Şimdi Ara

24.000 TL bütçem var ne alayım ---> içeri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Historian_

Katkımız olsun

24.000 TL bütçem var ne alayım ---> içeri

O lens ; Hiroşimaya atılan Nükleer bombaya benziyor Belliki eski bir lens Herif üzerinde 200 kilo ile geziyor sanırım diğerleri de dahil

• bütçen kısıtlı, arkayı flu yapamazsın.
  • dalgasınamı açtılar anlamadımki 30 000 tl :)
  • Hasselblad H4D-40 Ferrari önereyim, madem ki para sorunu yok, bu tercih edilebilir.
    Lensler biraz pahalı ama sıkı fotoğraf çekersiniz. 40 MP'dir...

Fiyatı 29500 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 22 Eylül 2012; 17:11:15 >
  • Hasselblad ferrari seven biri daha çıktı yaşasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyss -- 21 Ekim 2012; 21:52:55 >
  • Arkadaşım dediğim gibi yüksek gelirliler forumu aradım baştan ama sonra buraya geldim. Bilgili insanlar olduğunu gördüm. Nikkon D600 alacaktım ama iptal ettim sonra, baktım fiyatları hemen düştü. Ben öyle ucuz makina kullanamam. D800 ve Mart 3'ün fiyatları da düştü. Şimdi herkes alır onları. Modası geçer hemen. Zaten D600 giriş seviye makineymiş, beni bozar. Ben giriş seviye makineyle güzel şeyler çekemem, hem de bana yakışmaz. Bu Nikon D4 en pahalı makina şimdi galiba, onu araştırıyorum. Onun da 10 FPS fotoğraf çekme hızı varmış, bu çok önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 20 Ekim 2012; 13:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Arkadaşım dediğim gibi yüksek gelirliler forumu aradım baştan ama sonra buraya geldim. Bilgili insanlar olduğunu gördüm. Nikkon D600 alacaktım ama iptal ettim sonra, baktım fiyatları hemen düştü. Ben öyle ucuz makina kullanamam. D800 ve Mart 3'ün fiyatları da düştü. Şimdi herkes alır onları. Modası geçer hemen. Zaten D600 giriş seviye makineymiş, beni bozar. Ben giriş seviye makineyle güzel şeyler çekemem, hem de bana yakışmaz. Bu Nikon D4 en pahalı makina şimdi galiba, onu araştırıyorum. Onun da 10 FPS fotoğraf çekme hızı varmış, bu çok önemli benim için.

Birincisi o "Mart 3" Değil MARK 3 ikincisi "Nikkon" değil Nikon... bence siz farklılık peşindesiniz en ıyı resmı ben cekıym degıl sızınkısı...en iyisi bende olsun mantıgıyla ılerlıyorsunuz yanı sımdı bı makına cıksa kımse almasa ama pahalı olsa resım kalıtesı de d5000 ile aynı olsa onu alıcaksınız...cogu cumlenızde parasal konular var onlarıda belırtmeden buraya ne ıstedıgınızı yazabılırsınız ... her pahalı olan sey herzaman en ıyı olan degıldır unutmayın ... bu arada forumda eskı kız arkadasınız falan mı var ona bı gondermemı yapıosnz sureklı para, ucuz, bana yakısmaz falan fılan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

Arkadaşım dediğim gibi yüksek gelirliler forumu aradım baştan ama sonra buraya geldim. Bilgili insanlar olduğunu gördüm. Nikkon D600 alacaktım ama iptal ettim sonra, baktım fiyatları hemen düştü. Ben öyle ucuz makina kullanamam. D800 ve Mart 3'ün fiyatları da düştü. Şimdi herkes alır onları. Modası geçer hemen. Zaten D600 giriş seviye makineymiş, beni bozar. Ben giriş seviye makineyle güzel şeyler çekemem, hem de bana yakışmaz. Bu Nikon D4 en pahalı makina şimdi galiba, onu araştırıyorum. Onun da 10 FPS fotoğraf çekme hızı varmış, bu çok önemli benim için.

Birincisi o "Mart 3" Değil MARK 3 ikincisi "Nikkon" değil Nikon... bence siz farklılık peşindesiniz en ıyı resmı ben cekıym degıl sızınkısı...en iyisi bende olsun mantıgıyla ılerlıyorsunuz yanı sımdı bı makına cıksa kımse almasa ama pahalı olsa resım kalıtesı de d5000 ile aynı olsa onu alıcaksınız...cogu cumlenızde parasal konular var onlarıda belırtmeden buraya ne ıstedıgınızı yazabılırsınız ... her pahalı olan sey herzaman en ıyı olan degıldır unutmayın ... bu arada forumda eskı kız arkadasınız falan mı var ona bı gondermemı yapıosnz sureklı para, ucuz, bana yakısmaz falan fılan :D

• afedersiniz ama para bo* mu?
  • @Cross sanırım bir rekor denemesi yapıyorsun :) bakalım nereye kadar gidecek. ilgiyle takip ediyorum
  • quote:

Nereden fırladın sen neden hortlattın konuyu ya. BIF

• D5000'nin resim kalitesinde ne varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

D5000'nin resim kalitesinde ne varmış

bencede iyi foto çekiyor ama resim yaparken boyaları ayarlıyamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

D5000'nin resim kalitesinde ne varmış

bencede iyi foto çekiyor ama resim yaparken boyaları ayarlıyamıyor

Ahuahaha iyi güldüm

• Vivid boya alıyorum ben.Yan taraftan doldurmakta kolay oluyor

• @Sharks Vivid boya nedir kardeşim
  • bende vivid stüdyolarını duymuştum ama boyasını bilmiyordum
  • @PhotoTech aynen kardeşim ben de ondan sordum vivid filan deyince.
  • Boyanın içine parlatıcı koyuyorlarmış.Ozaman daha canlı çıkıyormuş renkler.Tavsiye ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 21 Ekim 2012; 14:11:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.