Şimdi Ara

Web Site Yapmak istiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haki, yine de moralini bozma. Çünkü müşteriler de artık uyandı. Eskisi gibi değil. En azından kurumsalına önem verenler diyeyim. Onlar da template istemiyorlar artık. Hatta gerçekten tasarımcı arıyorlar. Şehrin neresi bilmiyorum ama İzmir'de bile gerçek tasarımcı, yaratıcı web designer aranır oldu. Hangi psikoloji ile yazmışım hatırlamıyorum ama çok iç karartmışım. :) sonuçta ben de bu işlerden ekmeğimi kazanıyorum. (benimki masaüstü yayıncılık, indoor, outdoor vs. web değil) Bahtın açık olsun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whyhighone

haki, yine de moralini bozma. Çünkü müşteriler de artık uyandı. Eskisi gibi değil. En azından kurumsalına önem verenler diyeyim. Onlar da template istemiyorlar artık. Hatta gerçekten tasarımcı arıyorlar. Şehrin neresi bilmiyorum ama İzmir'de bile gerçek tasarımcı, yaratıcı web designer aranır oldu. Hangi psikoloji ile yazmışım hatırlamıyorum ama çok iç karartmışım. :) sonuçta ben de bu işlerden ekmeğimi kazanıyorum. (benimki masaüstü yayıncılık, indoor, outdoor vs. web değil) Bahtın açık olsun diyorum.

Hayal gücüme güveniyorum, iyi bir çizgim olduğunu düşünüyorum, hazır template kullanmadan, baştan tasarım yapmayı adet edinen biri olarak yetinmedim grafikerlik kursuna da gitmekteyim ki tasarımlarım daha da güzelleşsin. Dergi bile tasarlayacak donanıma sahip oldum ama bu kadar geniş alanda bilgi sahibi olarak doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Amacım işverenlerin bitmek bilmeyen "aranan nitelikler" ine ayak uydurabilmek ama kimse ne yapabiliyorsun diye sormuyor kimin adamısın diye soruyor. Freelancer olarak yapmak istedim, bu seferde firma olmadığım için ciddiye alan olmuyor, yani istanbulda böyle bilmiyorum ya da doğru insanlar beni bulmuyor. Bende de hata var; bilmediğim şeyi dahi yapabildiğimi söyleyip göz boyamamak ve mütevazi bir şekilde keşfedilmeyi beklemek. Zorla karakterini boz diyorlar

• gençliğimi hatırlatıyorsun. doğru yoldasın. sakın şaşma. bizim sektör öyle bir çukurdur ki namın senden önce gider. sabret. geç de olsa hak ettiğin yerde olacaksın. verileri iyi analiz edeceksin. yani iş yeri iyi midir, kötü müdür, önün açık mıdır? örneğin işyeri seni asgari ücretli sigortasından göstermekte ısrar ediyorsa, agi.yi bile iç ediyorsa (agi : asgari geçim indirimi. devletin çalışanlar için verdiği paradır ki bir çok çalışan farkında bile değildir. ben bir çocuk babasıyım ve eşim çalışmıyor. vergiler hariç şirketim her ay maaşıma ek olarak 80.-TL civarında para verir. bu çok bir para değildir ama şimdiye kadar çalıştıklarım buna bile tenezzül ediyorlardı. onlar buna tenezzül ediyorsa benim olan parayı ben niye istemeyim, değil mi? üstelik ben üç otobüsle işyerine gelirken kendisi bmw ile mi landrover ile mi işe gitsem diye düşünürken...) bunlar göstergedir. şirketin sana nasıl baktığı ile ilgili açık ve net göstergedir. fazla mesaileri ve ödenmeyen mesaileri, haftalık 45 saatin çok yukarısında çalışma şartları, yemek, içecek gibi unsurların hepsi şirketin hakkında göstergedir. kendine güven. unutma ki sen izin verdiğin sürece haklarını yiyebilirler. ha, bunları nasıl mı biliyorum. hepsini daha önce yaşadım da ondan. :) şükür ki şimdiki işyerim ve patronum harika insanlar, Allah bozmasın ama hayatımda ikinci olarak böyle bir işyerinde çalışıyorum. ilki bir yabancı uyrukluydu. yaklaşık 30 yıllık çalışma hayatımda sadece iki işyerimin doğru ve hak yemeyen olması ne acı değil mi?
    bütün bunlar sistemin bozukluğundan kaynaklanıyor. sonuçta, teftiş yok, işveren suçlu bile bulunsa eğer üzerinde hiç bir mal varlığı yoksa yine yırtıyor. bir iş yerinde bütün elemanlar asgari ücretli ve asgari ücretli sigortası olur mu Allah aşkına? ama kimsenin bu yanlışı düzeltmek için kılını kıpırdatmaya niyeti yok. sonuç ortada... köle düzeni...
    ne diyeyim?
    Allah bahtını açık etsin.

