Bildirim
<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rica ederim.
(Yarın pazar , aramadan gitmeyin...Bazı bayiler açmıyor.) Araçlar Ümraniye bayide... -
-
Ön koltuğa oturduğumda ilk olarak basık geldi. Koltuğu kaldırmışlardı indirince düzeldi.
Boyum 1.80. Arka koltuk için şunu söyleyebilrim. Fiesta ve Suzuki Swiftten daha rahat ve geniş. Corsa ile aynı gibi geldi.
Clio'nun 0.9 Benzinli Turbo motoru için birşey söyleyemeyiz şu an. Renault kullanmış biri olarak söylüyorum. Dizeli çok tutumludur fakat benzinli motorları için aynı düşüncede değilim.
Bende Corsa bakmıştım. Opel'in marka olarak önümüzdüki dönemlerdeki konumunu da düşünün. Ne olacağı belli değil. GM döneminden sonra bir çok fabirkası kapandı. Gerçi belli bir müşteri portföyü var tabiki sadece aracınızı nakte dönüştürmek istediğinizde yeni kasa bir Renault kadar hızlı elden çıkaramayabilirsiniz. Bu dezavantajı olur. Bir de son kasa makyajlandı. Her an kasa değiştirebilir. Clio 3-4 sene bu kasayla gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 7 Ekim 2012; 9:39:56 >
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Orijinalden alıntı: erensan
Arkadaşlar Cuma günü beyaz rengini görmüş ve soğumuştum. Bugün alev kırmızı ile karşılaştım ve ilk gördüğüm araç sanki farklıydı. Vernikli Alev kırmızı bambaşka bir araç...
bu renk ne peki
ikisi de aynı renk. ikinci fotoda araç fuarda olduğu için daha canlı görünüyor. tabi orada bi ton ışık var. ilk foto bayideki foto. sıradan ışıklandırmayla o kadar olur. tabi arkadaşın foto cektiği makinanın foto kalitesine de bağlı
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X