Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben 2.3.7 xperia edition romunu yükledim cihazıma ancak şimdi orjinal romu yükleyip telefonu satmak istediğimde telefonu root edemedim yardımcı olur musnuz?

Merhaba ;

Aradan 3 yılı aşkın zaman geçmiş,konu sizin ilginizi çeker mi bimiyorum?

Sorunum! Kullanmakta olduğum telefonu kaybettiğim ve şu an yeni telefon almak zorunda kalmamak için de çekmecedeki Vodafone 945 ile yetinmek zorundayım.( Şişman olmasam da tombul parmak sendromu yaşatan telefon)
    Konu ilgimi çekti,uygulamak isterdim ancak burada hiç vurgulanmayan bir sorunla karşılaştım.Forumlarda,YouTube,Internet direkt çözümünü de bulamadım.Firefox,Adobe CC gibi meşakkatli çözümler
    var ama! Sorun Mutlaka başkalarının başına da gelmiştir ama nasıl çözdüler merak ediyorum.

p12 Sertifika sorununu çözmeden APK dosyaları nasıl SD karta yükleniyor.

Sürükle bırak veya gönder ile yükledim,telefon p12 sertifika istedi,SDK Manager kurdum,KINGO ile direkt root ettim telefon bana mısın demedi.

Sorumu olumlu/olumsuz yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Desteğinize teşekkürler.

Vural İpek

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralipek5

Merhaba ;

Aradan 3 yılı aşkın zaman geçmiş,konu sizin ilginizi çeker mi bimiyorum?

Sorunum! Kullanmakta olduğum telefonu kaybettiğim ve şu an yeni telefon almak zorunda kalmamak için de çekmecedeki Vodafone 945 ile yetinmek zorundayım.( Şişman olmasam da tombul parmak sendromu yaşatan telefon)
    Konu ilgimi çekti,uygulamak isterdim ancak burada hiç vurgulanmayan bir sorunla karşılaştım.Forumlarda,YouTube,Internet direkt çözümünü de bulamadım.Firefox,Adobe CC gibi meşakkatli çözümler
    var ama! Sorun Mutlaka başkalarının başına da gelmiştir ama nasıl çözdüler merak ediyorum.

p12 Sertifika sorununu çözmeden APK dosyaları nasıl SD karta yükleniyor.

Sürükle bırak veya gönder ile yükledim,telefon p12 sertifika istedi,SDK Manager kurdum,KINGO ile direkt root ettim telefon bana mısın demedi.

Sorumu olumlu/olumsuz yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Desteğinize teşekkürler.

Vural İpek

Telefonu sadece bir iki ay kullanıp elden çıkarmıştım ve o arada bu konuyu açarak paylaşım yapmıştım. Şu an konuda ne yazdığından dahi bihaberim, kusura bakmayın. Umarım sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben, manevî miras olarak hiçbir âyet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında belki gayelere tamamen erişemediğimizi, fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir. Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.