Bildirim
Somestr programı (öneri)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gandalff
Öncelikle başarırsan 450+puan garantisi verebilirim.
Açıkçası hiç birşey yapmıyorum ama umarım yapacağım.Yapabileceğin en iyi şey 1 hafta boyunca her gün 2 deneme çözmek.Sonrasında tüm yanlışlarını eleyeceksin, hata yaptığın her konuya yeterince çalışıp (evet sadece o konulara) o soruları tekrar çözmeyi deneyeceksin.Yapamadıkların olursa destek alarak çözümünü öğreneceksin.Eğer olmuştuysa yapamadığın konulardan cevapları öğrendikten sonra birer test daha çözeceksin taa ki 0 yanlış çıkartana kadar.Bu birinci döngü bu döngüyü her hafta tekrarlarsan başarabilirsin.
Hoşça kalotrotorraktör
Haklısın gandalff.Tekrar hatırlattığın için sağol bana bu yöntemi :)_____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
-
Cevabin icin tesekkur ederim :) Denemeye baslayacagim ama fizikte bikac konu kaldi (dalgalar vs). Evde onlari calisip oyle deneme yapmayi planliyorum. Konu eksigiyle deneme yapmayayim diye. O zamana kadar mat. denemesi cozecegim onda eksik yok. Bir de senin bu dedigin sadece tatile ozel mi yoksa sonrasini da kapsıyor mu ? Malum okula gitmek zorundayim bi ay falan. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler