Şimdi Ara

sizce valencia macı alırmı son mac 2500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son macım valencia sizce dondurumu macı valencia alırsa 2500 tl cepde

• bende valencia alir demiştim ama yalan oldu
  • ss koysana
    by an_k_ist
  • geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: mami_24

valenin alamayacağı o kadar kesindiki nasıl olduda ona verdiniz hayret

Aynen bende şasırdım ben direk alt oyardım yada atletico ya
  • Valencia benide yaktı desem , Aga geçmiş olsun 350 lira fazla bir ücret ödemişsin kupona evlat acısı heleki son maçtan ve valencia benim gözümde favoriydi yinede son dakikalara kadar 80 'den sonra en az 3 net gol pozisyonunu hiçe saydı , birde 80. dakikalarda karşı takımdan oyuncu kırmızı kart yedi. Şans işte hacı.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Varyaa penalti sandim kalpten gidiyodum az kalsin neyseki kirmizi ile gecti pozisyon acikcasi atl madrid ilk mactan dolayi asilmadi maca neyseki super bi gol atti gelsin paralarr
  • saglık olsun nedielım parasına acımıyorum ustada tek macdan yattıgıma uzuluorum bide kuponda en cok guvendıgım mactı. zaten bı maca cok guvendınmı yatıosun hep bole oluo nekadar favori olursa olsun bakmıcan abı
  • Acikcasi istemeyerekde olsa izlemek zorunda kaldim ama tamda bekledigim gibi macti soldadoya endeksli bir takimdan anca bu cikardi uzun zamandir valencia yi takip ediyorum cok iyi mac cikardilar aslinda ama bi falcao su yok maalasef ilk mac 2-4 olmasa mutlak ust bitecek macti ama genelde atletico defans yapti riske girmedi valencia da 3-4 net pozisyonu atamadi zaten penalti da degilmis pozisyon hakem verebilirdi sanki,neyse olan olmus atsa bile 3 gol lazimdi kaybedenlere saglik olsun neyseki hafta sonu cok iyi maclar var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.