Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

pod2g paradan mı bas ediyor

o kadar para verseniz gene olmaz gibisinden diyor betasini yayinla diyenlere sanirim
  • Arkadaslar jb muhabbetleri dolasmaya basladiktan sonra yeni ipad almaya karar verdim bi konuda yardiminiza ihtiyacim var. Simdi yeni ipad alsam uzerinde muhtemelen 5.1 versiyonu bulunacak peki ben cihazi itunes ile aktif etmeye kalktigimda illa bana 5.1.1 versiyonu yuklemek zorundasin gibi bir uyari cikarmi yoksa direk cihazi itunes'a baglamadan calistirabiliiyim ?
  • boşuna kadar verme jb çıksın ondan sonra al
  • “@pod2g: ETA for 5.1 jailbreak: look at my previous tweets. Some weeks away to have a nice, user friendly tool. No beta, sorry, even for $1,000,000.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

“@pod2g: ETA for 5.1 jailbreak: look at my previous tweets. Some weeks away to have a nice, user friendly tool. No beta, sorry, even for $1,000,000.”

yani diyor ki...

Pod2g twitter'da jailbreak'in yayınlanma süresine dair sorulara cevap olarak haftalar uzaklıkta olduğunu tekrarladı.

Beta sürümü olmaycağını, $1000000 verilse bile beta olarak sürülmeyeceğini belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

“@pod2g: ETA for 5.1 jailbreak: look at my previous tweets. Some weeks away to have a nice, user friendly tool. No beta, sorry, even for $1,000,000.”

yani diyor ki...

Pod2g twitter'da jailbreak'in yayınlanma süresine dair sorulara cevap olarak haftalar uzaklıkta olduğunu tekrarladı.

Beta sürümü olmaycağını, $1000000 verilse bile beta olarak sürülmeyeceğini belirtti.

8-9 hafta sonra mi gelecek yoksa
  • quote:

quote:

quote:

yani diyor ki...

hocam hafta dıyınce sen anlakı 1 aydan daha kısa demektır... 8-9 hafta durumu olsa ay kelımesını kullanırdı

• aynen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani diyor ki...

hocam hafta dıyınce sen anlakı 1 aydan daha kısa demektır... 8-9 hafta durumu olsa ay kelımesını kullanırdı

İyi o zaman tamda fanal haftasi cikiyormus bide off offf yinmez tadindan

• arkadaşlar belki yeri bu konu değil ama bir soru sormak istiyorum.forumda aradım ama bulamadım sorumla alakalı bir konu.app storedan usa hesabı açmak istiyorum.ama onay maili alamıyorum.yardımcı olur musunuz.
  • google de konusu var zaten bende ordan yaptım
  • yapıyorum herşey tamam.sadece mailime onay gelicek oanylıcam bitcek.ama mail gelmiyo
  • pod2g evladım olsan bulasık eldıvenı ıle severım senı yayınla artık su jb yı !!!!
  • pod2g oğluna soruyomuş çıkartalımmı jailbreaki evladım oda yok baba sürünsün beleşçiler diyomuş
  • Telefon kasılmaya başladı, şeytan diyorki güncelle 5.1.1'e. Ama ben bahtsız bedeviyim güncellerim akşama 5.1 untethered çıkar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 11 Mayıs 2012; 11:26:27 >
  • buda paragöz çıktı
  • İyice cıvıdı bu iş
  • Arkadas bu adam neyi bekliyor anlamadim ki?Ve neden bir insana bagli bu jb olayi?baska birisi yapamiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.