Şimdi Ara

'Overclocking Failed' Uyarısı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum şu..bilgisayar devamlı degil ama herqun mutlaka bu ekranda takılı kalıyor ve acılmıyor..yani..aslında..gun ıcınde pc acıyorum sorun yok filan..acılıyor normal.. ama hani..bazen akşam oluyor bole ekran..bazen gunduz..bazen de ılk bılgısayarı acar acmaz cıkıyor.. ama muhakkak hergun oluyor...çözümü nedir..neden oluyo dur sizce?..

'Overclocking Failed' Uyarısı Hk.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Dostluk bir elma şekerine benzer.Yersin yersin sonunda sana KAZIĞI kalır&amp;#8230;

• usta..iyide ben overlock filan anlamam..yapmadım da hic.:) sıfır aldım pc yi..ınternet kafe de parcaları beraber kutusundan cıkarıp montajladık arkadasla pc'nin.. işlemci de sıfır herşey sıfır kutusunda aldım geldim?.. elektirik az geliyo da ondan olabilir mi..yada power subbly filan az mı enerji veriyor pc 'ye de..ondan mıdır ki..?
    Dostluk bir elma şekerine benzer.Yersin yersin sonunda sana KAZIĞI kalır&amp;#8230;
  • Bios pilini sökün biraz bekleyin tekrar takın. Standart(default) ayarlara gelecektir. Düzelmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 1 Kasım 2012; 13:06:34 >

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • Düzeltilmesi gereken değerler var anlamıyorsan bulaşma.
    Steam:soultaker72
    Orgin:tiker_TR

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • Bios'u güncelleyin.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.