Şimdi Ara

MAKET UCAK YAPMAK ISTIYORUM (CIDDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F18-e super hornet yapmak istiyorum fakat skill level 3 diyor boyanacak parca cokmus ve ben boya konusunda pek iyi degilimdirr ayrica varmi yapan revell falan onlara bikac sorum olcak??(kutulardan boya cikiyomu ve nereyi boyacagimiz yaziyormu)

• Upupup
  •  MAKET UCAK YAPMAK ISTIYORUM (CIDDI)
  • pppuuuu
  • O iş beceri gerektiriyor. Bilmeyen biriysen maketi mundar edersin. Boyanmışları varsa onlardan al
  •  MAKET UCAK YAPMAK ISTIYORUM (CIDDI)

aha eskiden bundan yapmıştım fakat o decal denilen yapıştırılan şeylerini yapamadım.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurt dısında calısmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maket var dediler geldik.
  • Tamamı fırçayla boyanırsa nasıl bir sonuç çıkar merak ediyorum. Boya tabancası kullanmam mı gerekiyor pürüzsüz boyamak için? Konuya giren bilgili kişiler benim sorumu da cevaplarlar umarım.
  • Bazılarında boya var sanırım ama 20-30 liralık paketlerden çıkmaz. Bende yeni bulaştım bir kaç parça boyadım sonra sıkıldım attım kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Tamamı fırçayla boyanırsa nasıl bir sonuç çıkar merak ediyorum. Boya tabancası kullanmam mı gerekiyor pürüzsüz boyamak için? Konuya giren bilgili kişiler benim sorumu da cevaplarlar umarım.

+1
  • Arkadaşlar Revell'in kitlerinden sadece üzerinde Set yazanlardan boya ve fırça çıkar. Fırçayla boyamak biraz dikkat gerektirir fircanin ucu kuru olacak su degerse bozar boyayi boya tabancasi işi için öncelikle evinizde kullanmadiginiz boş bir oda olmalı çünkü tabanca çok pislik ve koku yapar. Mükemmel sonuçlar elde edersiniz ama zahmetlidir. Yaklaşık 10 yıldır maket yapıyorum hala tam ustalastim diyemem. Öncelikle parçaları iskeletinden çıkarmadan boyayin boya kuruyunca söküp alın ve birleşim noktasını capaklardan arindirip tekrar boyayin. Revell Contacta kullanın ki yapıştırma işiniz ince ve rahat olsun. Cimbiz kullanın küçük parçalar için. Birbirine yapismasi zor ve büyük parçaları birleşim noktalarına Contacta surdukten sonra geçici olarak bantlayin ki yapismasi kolaylassin. Decaller'i kullanmak için şöyle yapin; cimbizla dekali suya bandirin ve 15 saniye falan tutun. Sonra yapistirilacak yere getirin ve birazcık iterek dekali mavi kagidindan ayırıp parçaya yapıştırın. Dekal kuruyunca tamamen yapismis olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.