Şimdi Ara

Yetersiz Disk Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımda serbest disk alanı 50 gb 'tan bir anda 37 gb'ta düştü. Bir çok şey silmeme rağmen ( rahat 15-20 gb'lık ) 37 gbtan 38'gb'ta çıktı. Bugün ise büyük yer tutan gereksiz indirdiğim dosyaları sildim (Geri Dönüşüm Kutusuna). Bir anda 23gb'lık alanım kaldı. Hafıza yetersiz olduğundan indirme hızım ve bilgisayar hızımda ciddi bir düşüş yaşandı. Yardımlarınızı bekliyorum. (Not : Geri Dönüşüm Kutusu şu anda boş)

Sistem Geri Yükleme Noktaları da oldukça yer kaplamaktadırlar, ona da göz atarmısın?
    Cooler Master CMStacker BTX Full Tower Kasa/ Corsair 1000 Watt Power/ 2x İntel e5-2699v4 88 Çekirdek /HP 2133 Mhz 64 GB Ram /Nvidia Geforce GTX 970 AMP 4GB / Asus Z10PE-D16 WS Anakart / 2xDell 15000Rpm 300GB SAS HDD (RAID0) - 250 GB Samsung SSD - 3Tb Seagate Barracuda - WD Caviar Red 4TB / 27" Asus IPS LED - 24" Asus IPS LED - 23" Inca 2Ms Black Series
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.