Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Swat 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlaer iyi oyunlar.Swat 4 oynuyorum.İlk başta her göçrevi yapmama rağmen görwev tamamlandı demiyordu. Araştırdım.Her silahı alımam,her şeyi rapor etmem gerektiğini ve sivilleri bağlamam gerektiğini öğrendim. Görev tamamlandı yazdı.Ancak bir sonraki bölüme geçemiyorum. Çin Lokantası'nda kaldım. İleri gidemiyorum.Ne yapmam lazım?

Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • easy de oyna

muhtemelen puani tutturamiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

easy de oyna

muhtemelen puani tutturamiyosun

Puanı tuttramıyormuşum evet... :) Elite oynuyorum da 95 puan gerekiyormuş.
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • Herkesi tutukla ve kimseyi öldürme o zaman görevi tamamlarsın.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.