• Teşekkür ederim temennileriniz için. Sanırım karanlığın içinden bir ışık görünüyor. Almanya'da çalışmak için YITP programına kayıt olmuştum dönüş yaptılar. Umarım olur, en azından burdaki sömürgeci zihniyete kendimi heba etmem. Anlattıklarınız gerçekten doğru, çünkü herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor ve özel sektörün acımasız olduğu da herkes tarafından bilinen bir gerçek. Sizde 80 liraya tenezzül etmişler, benim son çalıştığım şirket 3-5 TL ye bile tenezzül ederdi. Sistem çok kötü gerçekten. Zaten tonla özel sektörle ilgili iş ilanı mevcut ama kimse başvurma cesareti gösteremiyor. Öbür yandan devlet bir alım yapsa yığınla başvuru oluyor. Bu durum da sistemi ve durumu özetliyordur zaten.
  • Web sitesi yapmak için bilinmesi gereken 5 konu esneklik, sitede kolay navigasyon, arama motoru optimizasyonu, grafikler ve özgün içeriklerdir. Daha cok bilgi icin Tasarımda bilinmesi gereken 5 Başlık makalesini okuyunuz. Arama Motoru Optimizasyonu ve özgün içerikler oldumu tasarım daha bir kolay oluyor. Fakat ben içeriklerde iyiyim, kodlamalarda siteyi google indexlemekte, arama motorlarinda üst siralara cikmak icin herseyi biliyorm ben tasarımda zorlaniyorum diyorsanız da Web Sayfası Tasarımı nı kesinlikle öneriyorm. Üyelik ücretli fakat zaten bir internet sitesi yapmak istiyorsan ufak tefek harcamaları öngörmelisiniz. bedava yapilacaksa bloglar bunun icin müsait. en zevklisi aslinda =) ama yine de bir web sitesi hazirlayip bundan para kazanmak istiyorsanizda su siteyi incelemenizi öneririm. İşini Kur

• haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    son yazını şimdi gördüm. Almanya işin oldu mu? umarım senin için iyi olmuştur. Gerçekten senin için iyi dilek ve temenniler diliyorum. Allah bahtını ve yolunu açık etsin.
  • piyasanın Yarı Fiyatına ve HERKEZE İNAT Profesyonel WEB SİTESİ Yaptırmak İstiyorsanız

Www.MeciSoft.Com

MeciSoft
  • http://wordpress-videolu-kurs.com?a_aid=303030kado68303030&a_bid=bf168b6b BU SİTEYE BİR BAKIN İSTERSENİZ WEB SİTESİ YAPMAYLA İLGİLİ BÜTÜN EĞİTİMLER VERİLMİŞ
  • Merhaba, hiçbir şey bilmenize gerek yok.
    wordpress kullanabilirsiniz. Facebook kullanmaktan farkı yok. Her şey Türkçe ve çok kolay. Ben onlarca site yaptım Wordpresste. Hepsinde de Google ilk sıralardayım. Her şey hazır kurulum alabilirsiniz. Bütün host firmaları bunu sağlıyor.
  • E-Mail...................................: info@vebarocco.com
    Web Site...............................: Vebarocco Web Studio & Digital Agency
    Telefon.................................: (0216) 969 9026

Web Site Yapmak istiyorum

• Ücretli site yapılır...

iletisimim: mesajdefterim@gmail.com

• Herseu para olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.