Şimdi Ara

Abi ilginc bir konu acin ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyuyamiyorum, sicak. Ya da gelin muhabbet cevirelim biktim yerlesmis konulardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden ilginç ve uzun bir konu açılır gece yatmadan 1 saat onu okurdum nerdeee o konuları

• Eskiden buraya pek ugramazdim, cikamaz oldum. Forumda kullanici adinda karakter kisitlamasi yok degil mi? Nickten "Maqe" yi atmayi planliyorum.

• bence sen hepten q leri at kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Eskiden ilginç ve uzun bir konu açılır gece yatmadan 1 saat onu okurdum nerdeee o konuları

dengesiz saçma sapan o kadar çok insan var ki foruma girer girmez geri çıkıyorum eskisi gibi eğlenilmeye muhabbet etmeye gelinecek bir yer değil bu forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Eskiden ilginç ve uzun bir konu açılır gece yatmadan 1 saat onu okurdum nerdeee o konuları

dengesiz saçma sapan o kadar çok insan var ki foruma girer girmez geri çıkıyorum eskisi gibi eğlenilmeye muhabbet etmeye gelinecek bir yer değil bu forum.

Farkindayim maalesef. Kiz konusu abartildi iyice.

Nick konusuna gelirsem, lakabim Tq benim o yüzden öyle dedim.

• quote:

Sürü mantığı aldı başını gidiyor bunun sebebi de daha çok sözlükler aslında @2 ne yapmışsa gerisi onu takip ediyor.

Kendi görüşünü belirten üye azaldı.

bu sebeple bazen Vatan Bilgisayar'ın Vatan Şaşmaz'ın olduğu zannedilen DH'yi özlüyor insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

Sürü mantığı aldı başını gidiyor bunun sebebi de daha çok sözlükler aslında @2 ne yapmışsa gerisi onu takip ediyor.

Kendi görüşünü belirten üye azaldı.

bu sebeple bazen Vatan Bilgisayar'ın Vatan Şaşmaz'ın olduğu zannedilen DH'yi özlüyor insan.

Sözlükler bitirdi bence burayi. Inciden kalma @2, caps vb. laflari sevmiyorum.

• Sürü psikolojisi donanımhaberin en büyük düşmanı bende katılıyorum buna.Ancak şöylede bir durum @2 ne yaptıysa ona göre hareket eden insan ya ergendir yada gerizekalıdır.Kişiliği tam olarak oturmamış kendi fikirleri olmayan şahısların yeryüzünde alabileceği değer nedir?Türkiye'de yetişen nesil bence gerizekalılık oranı artmış hayatı teknolojik cihazlardan ibaret sanan bir nesil buda doğal olarak internet alemindeki kaliteyi düşürüyor.Eski userlar da bu durumdan haliyle şikayet ediyor.Çözüm var mı elbette var r10'nun yaptığı gibi yaparsın.Üyelik alırken Tc kimlik numarası sorarsın.Yaş sınırı koyarsın örnek olarak kültür-bilime 18+ yaş üyelerin yorum atma hakkı olur.Tabiki bunlar he deyince olacak şeyler değil ama ortamın düzelmesi açısından birşeyler yapmak şart.
  • Is beyinde bitiyor tabiiki. Haklisiniz ne diyeyim, millet hatalarla olgunlasiyor buraya yansitiyor biz de buradan soguyoruz.

• quote:

hepsi silinmiş konularda duruyor adminler okur artık. güzel konuları silmek adminlerin işi
  • Vatan sasmaz esprisi gündemde.

• ahh o uyumadan önce girdiğim uzuuun eğlenceli ve ilginç bilgilerle dolu konular..

şaka lan öyle bi konu yok.Ama olsa iyi olurdu
  • Milletin forumda neyi istediğini cidden anlamıyorum.Her açılan konuda konu sahibine ithafen yapılan saldırılar falan.Öyle oluncada millet daha konuyu okumadan çekip gidiyor ya da bende konu sahibine laf sokmalıyım düşüncesine kapılıyor.2 muhabbet döndürülemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Milletin forumda neyi istediğini cidden anlamıyorum.Her açılan konuda konu sahibine ithafen yapılan saldırılar falan.Öyle oluncada millet daha konuyu okumadan çekip gidiyor ya da bende konu sahibine laf sokmalıyım düşüncesine kapılıyor.2 muhabbet döndürülemiyor.

Haklisin. Hastaneden ciktin mi csb ci kardes, severek okuyoz.

• ben senin nicki tp mage sanıyordum lae o "maqe"yi dertli olduğun zaman yazmışsın sanırım olur öyle aga.bak WeightLesS vardı o da düzeltti sıra sende şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Milletin forumda neyi istediğini cidden anlamıyorum.Her açılan konuda konu sahibine ithafen yapılan saldırılar falan.Öyle oluncada millet daha konuyu okumadan çekip gidiyor ya da bende konu sahibine laf sokmalıyım düşüncesine kapılıyor.2 muhabbet döndürülemiyor.

Haklisin. Hastaneden ciktin mi csb ci kardes, severek okuyoz.

Artık yazmıyorum.Ne yazsam millet okumayın,ne biçim hikaye,gülmedim diyor gerek yok artık kafa yormaya.Olumlu 2-3 yorum oluyor zaten.Yazarken eğleniyorum iyi hoş ama buraya koyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ben senin nicki tp mage sanıyordum lae o "maqe"yi dertli olduğun zaman yazmışsın sanırım olur öyle aga.bak WeightLesS vardı o da düzeltti sıra sende şampiyon

Aynen 2008de

quote:

tembelizm

Ben biraz siritiyorum ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ben senin nicki tp mage sanıyordum lae o "maqe"yi dertli olduğun zaman yazmışsın sanırım olur öyle aga.bak WeightLesS vardı o da düzeltti sıra sende şampiyon

Aynen 2008de

quote:

tembelizm

Ben biraz siritiyorum ya.

Zaten amaç o eğlenmek.Ben hikaye ustası doğmadım ya yavaş yavaş geliştiricez.Ama millet eleştirmiyorda sadece baltalıyor
    Ben de derdimi sana anlatıyorum kusura bakma

• Anlat anlat, forumda moda oldunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.