Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Sibel yanlış yaptı gider ayak Alpin Mustafanın Elini sıkmadı
  • Sonunda zombimiz gitti
  • Oh be kurtulduk gözlerimiz bayram edecek bidaki bölümlerde
  • Sibel tuzun e çok az oy geldi herhalde
  • lanet sibel alp aralarındaki en iyisi lan o olmasa açlıktan ölürsünüz o tepede bayıldıgında alp indirmişti aşağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Sibel yanlış yaptı gider ayak Alpin Mustafanın Elini sıkmadı

Evet bende dikkat ettim vedalasma olayina sibel ayip etmis valla

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßecy -- 2 Nisan 2012; 23:22:14 >
  • Merve çok sinsi ve ortalığı karıştırıyor ve karıştırmaya devam edecek ? Nihat ı gaza getiriyor. Sen olsan ağzını burnunu kırarsın falan dedi bir yerde.
  • Artist birde alp le mustafa abi ye tavır yapıyor.Sen dönde istanbula bi bak bakalım nasıl bi tipin olduğunu artık sibel tüzüne bakan makyajsız halini hatırlar
    Hayatımın şokunu geçirdim bugün fenalaştım yaw sibel yüzünden o tip neydi öyle göz zevkim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 2 Nisan 2012; 23:23:08 >
  • Sanki kazık çaktı sonuna kadar kalıcam mı sandı herkes zamanı gelince gidecek bu kadar büyütecek bişiy yok sırada topun ağzında laf taşıyan Merve var.
  • sibel tüzünün gitmesi iyi oldu tabi şuan adada en sinsi olanı duruyor ne yapıp edip ünlülerin merveden kurtulması lazım yoksa ünlüler fena karışır.Resmen herkesi dolduruşa getiriyor laf taşıyor huzursuzluk yaratıyor hayır oyunlarda da çok kötü bari oyunlarda birşey yapsaydı da bari en azından denirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 2 Nisan 2012; 23:32:01 >
  • Sibel Tüzün'ün yaptığı ayıp kardeşim.Senden büyük bir adamın sevmeyebilirsin ama bir yüzüne bak elini sık.Alp e ayıp etti.Anıl garibim izlediyseniz Sibel'in gözünün içine baktı ben kazandım ama yine de üzüldüm der gibi içten.Ona bile soğuk davrandı.Gerçekten terbiyesizmiş.Bir de merve biz anılı göndermeye anlaşmıştık dediğinde anılın yüzünü gösterdiklerinde onun yerine ben üzüldüm sinirlendim.Rahat rahat diyor birde onu gönderecektik diye .Neyse en azından An ılı kolay kolay gönderemeyeceklerini anladılar.Bu arada oy oranlarını göstermediler sanırım Sibele ailesi hariç pek oy atan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

Bu gönüllülerin erkekleri bi acayip arkadaş yav.Haim midir nedir adamın Survivor ile alakası yok,Serhat desen tam dangoz,Cevher'in adaya katkısı nedir çözemedim.
    Bi Hasan var adada iş yapan.Gönüllülerin kızları erkeklerden daha faydalı valla.

Haim ve serhat konusunda haklısın. Hasan zaten götürüyor. Cevherde yardım ediyor ona, oyunlarda da fena değil. Nihatı götürdü adam. Kızlar desen sadece begüm oyunlarda iyi, diğer kızlar fos.
  • Bir dahaki sefere yine anılı yazar bu ünlüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

Bir dahaki sefere yine anılı yazar bu ünlüler

Alp, anıl ve mustafa da merve yazsa, merve de gider. Tamamdır bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

Bir dahaki sefere yine anılı yazar bu ünlüler

Oylamada kalır gene Anıl.

Bu arada Sibel'in orada yaptığı gerçekten ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackh4wk -- 2 Nisan 2012; 23:37:44 >
  • Anıl,Alp,Mustafa üçlüsü adanın hakimi olurlar bence.Bu üçlüye ilerde birde Hasan katılırsa ciddiyim karşılarında kimse duramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

Anıl,Alp,Mustafa üçlüsü adanın hakimi olurlar bence.Bu üçlüye ilerde birde Hasan katılırsa ciddiyim karşılarında kimse duramaz.

Bence de adalar birleşene kadar bu grup bozulmaz birleşince de Hasan la cevher katılır mustafa yı elerler 4 finalist bunlar olut
  • Alp adamım ya sonuna kadar destekliyorum hem karekterli, hem sempatik, hemde başarılı , adayada en çok uyum sağlayan o
  • sibel iyi yaptı.
    gitmesi gereken topaloğlu idi.
    bir işe yaradığı yok.
    aptal saptal ortalıkta dolaşıyor bir de yemek beğenmiyor.
    yarışmalara girmiyor.
    alp te gereksiz yüz veriyor buna.nihatta bu durumdan kıllandı.
    alp bu topaloğlu yüzünden kendini harcayacak.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.