Şimdi Ara

Somestr programı (öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta dersanem yok ben ygs için konu eksiklerimi halledip sonra da ya matematik ve fen denemesi ya da genel deneme çözmeyi düşünüyorum ama sizin de önerilerinizi merak ediyorum. Siz ne yapıyorsunuz, ne yaptınız ?

Orijinalden alıntı: gandalff

Öncelikle başarırsan 450+puan garantisi verebilirim.

Açıkçası hiç birşey yapmıyorum ama umarım yapacağım.Yapabileceğin en iyi şey 1 hafta boyunca her gün 2 deneme çözmek.Sonrasında tüm yanlışlarını eleyeceksin, hata yaptığın her konuya yeterince çalışıp (evet sadece o konulara) o soruları tekrar çözmeyi deneyeceksin.Yapamadıkların olursa destek alarak çözümünü öğreneceksin.Eğer olmuştuysa yapamadığın konulardan cevapları öğrendikten sonra birer test daha çözeceksin taa ki 0 yanlış çıkartana kadar.Bu birinci döngü bu döngüyü her hafta tekrarlarsan başarabilirsin.

Hoşça kalotrotorraktör

Haklısın gandalff.Tekrar hatırlattığın için sağol bana bu yöntemi :)

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black

• Cevabin icin tesekkur ederim :) Denemeye baslayacagim ama fizikte bikac konu kaldi (dalgalar vs). Evde onlari calisip oyle deneme yapmayi planliyorum. Konu eksigiyle deneme yapmayayim diye. O zamana kadar mat. denemesi cozecegim onda eksik yok. Bir de senin bu dedigin sadece tatile ozel mi yoksa sonrasini da kapsıyor mu ? Malum okula gitmek zorundayim bi ay falan.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.