Şimdi Ara

Aynı numrayı iki faklı sim kartında kullanmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratoto

orkun.t Bu sistemi Turkcell olarak çok zamandır kullanıyorum. Bende o zaman alırken zorlanmıştım. Ancak bilinçli bir Tim Çalışanı

bulunca pek sorun kalmıyor. Yani m.h değil Tim e başvur bence.

Peki kısaca tim'e ne demeliyim.. Uzun uzun anlatınca kafaları karısıyor galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

quote:

orkun.t Bu sistemi Turkcell olarak çok zamandır kullanıyorum. Bende o zaman alırken zorlanmıştım. Ancak bilinçli bir Tim Çalışanı

bulunca pek sorun kalmıyor. Yani m.h değil Tim e başvur bence.

Peki kısaca tim'e ne demeliyim.. Uzun uzun anlatınca kafaları karısıyor galiba :)

Alıntıları Göster
    Eş kart istiyorum demen yeterli. Ellerinde sizin sim karta uygun eşkart olmayabiliyor. Ya istedeceksiniz yada bir iki time bakacaksınız.

Sizin sim karta uygun varsa hemen veriyorlar ve anında kullanmaya başlıyorsunuz.

Ben aldığım zamanda niçin istiyorsunuz dediklerinde ben internet olayını hiç karıştırmadım. Direk aracımda kullanmak için istediğimi söylededim.

• quote:

Eş kart istiyorum demen yeterli. Ellerinde sizin sim karta uygun eşkart olmayabiliyor. Ya istedeceksiniz yada bir iki time bakacaksınız.

Sizin sim karta uygun varsa hemen veriyorlar ve anında kullanmaya başlıyorsunuz.

Ben aldığım zamanda niçin istiyorsunuz dediklerinde ben internet olayını hiç karıştırmadım. Direk aracımda kullanmak için istediğimi söylededim.

Alıntıları Göster
    Bence sizde interneti karıştırmayın. İnternet deyince Data hattı vermek istiyorlar.
  • quote:

Bence sizde interneti karıştırmayın. İnternet deyince Data hattı vermek istiyorlar.

Tesekkurler
  • quote:

quote:

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    Rica ederim. İnşallah yardımcı olmuşumdur. İnşallah Tim de size yardımcı olur.
  • quote:

Ücret alıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Öğrendiğimiz iyi oldu :)

Zamanında Vodafone'dan aldığım zamanlar, Turkcell'den almak istemiştim. Müşteri hizmetleri ve farklı TİM'ler hiçbiri yardımcı olamamıştı.

Daha doğrusu 2. sim alınsa bile, ısrarla aynı paketin "kullanılamayacağı" yönünde bilgi veriyorlardı.

Araç için dediğim zamanda, 2.sim sadece ses hattı olur şeklinde falan demişlerdi.

Neyse, Turkcell'de isterse üçüz kart olsun fark etmez artık

• quote:

quote:

Ücret alıyorlar mı?

Alıntıları Göster
    Ben alalı çok zaman oldu yanlış hatırlamıyorsam 8 yada 12 TL vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Ücret alıyorlar mı?

Muhakkak alıyorlardır.

Normal sim kartı, mikro karta çevirmek için bile alırken..

Turkcell bu
  • quote:

25 tl aldılar hocam ama yapacak birşey yok..
  • quote:

quote:

25 tl aldılar hocam ama yapacak birşey yok..

Alıntıları Göster
    2'side mikro alınabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Alıntıları Göster
    Sonuçta isteğin gerçekleştimi.

İşine yaradımı.
  • quote:

Sonuçta isteğin gerçekleştimi.

İşine yaradımı.

Fazlasıyla hocam sagolasin...
  • quote:

Görevli kız ne icin kullanacaksınız diye sordu ipad veya iphone için ise micro olmuyor bunlar dedi.. Yanlıs hatırlamıyorsam.. (Ya da sadece bir tanesi oluyor..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 1 Mayıs 2012; 10:03:41 >
  • quote:

quote:

Görevli kız ne icin kullanacaksınız diye sordu ipad veya iphone için ise micro olmuyor bunlar dedi.. Yanlıs hatırlamıyorsam.. (Ya da sadece bir tanesi oluyor..)

Alıntıları Göster
    bi ara sevinmiştim turkcellden vodaya geçeceksin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: optimuscu

:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimuscu

:)

Alıntıları Göster
    TİM'den nasıl, ne diyerek aldınız?

3 farklı TİM'e gittim, adamı deli ederler :) Müşteri hizmetlerini aradım TİM'den alacaksınız diyor ama işi bilen TİM bulmak nerde...

• quote:

TİM'den nasıl, ne diyerek aldınız?

3 farklı TİM'e gittim, adamı deli ederler :) Müşteri hizmetlerini aradım TİM'den alacaksınız diyor ama işi bilen TİM bulmak nerde...

Hocam ben istabulda oturuyorum palladium'daki tim'e gittim. muratoto'nun dediği gibi eş kart istiyorum aracımda kullanacağım diye belirttim.. 25 TL aldılar eski sim kartımı iptal ettiler ve 2 yeni sim kart verdiler.
  • Su an ikiz sim kullaniyorum.. İpad almak istesem data problemimi mevcut hattim ve kullandigim paketle nasil cozebilirim 2 normal hat var + 1 micro sim verirler mi?

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 1 Temmuz 2012; 19:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su an ikiz sim kullaniyorum.. İpad almak istesem data problemimi mevcut hattim ve kullandigim paketle nasil cozebilirim 2 normal hat var + 1 micro sim verirler mi?

edit
    Hattın birini 3g modemde kullanırken çağrı gelirse ne oluyor? Telefonun bataryası 8 saat gitmeye başladı, bi modem alıp onda kullanmayı düşünüyorum ama çağrı geldiğinde ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.