Şimdi Ara

Ülkemizde geleceği olan meslekler? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her Daim Devlet Buba. "Memurluk" geleceği en parlak iş. Ama para istiyorsan "Ticaret" kardeşim.

Orijinalden alıntı: Makify

Elektronik ve yazılım müh. hiç bir zaman değerini kaybetmez. Tabiki işinde profesyonel olursan. Bunlar değilde mekatronik müh. olursa her ülkenin kapısı sana açıktır.

Alıntıları Göster
    Denizcilik. Ülkenin 3 tarafı denizlerle kaplı daha ne olsun? Türkiye’nin deniz ile sınırlarının toplam uzunluğu 7816 kilometredir.

Denizlere hakim olan dünyaya hakim olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

E-ticaret tabii ki. Çok iyi paralar kırdım bu e-ticaret sayesinde, şirket'in % hissesi daha çok babamın üzerinde beraber iş yapıyoruz ama gene de bir kaç ay'a kendime araba alacak kadar para kaldırabiliyorsam bu bile yeter bana.

%1 komisyonla para kırmak biraz zor. Benim de aklımda vardı bu ama gözüm kesmedi pek.

Hâlâ şansın var bu konuda yazılım da biliyorsan kendine göre tasarlayıp çok güzel şablonlar satabilirsin bizim firmanın sitesi henüz açılmadı ama ön sipariş olarak şimdiden 10 bin dolar'dan başlayan satışlara başladık. Zaten beni bu sektöre iten de ntv kanalının son zamanlarda çok bahsetmesiydi üstüne bir de e-bebek, bubilet gibi panolarda reklamlarını gördüğümden artık bende yapmalıyım diye düşündüm.

Bizim yazılımın seminerini vereceğiz yakında öğrenmek ve içeriğini görmek amaçlı ciddi bir şekilde de bu işi düşünüyorsan seni davet edebilirim hem nereden nasıl başlayacağına da mantıklı şekilde adım atarsın.

• quote:

Elektronik ve yazılım müh. hiç bir zaman değerini kaybetmez. Tabiki işinde profesyonel olursan. Bunlar değilde mekatronik müh. olursa her ülkenin kapısı sana açıktır.

Alıntıları Göster
    son artan sağlık sorunlarıyla alakalı olarak gıda tarım hayvancılık organik meyve sebze vs. işleri ve ilaç sektörü.bu 2 sine heryerde ihtiyaç var.Bende şahsen ziraatten yurt dışına gitmeyi düşünüyorum.Çünkü Türkiyede iş bulma tamamen şans işi.Yukarıda birisi zeka demişte kendi işini kurmadıktan sonra istediğin kadar zekanı kullan adamı 1.5 milyara eşşek gibi çalıştırırlar.Türkiyede hiçbirşeyin garantisi yok kuzenim lise boyunca 4 yıl köepk gibi çalıştı eczacılık için tam bu sene kazandı gitti egeye devlet de eczacıların karını düşürdü.Tıp ta bir süre sonra bitecek elbet

• quote:

Alıntıları Göster
    herkes okuduğu bölümü övmüş.

anlaşılcağı gibi herkesin söyledi meslekler dışında olanlar.

Orijinalden alıntı: iMega

Bilgisayar mühendisliği Şuan Türkiye yazılım konusunda Almanyadan sonra Dünya'da ikinci durumda.

Alıntıları Göster
    doğu dilleri
    bilişim üzerine herhangi bir meslek

bu ikisi her zaman iş görür.

Alıntıları Göster
    mekatronik

Alıntıları Göster
    Denetçi

Alıntıları Göster
    Tıp, hukuk, elektrik elektronik müh vs. her zaman revaçta..

5-10 yıl sonra kesinlikle moleküler biyoloji ve genetik mühendisliği çok tutulacak.

• Serbest meslek erbabi ticaret vs

Alıntıları Göster
    Yazılım ve sağlık sektörü

Keşke Anket yapsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 26 Ocak 2012; 21:43:26 >

Orijinalden alıntı: rockerconur

Yazılım ve sağlık sektörü

Keşke Anket yapsaydın

Doğru hocam baştan düşünebilseydim iyi olurmuş

Alıntıları Göster
    Milletvekilliği, başbakanlık, başbakan yardımcılığı, dış işleri bakanı, cumhurbaşkanlığı falan bunlar hep geleceği olan meslekler.

Orijinalden alıntı: denixex

moleküler biyoloji ve genetik bence geleceğin mesleği , ama ne zaman gelecek o gelecek onu bilmiyorum

Hayallerimi yazıya döktün resmen Citizen'de mbg okuyor sanırım çok kıskanıyorum

Orijinalden alıntı: tibet41

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Denizci ol derim,Uzakyol ehliyeti de aldın mı ohh,kıyak meslek .

Meraktan soruyorum ne gerekiyor ki denizci olmak için yani bununda mi üniversitesi var?

Tabi canım olmaz olur mu, en büyük örnek ise İtü Denizcilik Fakültesi Tek başına Tuzla' da :) Denizciden kastım zaten kaptandı,güzel meslek aç kalmassın,geleceği var her daim Çünkü her zaman birşey taşımak zorundayız dünya da ordan buraya,burdan oraya

Üniversitede gitmek istediğim tek bölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Denizci ol derim,Uzakyol ehliyeti de aldın mı ohh,kıyak meslek .

Meraktan soruyorum ne gerekiyor ki denizci olmak için yani bununda mi üniversitesi var?

Tabi canım olmaz olur mu, en büyük örnek ise İtü Denizcilik Fakültesi Tek başına Tuzla' da :) Denizciden kastım zaten kaptandı,güzel meslek aç kalmassın,geleceği var her daim Çünkü her zaman birşey taşımak zorundayız dünya da ordan buraya,burdan oraya

Üniversitede gitmek istediğim tek bölüm

Alıntıları Göster
    quote:

cemaat kur

doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 27 Ocak 2012; 3:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginherif

quote:

cemaat kur

doğru

Alıntıları Göster
    adam gerisi gelir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: rocket11

adam gerisi gelir zaten

Alıntıları Göster
    ben kocaeli fizik okuyorum. bir gün bir öğretim görevlisi hocamızla konuşurken ona sormuştuk hocam mezun olunca ne yapalım diye. bize verdiği cevap şuydu. İddia bayi açın.

Orijinalden alıntı: suffer_me

ben kocaeli fizik okuyorum. bir gün bir öğretim görevlisi hocamızla konuşurken ona sormuştuk hocam mezun olunca ne yapalım diye. bize verdiği cevap şuydu. İddia bayi açın.

Alıntıları Göster
    Ülkemizde önümüzdeki 10 yıl içinde yapı dönüşümleri konusunda çok ciddi adımlar atılacak.Zaten büyük olan inşaat piyasası kat kat daha büyüyecek.Aklı olan inşaat mühendisliği okur, bu furyayı kaçırmaz.

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Her zaman toplum içinde en çok saygı duyulan, en elit kısım ve mesleği her koşulda garanti olan tek meslek TIP'tır. Kıskananlar, çekemeyenler ne derse desin farketmez.

tıp ii hoş da cnm bence ondan önce daha güzel çok meslek var
    savcı hakim en ii de kaymakamlık
    mesela bi ilçede en az 20 tane doktor vardr küçük bi ilçede ama en fazla 2 tane savcı hakim vardr ve 1 tanede kaymakam vardr
    Yani en az hangisiyse o mesleğe sahip olmak daha değerli olsa gerek bence tıp baştan 5. falan gelir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.