Bildirim
Hatırlayan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hayır. _____________________________ İletişim: PM -
daha eskisini hatırlıyorum _____________________________ -
Tonight's The Night

Edit : Oha mobafire reklamına bak metin2 :D
Edit : 2 infinity OP :D:D:D:D

:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 18 Ağustos 2012; 22:38:21 >_____________________________ Angels Forever, Forever Angels -
ıyy çok ilkel _____________________________ -
Ben de hatırlıyorum.Sonra da yenilince Amumu kazanınca Teemo geliyordu heralde. _____________________________ -
Leave sayıları görünüyordu. _____________________________ Bu kullanıcı sıkılmadan Renekton oynardı. Hala sıkılmadı... Tabi arada bir de Katarina oynuyor. Custom 1k Minionzzz / Garip Bir Olay (AKA Mana Youdu) / OBA LoL Profil /OBA dan Renekton Rehberi -
Hatırlamaz mıyız, hele şu Teemo
_____________________________ -
ben ozaman oyunun adını bile duymamıştım
_____________________________ hesabımı kendim banlattım -
O teemo unutulurmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben zaten seçilen champın oyun sonunda ekranda görünmesine çok şaşırmıştım.Oyuna yeniden başlayınca.. _____________________________ Vogel im Kafig -
orda daha friend list sağ tarafta, solda olduğu zamanlar daha güzeldi bence. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler