Start stop var.. Onlar pahalı..4.000 TL civarı idi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 1 Nisan 2025; 0:28:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim bildiğim 120 bin km’de değişiyor. Total Glacelf tip d organik kırmızı antifriz alıp ekleme yapmıştım ben eksilme olunca birkaç defa, bendekinin de orijinali sarı renkti genleşme kabının içindeki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 1 Nisan 2025; 1:58:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araç 0.9 tce benzin manuel 5 ileri J kodlu şanzıman. 120 binde 2020 model. Kalkarken 1. viteste titreme bildim bileli var. Hatta bazen kaputun sağ tarafının titrediğini görüyorum ve tak tak tak diye ses geliyor alttan takribi 9-10 km hızda iken. 12 km’yi geçince düzeliyor. Gazı bıraktığımda da 1. Viteste yığılma yaşıyorum mesela 17-16 km hızdan hızlıca 13 km’ye düşüyor. 13 km altına düşünce araç kendi kendine gaz vererek süzülmeye başlıyor. Baskı balata daha önce değişmedi. Debriyajı yavaş bıraktığımda kavrıyor sorun yok gibi ama soğukken kalkış yaparken biraz hızlı bıraktığımda devir düşüyor sonra kavrıyor. 2. Viteste de uğultu var kronik. Herhalde 100 bin km’dir geliyor o uğultu sesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 29 Haziran 2025; 19:19:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneFamily -- 19 Temmuz 2025; 14:53:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 12 Ağustos 2025; 13:46:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2014 model clio 0.9 tce için lastik ne önerirsiniz arkadaşlar? Araç fazla kullanılmıyor genelde şehir içi. Yaz lastiği ya da dört mevsim olabilir. |
Goodyear eagle sport four seasons 185/65R15 92H XL kullanıyorum 25 bin km oldu. Geçende arka ön çaprazlattım, devam ediyorum. Yarılmadıkça veya balon yapmadıkça kullanırım, diş derinlikleri hala çok iyi. Daha önceki lastikler Bridgestone yazlıktı hafif yokuşlarda hep patinaja düşüyordu. Aslında dört mevsim olduğu için daha hızlı biter diye düşünmüştüm bu lastikler ama öyle olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |