Şimdi Ara

aveo 1,2 mi yoksa 1.4 mü almalıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mavi 1.4 gayet guzel ama aracta kullanilan plastik gercekten cok kotu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: che970

aveo 1.2 ls paket için kaparo verdim.
    hani dizel veya lt paket alacaktın diyebilirsiniz.
    arkadaşlar benim 18000 lira param vardı üzerini kredi çekecektim yani fiyatı ne kadar artırısam aslında o kadar maliyet artacaktı.
    şimdi 10.000 lira kredi çekiyorum 36 ayda geri ödemem 12500 olacak aylık ödemleride zorlanmadan yapabileceğimden aracıma binecek paramda olacak.
    dizel alsaydım bana hem faiz yükü çok fazla olacaktı hemde 36 aydan daha uzun borçlanacaktım.
    peki neden 1.4 almadın diyebilirisiniz aslında orada halen iyimi kötümü yaptım bilmiyorum (motor olarak değil donanım olarak)
    ama sonuçta benim ihtiyacım geniş bagajlı, geniş iç hacimli ve en önemlisi ailemi güvenle seyahat ettireceğim bir araçtı ve bunuda aldım diye düşünüyorum.
    tabi daha fazla donanım daha iyi olurdu ama olmazsada olmazım değil.
    yardımını esirgemiyen konuyla alakadar olan tüm arkadaşlara saygılarımı sunar teşekkür ederim.
    merak eden arkadaşlar için söyleyeyim.
    1.2 ls aracımı (sedan beyaz renk) 28000 liraya aldım park sensörü hediyesiyle
    1.3 lt için (sedan beyaz renk 31000) liraya kadar fiyatı düşürmüştüm.
    nerden aldın bu fiyaları diye sormayın çünkü nerdeyse bütün bayilerden (ankara, istanbul, izmir bayilerininin neredeyse tamamını aradım ben)bu fiyatların 200-300 civarında fiyatlar alabiliyorsunuz yani iş sizin pazarlığınıza bayininde elinde araç olup olmamasına göre değişiyor.

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. LS'de de fazlasıyla donanım ve güvenlik var fakat ben yine de bayi ile tekrar görüşüp 1.4 LT donanımını almanızdan yanayım

Sedan 1.2 16V LS 30,024 TL
    Sedan 1.4 16V LT 33,577 TL

hiç indirim yapmadıklarını, düz fiyatlardan verdiklerini düşünürsek ayda 50 tl civarı daha fazla ödersiniz. ki 1.4 LT için de güzel fiyat düşürürler pazarlık yaparsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 19 Temmuz 2012; 19:05:32 >

• hayırlı olsun,

bugün yakından inceledim,

dacia loganın az gelişmişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

hayırlı olsun,

ne alakası var be birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

hayırlı olsun,

dacia loganmı :) fiatçısın galba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.