iyi geceler..
  • FM DEN yayın yapan zımbırtıdan,bugun sipariş verdim,hepsiburada dan..PIRANHA FALCON E TYPE 1 GB DAHİLİ HAFIZALI VE SD-MMC KART GİRİŞLİ 210 KANAL FM TRANSMITTER diye geciyo modelin adı.. 54 ytl alıcam..daha oncede kullanmıstım arabayla birllikte sattim..bence güzel alet..bendeki,kontagı kapatınca,tekrar eski yerinden baslamıyor,basa dönüyordu..simdi sipariş ettigimde ise bu sorun ortadan kaldırılmış..@gendarme siddetle tavsiye ederim..
  • BU ARADA HEPİMİZİ YETİSTİREN ÖĞRETMENLERİMİZİDE UNUTMAMAK LAZIM..HEPİMİZ BİR ZAMANLAR OYUNCAK HAMURU GİBİYDİK,COĞUMUZU ONLAR SEKİLLENDİRİP,YÖNLENDİRDİLER..
    ÖĞRETMENLER,BİR ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ FAKTÖRLERDEN BİRİDİR..(AMA BU ÜLKEYİ BU HALE BEN GETİRMEDİM,BİLESİNİZ..)
    11 YILLIK ÖĞRETMENLİK HAYATIMDA,HER DAİM,DÜRÜST VE NAMUSLU OLMAYI,VATANSEVERLİGİ ASILADIM.. YAPMAYA DEVAM EDİCEGİM!(derslerimde dedigim gibi,her sey matematik değilki anasın satayım )
  • KİMSELER YOK YİNE..
  • 40 ytlye digimax adlı bir vericide var sayın hocam.
    Birde ona bakın bence.Acaba sizin
    kullandığınızda frekans problemi var mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cauchyhua
    BU ARADA HEPİMİZİ YETİSTİREN ÖĞRETMENLERİMİZİDE UNUTMAMAK LAZIM..HEPİMİZ BİR ZAMANLAR OYUNCAK HAMURU GİBİYDİK,COĞUMUZU ONLAR SEKİLLENDİRİP,YÖNLENDİRDİLER..
    ÖĞRETMENLER,BİR ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ FAKTÖRLERDEN BİRİDİR..(AMA BU ÜLKEYİ BU HALE BEN GETİRMEDİM,BİLESİNİZ..)
    11 YILLIK ÖĞRETMENLİK HAYATIMDA,HER DAİM,DÜRÜST VE NAMUSLU OLMAYI,VATANSEVERLİGİ ASILADIM.. YAPMAYA DEVAM EDİCEGİM!(derslerimde dedigim gibi,her sey matematik değilki anasın satayım )

SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM...
    AİLEDE ÖĞRETMEN OLUNCA SORUNLARI DAHA İYİ ANLIYOR İNSAN....

• digimaxdan haberim var aseral ama alacagım bir üst model..frekans sorununa gelince bende olmadı,ama büyük sehirlerde olabilir(malum cok radyo var)..olursa sayet,anteni sokersin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cauchyhua
    digimaxdan haberim var aseral ama alacagım bir üst model..frekans sorununa gelince bende olmadı,ama büyük sehirlerde olabilir(malum cok radyo var)..olursa sayet,anteni sokersin..

BU TÜR ÜRÜNLERİN HEPSİ AYNI YERDE FASON OLARAK ÜRETİLİYOR SANIRIM...
    DIŞ GÖRÜNÜŞ ,ÖZELLİKLER AYNI....
  • Arkadaşın birisi ön kolçak almıştı....ne oldu acep ??
  • selam sayın forumun delisi helal vallahi adını benim gibi deliye çıkarmışın maşallah forumu attırmışın gene jandarma zamanınız geldi sanırım yapın bir tanışmada misaf,iriniz olalım yahu kanka uğramaz oldun yanıma bekliyorum çay kahve içelim

www.trmareaclup.com dan sayğılar sevğiler sitilocu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar
    selam sayın forumun delisi helal vallahi adını benim gibi deliye çıkarmışın maşallah forumu attırmışın gene jandarma zamanınız geldi sanırım yapın bir tanışmada misaf,iriniz olalım yahu kanka uğramaz oldun yanıma bekliyorum çay kahve içelim
    www.trmareaclup.com dan sayğılar sevğiler sitilocu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Vay Anadolu kaplanı hoşgeldin...
    Kurdun siteyi unuttun bizi...
    Hadi ben ara sıra girip bir merhaba diyorum... sende o da yok...
    Bir gün bir yerde karşılaşacağız inşallah....

• Maşallah bugün erkencisiniz.bilgisayarda biraz sorunum var onu halledip döneceğim size.
  • STİLOCK HOŞGELDİN...

NASIL GİDİYOR ??
  • hekeze iyi akşamlar iyi muhabbetler...
  • İyi akşamlar arkadaşlar..
    Var mı hasta olan..?
  • iyidir Gendarme sen nasılsın yeni stilomun resimlerini eklemeye çalışıyorum fakat nafile beceremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.