Şimdi Ara

ANAKART MODELİMİ HİÇ BİR PROGRAM BULMUYOR ..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skaystar35

hocam laptop kulanıyorum harici bi ses kartı baglamadım .s dahili ses kartının onboard olmama gibi bi durum söz konusumudur dedıgınız programı denıycem aslında ses drıverlerı güncel ses alıyorum pc den ama ses saglayıcım olan realtek hd nin ekolayzır aylarını yaptıgım bi yöneticisi vardı o silindi gıttı amacım onu gerı getırmek ses sürücüsünü sildim en güncelını yukledım yıne olmadı yukarıda ekolayzırın resımlerını verdım

Driveri kaldırın dediğim programla günceleyin.

Benim ses kartım anakarta tümleşik değil , yani onboard değil

• anakarttan bagımsız bı ses kartım olup olmadıgını nasıl anlayabılıırm al bı sorun daha şimdi programı indırdım 27 tane güncelleştirme buldu otomatik güncellemelerım acık olduğu halde hocam yardımlarınız ıcın cok tesekkurler fakat bu anakartın marka modelı yınede kafama takılıyo bıde onu nasıl bulacıgımı bı bulabılsek

Görünüş bir eşgaldir, önemli olan bedendeki kimliktir!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaystar35

anakarttan bagımsız bı ses kartım olup olmadıgını nasıl anlayabılıırm al bı sorun daha şimdi programı indırdım 27 tane güncelleştirme buldu otomatik güncellemelerım acık olduğu halde hocam yardımlarınız ıcın cok tesekkurler fakat bu anakartın marka modelı yınede kafama takılıyo bıde onu nasıl bulacıgımı bı bulabılsek

Dediğim gibi ses driverini kaldırıp programla Sesi güncellemeniz yeterli olacaktır. 27 tane hepsini güncellemek zorunda değilsiniz.

AIDA64 Extreme Edition programıyla Çoklu ortam penceresine bakın ses kartına ait bilgiler olacaktır..

Boşverin takıntı yapmayın modelini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.