Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
144.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lifetaker

yahu ben doğru mtu değerini bulamadımki. 350 den 400 e kadar bütün sayıları denedim 200 e anca çıkıyor
    torrentte en verimli mtu değeri nedir? airties

Bu sayının 8 e bölünebilmesindeki amaç nedir?

cogu zaman degiskenlik gosteriyor
    150 yaparsan genelde 400-500kb/s görürsün
    400 yaparsan 500-600 kb/s arası
    ben bazen 700 yapiyorum ve 750 kb/s görebiliyorum. nettede rahatca dolaşabiyorum
    Sanırım bunda ip'nin önemi yüksek bir kriter bence.
    bazı ip numaralarinda mtu işe yaramiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    @emirilhan

Hocam en kısa zamanda deneyeceğim çok teşekkürler sağolun seneye gireceğiniz sınavda başarılar inşaAllah istediğiniz üniversite ve bölüme yerleşirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

yahu ben doğru mtu değerini bulamadımki. 350 den 400 e kadar bütün sayıları denedim 200 e anca çıkıyor
    torrentte en verimli mtu değeri nedir? airties

Bu sayının 8 e bölünebilmesindeki amaç nedir?

Alıntıları Göster
    NETMTU İLE İDM'DEN FULL HIZ DOWNLOAD YAPMAK.

Video link:
    http://youtu.be/INqY1ycK1_o

NetMtu programı çalışmıyor diyen arkadaşlara gelsin...

@emirilhan; Rica etsem video linkini 1.mesaja ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 24 Haziran 2012; 20:50:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

Video link:

çok teşekkürler
  • quote:

Video link:

idm nin buildi kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Video link:

idm nin buildi kaç hocam

Sürüm 6.11 build 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The4841VFp -- 24 Haziran 2012; 19:42:57 >

• quote:

quote:

Video link:

çok teşekkürler

Rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The4841VFp

quote:

quote:

Video link:

çok teşekkürler

Rica ederim :)

Alıntıları Göster
    hocam tek sorun kaldı oda surfü 8mb hızında yaparsak bu iş burda biter

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

hocam tek sorun kaldı oda surfü 8mb hızında yaparsak bu iş burda biter

Alıntıları Göster
    bende bide mss var 260 mss 300 de mtu 3-4 mb veriyor ama yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

bende bide mss var 260 mss 300 de mtu 3-4 mb veriyor ama yetmiyor

Alıntıları Göster
    net frame work yok diye hata verdi program

Şuanda 1mbit ile .netframework yüklemeye çalışıyorum daha bir 15dk sürecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 24 Haziran 2012; 20:24:05 >

• Eline saglik, oldukca basarili bir calisma olmus.

Ayrica, sinavinda basarilar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Arakdaşalr program tamamen nasıl kaldırabilirim çünkü 1492 dönünce benim pc de bağalantı sıfırlandı hatası veriyor internette bu programı yükledikten sonra bu olay oldu malesef.

• Modem:RT-204 MTU: 450

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

Modem:RT-204 MTU: 450
    İndirme modunda çok rahat internete girebiliyorum, bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

İndirme modunda çok rahat internete girebiliyorum, bu normal mi?

bazen bu olabiliyor.. internetin yoğun olduğu saatlerle ilgili bir durum olabilir, ama tam emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Arakdaşalr program tamamen nasıl kaldırabilirim çünkü 1492 dönünce benim pc de bağalantı sıfırlandı hatası veriyor internette bu programı yükledikten sonra bu olay oldu malesef.

1.2 sürümüne programı kaldırmak için ekstra bir uygulama daha ekleyeceğim..

ayrıca 1.1 sürümünde programdan çıktığınızda ayarları sıfırlar, hiçbir şey olmamış gibi devam edersiniz, programı bir sefer aç kapa yapabilirmisiniz.. ayrıca modeminizdeki MTU değerini eski haline getirdiniz mi ? bu işlemlerden sonra da modemi resetlerseniz programın etkisi tamamen kalkacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirilhan -- 24 Haziran 2012; 20:36:45 >
  • quote:

quote:

ayrıca 1.1 sürümünde programdan çıktığınızda ayarları sıfırlar, hiçbir şey olmamış gibi devam edersiniz, programı bir sefer aç kapa yapabilirmisiniz.. ayrıca modeminizdeki MTU değerini eski haline getirdiniz mi ? bu işlemlerden sonra da modemi resetlerseniz programın etkisi tamamen kalkacaktır..

Alıntıları Göster
    bu program u torrentte işe yarıyormu?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar RT 102 kullanıyorum. Bir türlü çalıştıramadım. Acaba modem mi değiştirsem...

• quote:

Orijinalden alıntı: loaodz

bu program u torrentte işe yarıyormu?

herhangi bir BitTorrent istemcisinde(uTorrent,BitTorrent,BitCornet vs.) ve tüm indirme hızlandırıcılarda(IDM,FlashGet vs.) çalışmaktadır..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    netmtu torrent indirme hızını değiştiriyormu? İDM hızım değişti ama torrent hala aynı :)) çokmu şey istedim !!

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.