< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sahibinden.com'Daki Nijeryalı Dolandırıcı (3. sayfa)

-
-
Bana da yazdılar +16514489269 şu numaradan.. Dolandırıcı deyince anında blokladi beni.. Benim hikayede incirlik adana da Nijerya'daki karısına doğum günü hediyesi olarak gönderecekmis.. Ya millet in işi gücü yok Nelerle uğraşıyor.. Aman dikkat..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav zaten fakiriz bari türklere dolandırtında kendinizi yurt disina para cikmasin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yurt dışında işletmen olur işte daha ne istiyorsun :) -
Afrikadan yazan hic kimseye cevap bile vermeyin %100 dolandirici en kotu arkadasligi biraz ilerletince para fln istemeyeni bi iyilik istemeyeni gormedim ben.
En son beni rumen sandi iste romanya ya gelcegim bana davet yolla geleyim yaninda kalayim is bulana kadar fln diyor. OOO tabiki kardesim dedim ama ben ROmanya yada EU vatandasi degilim davet yollayamam dedim vazgecti. Halbuki oturumumla insanlara davetiye yollarimda ugrasir miyim lan tanimadigim adama. Adam suc islese ustune kaliyor sakin tanimadiginiz kisilere turkiye de yada yurtdisinda davetiye fln yollamayin vize almasi icin bu vesileyle bunuda foruma belirtmis olayim. -
Konuyu hortlatıcam. Yav bu konu bu kadar eskiden beridir geliyor olması şaşırttı. Ekşisözlük ve burada açılan diğer nijeryalı konularını okudukça baya eğlendim. Acayip mizahi şeyler çıkmış
Bana da sardı bi tanesi, ürüne tok satıcı fiyatı biçtim adam şak diye almaya kalkıyor. tabi benim haberim yok hiç duymadım bugüne kadar bu nijeryadaki kanadalı ve incirlikteki amerikalı dangozları
Sonra mail istedi attım, bana gelen mail zaten şüpheli baya, anladım bariz bir şey olduğunu. Sonra gelen mail adresini googleda arayınca twitter'da aynı durumdan bahsedilen tweetleri gördüm.
Ekşideki yorumlar da bitirdi, iyi güldürdü.
Bu arada bunun yeni türevleri başlamış galiba, kadın fotosu koyup Gana'da kuzenim var diyen de mesaj attı bana. Bakalım daha neler göreceğiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X