Şimdi Ara

55-250 yahut 75-300 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
12.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

50mm herkesin sahip olması gereken bir lens bence.
    1.8 diyaframa sahip olduğu için düşük ışık koşullarında çekim yapabilirsiniz.
    en güzeli arka planı flu yapıp güzel portreler çekebilirsiniz.
    ayrıca 55-250 de fiyatına göre keskin ve kaliteli bir lenstir.

70-300'ün VC siz olanını 2 ay kadar kullanıp satmıştım. flu fotolar hatırası kaldı.
    ama VC li olan modeli nasıldır bilmiyorum.
    +Canon 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8 + Tamron 70-300 mm f/4-5.6
  • 50 mm yi 1 haftadır kullanıyorum. Arka planı flu portre çekimlerinde süper ötesi sonuçlar veriyor. Şimdi fotoğrafium'da burada yazılanları okuduktan sonra 55-250 II için baktım, kampanya var gibi görünüyor ama param yok. Kredi kartına klima, 650d, 50 mm, led tv vs bağlamışım. Bitik durumdayım. Az kullanılmış satan varsa ilgilenebilirim.
    “Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını,
    Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin.
    Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara,
    Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin...”
  • 75-300 daha iyi gibi

T.C
    Kafkas Üniversitesi
    Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

• İyi günler hocam.
    55-250 IS II lens almaya karar verdim fakat Vatan, Teknosa, Bimeks gibi mağazalarda bulamadım. Konya da bulabileceğim bir mağaza - dükkan biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

İyi günler hocam.
    55-250 IS II lens almaya karar verdim fakat Vatan, Teknosa, Bimeks gibi mağazalarda bulamadım. Konya da bulabileceğim bir mağaza - dükkan biliyor musunuz ?

Teknoloji mağazalarının hiç birinde görmedim. Başka yerde de oktur muhtemelen. Konya kısır bu açıdan.
    fotografium ya da fotozeynep'ten alın daha iyi.

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

İyi günler hocam.

Teknoloji mağazalarının hiç birinde görmedim. Başka yerde de oktur muhtemelen. Konya kısır bu açıdan.

Hocam dediğiniz sitelerde 840 - 880 lira civarlarında.
    Bazı forum sitelerindeki yorumlarda 420 civarlarında 0 aldıklarını söylüyorlar.
    Ayrıca şöyle bir satış var :http://www.n11.com/canon-ef-s-55-250mm-f4-56-is-ii-parasoley-uv-filtre-P13231978
    Yorumlar hep pozitif. Fotozeynep ve fotografium mu pahalı yoksa n11 deki üründe başka bir olay mı var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

İyi günler hocam.

Hocam dediğiniz sitelerde 840 - 880 lira civarlarında.
    Bazı forum sitelerindeki yorumlarda 420 civarlarında 0 aldıklarını söylüyorlar.
    Ayrıca şöyle bir satış var :http://www.n11.com/canon-ef-s-55-250mm-f4-56-is-ii-parasoley-uv-filtre-P13231978
    Yorumlar hep pozitif. Fotozeynep ve fotografium mu pahalı yoksa n11 deki üründe başka bir olay mı var ?

N11'deki satıcıyı bilmiyorum. 800 lira fazla 55-250 için. Sahibinden.com'da falan ikinci el bulursanız o da olur. Ya da facebook'tan Erol Avanoğlu ile irtibata geçin.https://www.facebook.com/profile.php?id=575661714&fref=ts Kendisi Hong Kong'ta yaşıyor ordan gönderiyor. Daha önce ürün aldım oldukça güvenilir birisi. Ondan da alabilirsiniz.

• 55-250 stm çıktı ..hem sessiz hem de optik olarak daha iyi ..fıyatı 350$ .. incelemeye deger..
    gözün aç, gafil olma, bir dahi dünyâya gelmezsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.