Şimdi Ara

Imei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar babam yurt dışına cıkmıştı . yurt dışından nokia c2 almış . pasaporta işletmedi 1 ay oldu . sanırim yurt dısından gelen malları kayit icin 100 tl alınıyormuş. zaten buranın piyasasına geliyor o parayıda verince . ben birkac kiside duydum eski telefonu imei yeni telefona gecirilebiliyormuş. bunu bilen duyan yapan var mı yardımcı olur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nomox1

merhaba arkadaşlar babam yurt dışına cıkmıştı . yurt dışından nokia c2 almış . pasaporta işletmedi 1 ay oldu . sanırim yurt dısından gelen malları kayit icin 100 tl alınıyormuş. zaten buranın piyasasına geliyor o parayıda verince . ben birkac kiside duydum eski telefonu imei yeni telefona gecirilebiliyormuş. bunu bilen duyan yapan var mı yardımcı olur musunuz ?

maalesef nokia larda olmuyor.samsung olsaydı olurdu.100tl ye kaydettirmek için yine bir ayı dolmamış pasaport olacak yoksa kayıt mümkün değil.

Orijinalden alıntı: papurcu

quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

merhaba arkadaşlar babam yurt dışına cıkmıştı . yurt dışından nokia c2 almış . pasaporta işletmedi 1 ay oldu . sanırim yurt dısından gelen malları kayit icin 100 tl alınıyormuş. zaten buranın piyasasına geliyor o parayıda verince . ben birkac kiside duydum eski telefonu imei yeni telefona gecirilebiliyormuş. bunu bilen duyan yapan var mı yardımcı olur musunuz ?

maalesef nokia larda olmuyor.samsung olsaydı olurdu.100tl ye kaydettirmek için yine bir ayı dolmamış pasaport olacak yoksa kayıt mümkün değil.

ya pasaport sorun degil bulduk bi arkadaşta ama 100 lira yasası ne zaman geldi ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    imei kopyalama
    16 yıl önce açıldı
    Mi9T İmei repair
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.