Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meliscoban

maalesef hala 3g için yapamadılar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eksiğim ney anlayamıyorum.

JB yi anlatılanlara göre büyük bir titizlikle yapıyorum. Cydia falan yükleniyor doğru düzgün. Sonra uygulama yüklemeye çalışıyorum. Uygulamayı seçip Itunes de sync liyorum, sonra "..... failed to installed." diyor. kuramıyor. Yapmam gereken başka ne var? Daha önce 4.2.1 kullanırken hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. Şu JB olayına tek sevinemeyen benim hala heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

JB yi anlatılanlara göre büyük bir titizlikle yapıyorum. Cydia falan yükleniyor doğru düzgün. Sonra uygulama yüklemeye çalışıyorum. Uygulamayı seçip Itunes de sync liyorum, sonra "..... failed to installed." diyor. kuramıyor. Yapmam gereken başka ne var? Daha önce 4.2.1 kullanırken hiç böyle sorunlar yaşamamıştım. Şu JB olayına tek sevinemeyen benim hala heralde.

appsync yüklediniz mi cydia dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Hayır yüklemedim de daha önce 4.2.1 kullanırken de yüklememiştim. Appsync i kurduktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

quote:

Orijinalden alıntı: sero.polat

yanınızda çok amatör kalıyorum ama bende insanım ya :(
    ne olcak şimdi iphone 4 gevey li benimki 4.3.3

Güzel kardesim sana kim amatör demeye hakaret etmeye cesaret edebilir?bir arkadaslar denesin simfreeler bağımsız jb yapsın sonra onuda denerler biraz zaman sadece.

Alıntıları Göster
    Daha bugün semi-untethered yapmıştım Neyse, tüm emeği geçenlere teşekkürler.

• Arkadaslar 5.0,1 untethered sorun varmi 01.59.00 da calisiyormu cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır yüklemedim de daha önce 4.2.1 kullanırken de yüklememiştim. Appsync i kurduktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu?

restart yeterli olacaktır... Bir deneyin bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

jb yapan arkadaslar hiz konusu nasil? yavaslama vs. var mi?

ibooks acilmiyor diyenler var? problem var mi gercekten? eger oyleyse biraz daha bekleyebiliriz bence...

Herhangi bi yavaslama soz konusu degil.harika ve cok stabil cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: makita31

quote:

Orijinalden alıntı: DOBROUTRO

quote:

Orijinalden alıntı: makita31

Mesajim bulunsun beyler tetheret jb ile cydiadan parali olarak program yukledim restore edinci gidecek untetheret jb yapinca tekrar pata odememe gerek kalirmi uygulamaya?
    Ve jb ile installioustan yukledigim uygulamalari iclouda yukleyebilirmiyim
    Lutfen alinti yapiniz

Cydia dan aldıgınız paralı App lar için yeniden restore edılınce tekrar para ödemezsınız.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bbsettingsi kurmak istiyorum fakat şu an sbsettings yüklü. silmem gerekir mi diğerini ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

YAA ARKADAŞLAR JB YAPTIM DONE YAZISI GELDİ SONRA ELMA GELİYOR HABİRE AÇILIP KAPANIYOR NERDE YANLIŞ YAPIYORUM.

iPod Touch 4 5.0.1

TAMAMDIR OLDU BAŞARDIM!

ne yaptın acaba bende de öyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

quote:

Orijinalden alıntı: sero.polat

yanınızda çok amatör kalıyorum ama bende insanım ya :(
    ne olcak şimdi iphone 4 gevey li benimki 4.3.3

Güzel kardesim sana kim amatör demeye hakaret etmeye cesaret edebilir?bir arkadaslar denesin simfreeler bağımsız jb yapsın sonra onuda denerler biraz zaman sadece.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Yapanların eline sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

YAA ARKADAŞLAR JB YAPTIM DONE YAZISI GELDİ SONRA ELMA GELİYOR HABİRE AÇILIP KAPANIYOR NERDE YANLIŞ YAPIYORUM.

iPod Touch 4 5.0.1

TAMAMDIR OLDU BAŞARDIM!

İlk basta everything else basarak kurmuştum sonra direk jailbreak'e bastım oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliscoban

maalesef hala 3g için yapamadılar

Alıntıları Göster
    1604 hatası alanlar İREB ile yapsınlar başka şeylerle boşuna uğraşmayın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

iPod Touch 4 5.0.1

TAMAMDIR OLDU BAŞARDIM!

İlk basta everything else basarak kurmuştum sonra direk jailbreak'e bastım oldu.

bende elma yanıp sönüyor bilgisayara takıp birdaha jb mi yaptın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

restart yeterli olacaktır... Bir deneyin bakalım...

Alıntıları Göster
    jailbreak yaptım cydia dan bbsettings indirdim bunu nerde görebilirim simgesi cıkmadı ?

• Bu cok iyi oldu tamda telefoncok hizli sarj yemeye baslamisti eve gidince hemen geceyim 5.0.1 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

jailbreak yaptım cydia dan bbsettings indirdim bunu nerde görebilirim simgesi cıkmadı ?

aynı sorunla bende karşı karşıyayım ve kimse cevap vermiyor kendim çözmeye çalışıyorum ama bulamadım :)
  • quote:

Ayarlar-->bildirimler
  • Arkadaslar 01.59.00 sorun yasayan varmi hiz yada stabil durum nasil bi bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Ayarlar-->bildirimler

bildirimlerden açtım yine olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4libu -- 27 Aralık 2011; 18:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Bu cok iyi oldu tamda telefoncok hizli sarj yemeye baslamisti eve gidince hemen geceyim 5.0.1 e
    Şimdilik corona ile untethered yaptım.Bir süre böyle kullanalım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.