herhangi bir taahhüt alınmadan internet bağlantınız ücretsiz olarak aktifleştirilecek ve ücretsiz tak-çalıştır modem hediye edilecek. Ayrıca Türk Telekom Lokum internet portalına ücretsiz erişim sağlayabileceksiniz.
Türk Telekom’un Lokum kampanyasından telefon abonesi olan herkes yararlanabilecek. İnternet bağlantı üceti ödemiyorsunuz. Modem ücreti ödemiyorsunuz. Türk Telekom Lokum sitesindeki içeriklerden ücretsiz yararlanabiliyorsunuz. Lokum Kampanyası Ücretlendirme
İnternetin sınırsız dünyasına adım atmak isterseniz Lokum sitesi üzerinden Türk Telekom sınırsız saatlik internet paketini 1TL ‘ye, günlük sınırsız internet paketini ise 2TL’ye satın alabileceksiniz.
Lokum internet sitesi üzerinden istediğiniz saat ya da gün kadar internet paketi satın alırsınız. Bu satın aldığınız süre bittiğinde siz talep etmeden süre uzatılmaz. Böylece süpriz faturalarla karşılaşmazsınız.
Telefon aboneliğiniz devam ettiği sürece modeminizi ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
Lokum hizmetinden ADSL abonesi olmayan veya en az 3 ay öncesinde ADSL aboneliklerini iptal ettirmiş olan Türk Telekom bireysel telefon aboneleri yararlanabilir.
Telefon abonesi değilseniz telefon başvurunuzu web sitemizden online olarak yapabilirsiniz.
Telefon abonesiyseniz Lokum Kampanyası aboneliğinizi sitemizden yapabilirsiniz.
Lokum hizmeti ile bağlantı ücreti, modemin kullanım hakkı ve Lokum internet sitesi erişimi için hiçbir ücret ödemezsiniz. Günlük ve saatlik sınırsız internet paketi kullanımda ise sadece kullandığınız kadar ödersiniz. Üstelik günlük veya saatlik internet paketi kullanmanız durumunda bu ücretler Türk Telekom telefon faturanıza yansıtılır. Ayrıca günlük ve saatlik paket bitiminde paketiniz siz talep etmeden yenilenmez, böylece sürpriz faturalarla karşılaşmasınız. * Aylık download (indirme) miktarı adil kullanım noktası olan 6 GB’yı aştığında ayın geri kalan günleri için download hızı 256 Kbps olarak uygulanacaktır. ** Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. *** Günlük sınırsız internet paketi kullanımda 03:00 – 02:59 saat aralığı baz alınmaktadır.
Turkcell 3g 4GB kullanıyorum. Açıkçası yetmiyor, 12 ay sözleşme yaptım şimdi kurtulamıyorumda. Turkcell in sınırsız vınn paketi vardı bana kalırsa ona geçin. kotalı paketlerde telefon faturasıyla birlikte aynı fiyata geliyor
12 ay taahhüt vermek istemiyorum.Sınırsız güzel ama nadiren kullandığım internetede çok para vermek işime gelmiyorKotalı paketlerde dediğiniz gibi sürpriz fatura riski olabilir.Riske atmamak lazım.
Nadiren kullanıyorsan türk telekomun yeni kampanyasına göz atabilirsin. Lokumdu sanırım, günlük 1 saat 1 lira, 1 saati geçersen 2 lira ödeyip 1 gün boyunca sınırsız kullanıyorsun. Özel bir site yapmışlar, hava durumuna, haberlere vs. para vermeden bakabiliyorsun. Araştırabilirsin sana göre olabilir
Süpermiş,internet kafe gibi yaniçok sağol bu işimi görür benim.
Aynen Rica ederim.
Bağlatırsan bu konu hakkında bir başlık açarsın artık
Tabi tabi bir faydasını göreyim,duyurmak ne kelime reklamını yapacağım,hatta evde 1 saate 2 TL alsam hergün 2 kişiden zengin bile olabilirim
Şaka bir yana teşekkürler
Rica ederim dostum ne demek
Ev rahatlığında internet kafe hizmeti, 1.50 olsun saati
quote:
Orijinalden alıntı: D'day
quote:
Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Turkcell 3g 4GB kullanıyorum. Açıkçası yetmiyor, 12 ay sözleşme yaptım şimdi kurtulamıyorumda. Turkcell in sınırsız vınn paketi vardı bana kalırsa ona geçin. kotalı paketlerde telefon faturasıyla birlikte aynı fiyata geliyor
12 ay taahhüt vermek istemiyorum.Sınırsız güzel ama nadiren kullandığım internetede çok para vermek işime gelmiyorKotalı paketlerde dediğiniz gibi sürpriz fatura riski olabilir.Riske atmamak lazım.
Nadiren kullanıyorsan türk telekomun yeni kampanyasına göz atabilirsin. Lokumdu sanırım, günlük 1 saat 1 lira, 1 saati geçersen 2 lira ödeyip 1 gün boyunca sınırsız kullanıyorsun. Özel bir site yapmışlar, hava durumuna, haberlere vs. para vermeden bakabiliyorsun. Araştırabilirsin sana göre olabilir
Süpermiş,internet kafe gibi yaniçok sağol bu işimi görür benim.
Aynen Rica ederim.
Bağlatırsan bu konu hakkında bir başlık açarsın artık
Tabi tabi bir faydasını göreyim,duyurmak ne kelime reklamını yapacağım,hatta evde 1 saate 2 TL alsam hergün 2 kişiden zengin bile olabilirim
Şaka bir yana teşekkürler
Rica ederim dostum ne demek
Ev rahatlığında internet kafe hizmeti, 1.50 olsun saati
Lokum hizmetinden ADSL abonesi olmayan veya en az 3 ay öncesinde ADSL aboneliklerini iptal ettirmiş olan Türk Telekom bireysel telefon aboneleri yararlanabilir.
ifadesi var.Gol 1 ayrıca 4441444 numarasıda yoğunluktanmıdır nedir bir türlü ulaşılamıyor.Ulaşana kadar 1 senelik taahhüt daha yaparım.
Dün akşam gittim AVEA müşteri hizmetlerindende teyit ederek 5 GB 19 TL JET aldım.1-2 ay kotayı takip edeceğim.Yarında TTNET'ten kurtuluyorum.Umarım pişman olmam.Olumlu-olumsuz gelişmeleri yazarım.Paylaşımlı günler
Dün akşam avea jeti denedim.(Taraftar paketi olan)TTnete göre full çekiyor.Hızı gayet iyi.Steam den onlıne oyun oynamadım ama onuda deneyeceğim fırsat olunca,ayrıca kota takibimde..
steamde harika çalışıyor,konu kapanmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme