Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
145.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: <

bende makro parogram ile yaptım tek tıklama ile çalışıyor ama arka planda hemen çalışacak birşey lazım
    eğer program yazmadan anlıyordan komut sistemin de çalışacak şunları yaparmısın

telnet 192.168.1.1
    admin
    admin
    shell
    ifconfig ppp256 mtu 1492

ve

telnet 192.168.1.1
    admin
    admin
    shell
    ifconfig ppp256 mtu 1492

cmd ile telnet'e giriş yaparken şifre kısmını sadece .bat dosyasıyla doldurtamazsınız. Perl dilini kullanarak bir betik hazırlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    perl dilinden falan anlamam şimdilik makro yetiyor tek tıkla oluyor mtu 100 ve mtu 1492 geçiş yapıyorum hep aynı şeyleri yazmaktan kurtarıyor

• quote:

perl dilinden falan anlamam şimdilik makro yetiyor tek tıkla oluyor mtu 100 ve mtu 1492 geçiş yapıyorum hep aynı şeyleri yazmaktan kurtarıyor

modemden bir kez mtu değiştirip, NetMTU yoluyla da geçiş yapabilirsiniz. nasıl isterseniz, AKK'yi geçmişsiniz nasıl olsa..
  • quote:

quote:

modemden bir kez mtu değiştirip, NetMTU yoluyla da geçiş yapabilirsiniz. nasıl isterseniz, AKK'yi geçmişsiniz nasıl olsa..

Alıntıları Göster
    emir eline koluna sağlık daha yeni gördüm konunu

• quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

teşekkür ederim Ahmet abi
  • quote:

quote:

Dediğin herşeyi yaptım Mtu ayarını değiştirdim her şeyi denedim. ama olmuyor . indirmeyi başlatıyorum 1-2 sn 500-600 kb/s indiriyor sonra geri 100 kb oluyor lütfen yardım et :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

quote:

Dediğin herşeyi yaptım Mtu ayarını değiştirdim her şeyi denedim. ama olmuyor . indirmeyi başlatıyorum 1-2 sn 500-600 kb/s indiriyor sonra geri 100 kb oluyor lütfen yardım et :S

öncelikle NetMTU'yu kapat, modeminin ayar sayfasına girip sana uygun olan MTU değerini bul. 1-2sn 500/600 kb/sn indiriyorsa doğru MTU değerini bulamamışsın ve DSLAM cihazı hızını limitliyor demektir.

Bunun için şu an uyguladığın MTU değerinden daha düşük bir değer uygulaman lazım. MTU'yu 300 civarına ayarlayıp, pardus'u indirmeyi dene, hız testi yap..

• En sonunda başardım torrent'de 800 Kb/s yakaladım ve gezinti moduna geçip FIFA 12 oynayabiliyorum eskisinden de iyi oldu eslkiden AKN yiyince FIFA 12'de maç yapamazdım ping fırlardı ama gezinti modunda hiçbir sorun yok ping 11 çok süper oldu
    Modem:Zyxel p660
    MTU:392
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butcherflyy

En sonunda başardım torrent'de 800 Kb/s yakaladım ve gezinti moduna geçip FIFA 12 oynayabiliyorum eskisinden de iyi oldu eslkiden AKN yiyince FIFA 12'de maç yapamazdım ping fırlardı ama gezinti modunda hiçbir sorun yok ping 11 çok süper oldu
    Modem:Zyxel p660
    MTU:392
    us robotics'te deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

o nedir usta benzer bi program mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_cLL

quote:

yok bea modem markası işte forumda az çok kullanan var ama mtu uygulanmıyor sanırım
     NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1)
  • quote:

quote:

quote:

yok bea modem markası işte forumda az çok kullanan var ama mtu uygulanmıyor sanırım

Ben de daha değişiği var ama onda 392 ile sabit 300 Kb/s almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thowregas

quote:

quote:

quote:

Ben de daha değişiği var ama onda 392 ile sabit 300 Kb/s almıştım.

Alıntıları Göster
    ben net i komşudan çekiyorum switch e bağlı yapsam etkili olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

ben net i komşudan çekiyorum switch e bağlı yapsam etkili olurmu

Alıntıları Göster
    HALEN BU HG521 HUWAEI MODEMI ÇÖZEBILEN YOKSANIRIM MTU DEĞERLERNİ SÜREKLİ DENİYORUM AMA EN FAZLA 5 SANIYE DAYANIYOR :(
    PC INTERNETI SWCIHTEN ALIYORUM... [UYDU ALICISI VE PC YE NET VERMEK ICIN]
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

HALEN BU HG521 HUWAEI MODEMI ÇÖZEBILEN YOKSANIRIM MTU DEĞERLERNİ SÜREKLİ DENİYORUM AMA EN FAZLA 5 SANIYE DAYANIYOR :(
    PC INTERNETI SWCIHTEN ALIYORUM... [UYDU ALICISI VE PC YE NET VERMEK ICIN]

Alıntıları Göster
    392 MTU halen işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

392 MTU halen işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    8 mbps yi geri mi verecek bu program İllegal birşey degilmi bu?
    birde uygun mtu ayarını nasıl bulacaz kaç yazacaz oraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 8 Temmuz 2012; 15:57:01 >
  • dostum sen süper bişeysin, 50 gbı geçip hemen denicem. programın içine net framewodk 4.0 setubu koyup, bide açıklama içine bu konunun linkini koyarsan güzel olur. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancWood

dostum sen süper bişeysin, 50 gbı geçip hemen denicem. programın içine net framewodk 4.0 setubu koyup, bide açıklama içine bu konunun linkini koyarsan güzel olur. teşekkürler
    Bazı arkadaşlar hemen olmadı falan demiş. Ama bu sistem biraz sancılı. Arkadaşın yapabileceğinin fazlasını yapmış. Çok güzel bir iş çıkarmış ortaya. Eskiden her seferinde uğraşırken şimdi kasmaya gerek kalmayacak. AKK'yı geçeyim ben de deneyeceğim, ama geçen ay bu sistemi farklı yollardan denediğimde olumlu sonuç almıştım.

Teşekkür ederim. YGS/LYS'de istediğini yapacağından şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

Bazı arkadaşlar hemen olmadı falan demiş. Ama bu sistem biraz sancılı. Arkadaşın yapabileceğinin fazlasını yapmış. Çok güzel bir iş çıkarmış ortaya. Eskiden her seferinde uğraşırken şimdi kasmaya gerek kalmayacak. AKK'yı geçeyim ben de deneyeceğim, ama geçen ay bu sistemi farklı yollardan denediğimde olumlu sonuç almıştım.

Alıntıları Göster
    Şimdi bu mtu degerini hem modeme hem de programa mı giricez?Çünkü airties rt-103 kablolu modemim var. mtu degerini göstermiyor.Nasıl ögrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: RancWood

dostum sen süper bişeysin, 50 gbı geçip hemen denicem. programın içine net framewodk 4.0 setubu koyup, bide açıklama içine bu konunun linkini koyarsan güzel olur. teşekkürler

net framework 4.0'ı program içerisine gömersem boyut büyür, ama web kurulumunu koyabilirim yeni versiyonda.. rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

desteğiniz için teşekkürler, YGS/LYS çalışmalarına şimdiden başladık, hayırlısı..
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.