Şimdi Ara

SATILIK 1996 TURKCELL 0532 FATURALI HAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 25 Mart 2006; 0:58:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum forum kurallarına göre fiyat belirtmelisin
  • bence 1000$ dolardan aşağı demez bazı sitelerde 5000$ dolar felan yazmışlar alan varmıki ?
  • Hattın 96 yılı olması ne ifade eder ki? Devir oluğu zaman devir alan kişinin abone tarihi geçerli olmayacak mı? Turkcell Abone Merkezleri'nde 532'li hatlar zaten bedeva.

Ayrıca VIP abone değilsen birşey ifade etmez. Bende de iki hat var: Biri 1997 (Çok az kullanırım); diğeri 1998 (Devamlı kullandığım). Haliyle devamlı kullandığım hat VIP dir. Çünkü faturalardaki tutarlar yüksektir. Demek istediğim, hattın VIP değilse ne işe yarıycak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turetskiy_Muj -- 24 Mart 2006; 14:52:54 >
  • Açıkçası bende bazı forumlarda 5.000 dolara kadar uzayan fiyatlar gördüm bu konuda.Ama 850 YTL ye bırakırım bu hattı.Sorunsuz ve borçsuz dur.Söylemesi ayıptır ilk cep telefonumuzu aldığımızda ilk kullandığımız hattır bu.Aramızda duygusal bir bağ vardırNasıl ayrılacam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 24 Mart 2006; 14:58:49 >

• "Turetskiy_Muj"" Arkadaşım tamam burası bir forum orası bariz ortadada,ben burada tartışma platformu oluşturmadım ki!Bişey satmak için ilan verdim.Yorum yapmanın ne manası var?Ben kimseye soru sormadım ki sen neye cevap veriyorsun?Kendi soruna kendi kendine cevap veriyorsun.Alacak adam varsa benimle irtibata geçsin.Yorumlarına uzun uzun cevap vermeyi gereksiz buluyorum,nasıl olsa anlamazsın.Varsa meraklısı satın alsın satın almayacak vatandaşta boşuna bu başlığı işgal etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 24 Mart 2006; 15:04:36 >

• Bir kere kural ihlali yapmışsın. Burada bir fiyat vermen gerekirdi.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK VODAFONE MODEM
    12 yıl önce açıldı
    Satılık Vodafone tl
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.