Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Helal sana be Survivor'un ASLANI adamsın adam
  • böyle dokunulmazlık oyunumu olur allah aşkına bu oyundan olsa olsa ödül oyunu olur
  • Hayim'i koruyabilir bu sefer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan cevheri koruyacak.
  • yuru be hasan ama acun odulu o tepede vermesi pek uygun degilidi en azindan bn oyle dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalar birleşti birleşeli hep Hasan alıyor galiba. Hep aynı oyun...
  • geçen haftada oyunu böyle aldı hasan ada'da alp olup hasanla yarış yapsaydı ne bahane bulacaktı acaba
  • GERİZEKALI MI NE BUNLAR? EN KRİTİK EN HAYATİ OLAN DOKUNULMAZLIK OYUNU BÖYLE OLUYOR. SAÇMA. HER NEDENSE HEP HASAN'IN BAŞARILI OLDUĞU TÜRDEN OLUYOR...
  • Bakalım kimler çıkacak smse
  • Hayim'i korumazsa ünlüler onu yazıp göndersinler. Hayim'e sanmıyorum ki oy atan olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

GERİZEKALI MI NE BUNLAR? EN KRİTİK EN HAYATİ OLAN DOKUNULMAZLIK OYUNU BÖYLE OLUYOR. SAÇMA. HER NEDENSE HEP HASAN'IN BAŞARILI OLDUĞU TÜRDEN OLUYOR...

Adam başarılı işte yapıyor. Eşit şartlar da yarışıyorlar. Hani güç oyunu olsa da Hasan güçlü diye aldı dersin ama alakasız oyunlar
  • Begüm-Almeda sms'e çıkcak gibi gözüküyo.
  • Begum baydi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat ile begum cikcak smse

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Hayim'i korumazsa ünlüler onu yazıp göndersinler. Hayim'e sanmıyorum ki oy atan olsun..

Hasan önce Cevher'i sonra Begüm'ü aldı korumaya en son Hayim kaldı büyük ihtimal Hayim'i alacak korumaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Almeda beceriksizim demiyorda şanssızlık diyor. Bizde yedik. Nihat dokunulmazlık alamazsa Almeda sms e kalır.

Eskiden iyiydi.
    Bugün de eski günlerinde olduğu gibi bir performans gösterdi.

Nihat çok yanlış taktik yaptı öne arkaya değil sağa sola sallayacaktı o öne arkadaya sallayıp rakibi sağa sola sallayınca direkman dengesi bozulup gidiyor.
    Hasan taktiği oturmuş dansçı olmasının da verdiği avantajla bir dalga hareketi yapıyor zaten dur durabilirsin.

Oyunların seviyesi gitgide düşüyor kano oyunu,sirklerdeki top atıp adam düşürme, ve dokunulmazlık oyununa yakışmayan bir denge oyunu geçen haftaki merdiven de kötüydü.

Koyun şöyle güç oyunu hadi güç koymuyorsunuz kız erkek adaletsizlik olur diye parkur oyunu koyun madem.

Şimdiye kadar 3 kez Hasan 1 kez Nihat aldı dokunulmazlığı

• Hayim ile almeda çıkar bence sms e
  • Ben dedim cevheri korur diye.
  • Hasan kankasından vazgeçemedi Hayim'i almalıydı.
  • hayim ile almeda çıkar gibi
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.