Şimdi Ara

Candoğan beyin dikkatine EN YENİ BOSCH KGE 58AW40 N %60 daha az elektirik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bosch-home.com/Files/Bosch/Tr/tr/AdditionalFiles/Kampanyalar/201203/Solo/index.html sayfa 24-25 te yer alan %60 daha az elektirik harcayan bir model olduğu yazıyor

Candoğan bey ve uzman arkadaşlar bu model bu ay üretilmiş galiba KGE 58AW30 N ile kıyaslarsak bunu mu almalıyım? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conq_34 -- 10 Mart 2012; 12:14:50 >

• Verdiginiz linki açamadım. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55921767 Burada bu model ve bir önceki modeli ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gardenia59 -- 10 Mart 2012; 10:07:40 >
  • gardenia59 doğrudur hocam zaten ben o modeli almayı düşünüyordum fakat bu modeli daha yeni olarak gördüm arada fiyat olarak fark var fakat ürün A+++ yani dediğine göre %60 daha az elektrik harcıyor. linki açamayanlar için detaylar aşağıda :)

Orijinalden alıntı: conq_34

arkadaşlar kusura bakmayın biraz karıştırınca candoğan beyin aradaki 200 tl fark için 7.5 yıl kullanmamız gerektiğini okudum tamam teşekkürler. Konu iptal :)

alemsin

banada klima satmaya çalışmışlardı inverter .yılda en fazla 2 ay soğutma için kullancağımdan bi hesap yapmıştım 15 yılda falan kara geçiyordum

Orijinalden alıntı: conq_34

arkadaşlar kusura bakmayın biraz karıştırınca candoğan beyin aradaki 200 tl fark için 7.5 yıl kullanmamız gerektiğini okudum tamam teşekkürler. Konu iptal :)

Bu fark 58aw30N ile olan Fark olsa gerektir. Yoksa bizim evdeki dolaplara göre 7.5yil belkide 2.5yila düşecektir. Konuyu buna göre degerlendirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 12 Mart 2012; 22:46:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.