10-11 bin civarında olması lazım kimler geldi kimler geçti 2001 rize 5 bjk 1 2004 rize 5 gs 0 2004 rize 1 fb 0 ey gidi günler hey
quote:Orjinalden alıntı: MC GRADY 10-11 bin civarında olması lazım kimler geldi kimler geçti 2001 rize 5 bjk 1 2004 rize 5 gs 0 2004 rize 1 fb 0 ey gidi günler hey o günleri hiç unutmadım be.küsel günlerdi be.lig başında biraz iyi olsaydık şimdi kayserinin yerinde olurduk.
quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: itaLiano işte budur ! forza Çaykur ben de fındıklı'dan ooo efu hoca da burdaymışşş saygılaar rizeli ve rizeporlu olmak farklı tad bırakın herkez bir gün rizesporlu olmasın bu ayrıcalığı bi tek biz tadalım dimii.....??
quote:Orjinalden alıntı: be cool arkadaşlar rizemizin stadı kaç kişilikti yaww?? rizenin stadı yaklaşık 11 000 kişilik (10 500)
quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ÇAYELİ ÇAHANALARI maça geldinmi hiç ben MEKANSIZLARLA maça tabi bazen VİP : ))
quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ÇAYELİ ÇAHANALARI maça geldinmi hiç ben MEKANSIZLARLA maça tabi bazen VİP : ))
quote:Orjinalden alıntı: be cool uşaklar bırakın kavgayı ya.bende rizeliyim ama galatasaraylıyım. kim ne karışır.topic çok baba oldu teşekkürler serkan53 EYWALLAH BE COOL
ONURLUYUZ GURULUYUZ ÇÜNKÜ BİZ RİZESPORLUYUZ ARKADAŞ TARAFTAR SİTEMİZE GİRMEYİ UNUTMAYIN www.rizesporlular.com
quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ÇAYELİ ÇAHANALARI maça geldinmi hiç ben MEKANSIZLARLA maça tabi bazen VİP : )) 2002-2003-2004 hiç birmaçını kaçırmadım
quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ÇAYELİ ÇAHANALARI maça geldinmi hiç ben MEKANSIZLARLA maça tabi bazen VİP : )) 2002-2003-2004 hiç birmaçını kaçırmadım sizin grup 2002 dağıldıki ama maça gelmediniz ki ...
ne diyon yaw biz her zaman maça geldik gelmeye de devam ediyolar tabi ben yokum şimdi maalesef istanbulda olduğum için
quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ne diyon yaw biz her zaman maça geldik gelmeye de devam ediyolar tabi ben yokum şimdi maalesef istanbulda olduğum için bende şu an istanbuldayım ben 2 sene öncesine kadar hep rizedeydim ve çağanalar yoktu ....
trabzon sporlu çeyrek fırtına sen aydere gelirken tophaneye bi uğra taraftar bak nasıl oluyormuş saygılar....
quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: l LeGenD l ne diyon yaw biz her zaman maça geldik gelmeye de devam ediyolar tabi ben yokum şimdi maalesef istanbulda olduğum için bende şu an istanbuldayım ben 2 sene öncesine kadar hep rizedeydim ve çağanalar yoktu .... kardeş yanlışın var senin ben kendimden biliyordum yaw
quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: be cool uşaklar bırakın kavgayı ya.bende rizeliyim ama galatasaraylıyım. kim ne karışır.topic çok baba oldu teşekkürler serkan53 EYWALLAH BE COOL serkan53 topic i üstte tıtmak lazım biraz daha ilgi gösterelim tüm arkadaşlar.
quote:Orjinalden alıntı: be cool quote:Orjinalden alıntı: serkan053 quote:Orjinalden alıntı: be cool uşaklar bırakın kavgayı ya.bende rizeliyim ama galatasaraylıyım. kim ne karışır.topic çok baba oldu teşekkürler serkan53 EYWALLAH BE COOL serkan53 topic i üstte tıtmak lazım biraz daha ilgi gösterelim tüm arkadaşlar. haklısın cool FORZA RİZESPOR