Şimdi Ara

Lole Başlama Hikayeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda arattırdım henüz böyle bir konu açılmamıştı bende açmak istedim

Abimin üniversite sınavı olduğu için bilgisayar oynamıyordu merak ettiği oyunları bana söylüyordu.Arkadaşlarının oynadığı bir oyun varmış çok güzelmiş falan adı lol dedi neyse indirdim oyuna başladım.Custom gameden join sever falan vardı tıkladım girdim birine kel bir karakter seçtim güzel geldi(lee sin).İtem almayı falan bilmiyorum.Neyse başladık oyuna oyun ilerki dakikalarında ben baya öldüm tabi adam gibi item de yok sonra bir anda ekran karardı ve siyah bişi üstüme geldi ve beni kesti.O arada abim de izliyordu ve o karakteri çok sevdi ben bunu alacam falan dedi.Ben pek sevmedim oyunu kaapdım daha da girmedim.Sonra abim üniversite sınavına falan girdi bilgisayarına kavuştu.Sabah akşam bunu oynuyordu en sonunda aldı o siyah karakteri(nocturne) hep onla oynuyordu.Dedim lan canın sıkılmıyo mu hiç bu oyundan.Hayır dedi bende tekrar başlayacam falan dedim.Girdim oyuna botlarla ben bu kez caitlyn seçtim.İlk başlarda elindekini keleş sanıyordum hoşuma gitmişti.Abim alacağım itemleri kağıda falan yazmıştı.Öyle öyle başladık işte.İlk master yi satın aldım sonra karşı tarafda bir garen vardı önüne geleni kesiyordu namussuz ondan sonraki hafta garen free oldu bende denedim hoşuma gitti.Garen sayesinde bayağı win almışımdır.Garen isem keserim lafınıda oyuna ilk başladığımda adamın teki tryndymare op diye bir konu açmıştı bende şaka olsun diye değil ciddi ciddi tryndymarele teke çıkmam ama garen isem onu keserim demiştim.Artık mokunun çıktığının farkındayım ama aradan bu hikayeyide anlatayım dedim

Neyse beyler sizde oyuna başlama hikayelerinizi bizle paylaşın

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!

• ... işte ondan sonra başladım.
  • arkadaş bayadır oyunuyodu dedi kanka başla müthiş . başladık beğenmedim ben sildim bu oyunu. ondan sonra tekrar zorla indirttirdi bana arkadaşlar bu sefer 5 kişi falanız işte aradaşta kalıyodum sabahladık bana mundo aldı . 10 / 0 oynamıştım arkadaşım ölmiyim diye kayle almıştı çok eğlenmiştik o gece :D o gün bugündür oynuyorum :D

Orijinalden alıntı: baran7889

bir siteye girdim sağda reklam gördüm yanlışlıkla tıkladım sonra indirdim çok sardı valla dedim oynıyım diye oynadım
    zaten DoTa'dan geliyorum alışmam çok kolay oldu

DoTa değil DotA

"The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it."-Lee Sin

"A true hunter never rests." - Rengar

• 4-5 Yıldır beraber CoD4 oynadığım bir Çek arkadaşım vardı. Bu adam bi' gün bıraktı CoD'u, sonra diğer arkadaşlarım da bıraktı. Hepsi bi' oyuna sardı. XFire'dan bakıyorum League Of Legends diye bir şey. Baktım bunlar 3-4 ay oyuna girmedi, hep LoL oynuyorlar. Ben de deneyeyim dedim.
    Öyle işte.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ünide arkadaşlara kalmaya gittim baktım oynuyor dedi gel sende oyna oynadım sevdim oyunu hâla devam
  • Arkadaşlar LoL'ü oynuyordu bende başladım.
  • Bir arkadaşım LoL Oynamıyordu. O aralar kendime oyun arıyordum işte. Sorna tuvalete gittim Bağırsaklarım çok kötü durumdaydı. Çok acıkmıştım ordan çıkınca yemek yedim . Sonra Ablamlarla sinemaya gittik . Eve geldim çok yorgundum yattım uyudum. Sabah kalktım kahvaltımı ettim dişlerimi fırçaladım . Bilgisayarımı açtım ve internetten oyun aramaya başladım. Şansa League of Legends i buldum ve indirdim .
  • Hatırlamıyorum ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • Kafeye gittim sağdaki adam lol oynuyordu ben de oyniyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockpierce -- 4 Temmuz 2012; 18:45:36 >

Game Center : Rockpierce

"Yönetimin bir suçlu veya hırsız tarafından garanti gltına Alındığı bir cumhuriyette onurlu insanların öldürülmesi veya hapsedilmesi olağandır.Beni lanetleyin. Bunun hiçbir önemi olmayacak, çünkü tarih benim yanımda yer alacak."
  • Biyerde görmüştüm ama hatırlamıyorum. Başladığımda diyordum o kadarda hero yok tamamlarım ben bunları, 2 yılı geçti hala tamamlayamadım .

AlqoLik
  • CS'yi yeni bırakmıştım, bizim takımdaki arkadaşlar oyunu bıraktıktan sonra yeni bir oyun arayışına girmiştim. Bir arkadaşım LOL oynuyorum indir falan demişti iyi dedim sevdim öyle başladım geçen senenin Ağustosun sonundan beri de oynuyorum.

Orijinalden alıntı: sempatigue

arkadaş bayadır oyunuyodu dedi kanka başla müthiş . başladık beğenmedim ben sildim bu oyunu. ondan sonra tekrar zorla indirttirdi bana arkadaşlar bu sefer 5 kişi falanız işte aradaşta kalıyodum sabahladık bana mundo aldı . 10 / 0 oynamıştım arkadaşım ölmiyim diye kayle almıştı çok eğlenmiştik o gece :D o gün bugündür oynuyorum :D

Benimde bunun gibi bir hikayem var; Air Rivals oyununda çok iyiydim aynı zamanda bir arkadaşım vardı o da çok iyiydi bana LoL'u önerdi ilk yükledim çok zorlandım sildim eşyalar skiller çok kafa karıştırıcıydı sonra dayanamadım tekrar yükledim terimleri arkadaşıma sordum falan sonra recommended itemleri almayı öğrendim o zamandır oynuyorum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.