Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
332.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Oyun fena geliyor Ferrari falan tamam da Pagani tarzı fantastik araçlara fazla yer vermezlerse daha iyi olur diyorum,daha alışıldık ve klasik araçlar ağırlıklı olursa mükemmel olur,BMW E21,E46,Porsche 911 vb.touring araçlar falan süper olur.

e30 da var

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    458in sesi gerçeğinin aynısı. Bağdat caddesinde gazlarken duymuştum. Sesler de bu şekilde iyi olursa GT ve Forza nal toplar. Ama tabi simulasyon açlığı çekenler için geçerli olur bu dediğim. Onun dışında millet 220 ile viraj dönmüyor çok kötü bu oyun demeye devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

458in sesi gerçeğinin aynısı. Bağdat caddesinde gazlarken duymuştum. Sesler de bu şekilde iyi olursa GT ve Forza nal toplar. Ama tabi simulasyon açlığı çekenler için geçerli olur bu dediğim. Onun dışında millet 220 ile viraj dönmüyor çok kötü bu oyun demeye devam eder.

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Oyun fena geliyor Ferrari falan tamam da Pagani tarzı fantastik araçlara fazla yer vermezlerse daha iyi olur diyorum,daha alışıldık ve klasik araçlar ağırlıklı olursa mükemmel olur,BMW E21,E46,Porsche 911 vb.touring araçlar falan süper olur.

e30 da var

e30 varsa gerisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

quote:

e30 da var

e30 varsa gerisi yalan

Alıntıları Göster
    çıldırın çıldırın

olm o son SS nedir lann öyleee !! kafayı yicem

• quote:

çıldırın çıldırın

olm o son SS nedir lann öyleee !! kafayı yicem

Alıntıları Göster
    Detaylar mükemmel gerçekten grafikler olsun sesler olsun umarım fiziklerde bu kadar güzel olur. Çıksada içimizdeki sim yangınını söndürse
    MSI Z87-GD65 Gaming || Intel Core i5 4690K 4.8GHZ || GALAX GTX 980 HOF 1560MHZ - 8000MHZ || BenQ XL2420Z 24" || G.SKILL RipjawsX 1866Mhz DDR3 CL 8-9-8-24 4x2 8GB || Corsair Neutron GTX 480GB || Seagate 3 TB 7200 64Mb || Corsair Obsidian 750D || Cooler Master Vanguard V850 || Zalman Reserator 3 MAX || Logitech G502 Proteus Core || Steelseries Apex RAW || Creative Sound Blaster ZX || ASUS Strix 2.0

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Detaylar mükemmel gerçekten grafikler olsun sesler olsun umarım fiziklerde bu kadar güzel olur. Çıksada içimizdeki sim yangınını söndürse

Alıntıları Göster
    Fantastik

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Fantastik

Alıntıları Göster
    Bmw fotoğraflarında araç içi görüntülere yer vermişler yeni..
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.597838816909107.152094.305504559475869&type=1
    Yav 2013 ilk çeyreği deniyor ama bu ilk çeyrek içerisine girdik hala net bir tarih yok. İnşallah 1 sene atmazlar ileri.
    Birde nurburgring nordschleife olsa şu oyunda başka hiçbir oyuna falan gerek yok.
    Ben pc de nurburgring nordschleife süre kasmak için gtr oynuyorum,drift için lfs oynuyorum. Ancak bu oyunda hem drift yapılıyor hem süre kasabiliyorsun anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 1 Şubat 2013; 19:37:27 >
    AMD FX X8 8350 AM3 4.0 GHZ 16MB -- ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 -- COOL MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU -- GSKILL 8GB (2X4) RIPJAWSX DDR3 1600 MHZ CL9 -- ASUS R9 280x DIRECTCU II TOP 3 GB GDDR5 384 BIT DX11.2 -- KINGSTON 240 GB V300 SSD -- CORSAİR CARBIDE 400R 80PLUS 750W KASA -- LOGITECH G25 -- PLAYSEAT

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Bmw fotoğraflarında araç içi görüntülere yer vermişler yeni..
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.597838816909107.152094.305504559475869&type=1
    Yav 2013 ilk çeyreği deniyor ama bu ilk çeyrek içerisine girdik hala net bir tarih yok. İnşallah 1 sene atmazlar ileri.
    Birde nurburgring nordschleife olsa şu oyunda başka hiçbir oyuna falan gerek yok.
    Ben pc de nurburgring nordschleife süre kasmak için gtr oynuyorum,drift için lfs oynuyorum. Ancak bu oyunda hem drift yapılıyor hem süre kasabiliyorsun anlaşılan...

Alıntıları Göster
    E30 kabini dehşet

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    GTR2 nin en sağlam modlarından olan WSGT nin daha gelişmiş ve genişlemiş yeni versiyonu WSGT2 rf2 ile beraber AC ye de geliyor

Mazda 3 renderlarını görebilirsiniz.

http://www.virtualr.net/world-super-gt-2-new-mazda-3-renders

• quote:

GTR2 nin en sağlam modlarından olan WSGT nin daha gelişmiş ve genişlemiş yeni versiyonu WSGT2 rf2 ile beraber AC ye de geliyor

AC ile birlikte Rf2'ye geliyor desek daha doğru olur Zira modun yapımcılarının AC'ye yöneldiği söyleniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

AC ile birlikte Rf2'ye geliyor desek daha doğru olur Zira modun yapımcılarının AC'ye yöneldiği söyleniyor...

Alıntıları Göster
    Da oggi Assetto Corsa aderisce a Steam Green Light!
    Sostieni Assetto Corsa: se desideri che sia incluso nel catalogo di Steam, vota ora!

Scopri perché Steam è la soluzione ideale per Assetto Corsa:

scarica velocemente il gioco e tutti i contenuti aggiuntivi
    gestione automatica e semplice di aggiornamenti e autenticazione
    unisciti a una community di piloti virtuali più ampia: più giocatori, più contenuti, più licenze ufficiali!
    aiuti il team di sviluppo a crescere e migliorare Assetto Corsa con più contenuti e feature, garantendo estesa longevità al progetto
    più giocatori vuol dire più contenuti aggiuntivi gratuiti e DLC a basso costo

Visitahttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=128612208 e vota ora!

Sulla pagina di Green Light di Assetto Corsa ti attende una bella sorpresa...

Bu mevzu nedir arkadaşlar bilen varmıdır.
    AMD FX X8 8350 AM3 4.0 GHZ 16MB -- ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 -- COOL MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU -- GSKILL 8GB (2X4) RIPJAWSX DDR3 1600 MHZ CL9 -- ASUS R9 280x DIRECTCU II TOP 3 GB GDDR5 384 BIT DX11.2 -- KINGSTON 240 GB V300 SSD -- CORSAİR CARBIDE 400R 80PLUS 750W KASA -- LOGITECH G25 -- PLAYSEAT

• quote:

Da oggi Assetto Corsa aderisce a Steam Green Light!
    Sostieni Assetto Corsa: se desideri che sia incluso nel catalogo di Steam, vota ora!

Scopri perché Steam è la soluzione ideale per Assetto Corsa:

scarica velocemente il gioco e tutti i contenuti aggiuntivi
    gestione automatica e semplice di aggiornamenti e autenticazione
    unisciti a una community di piloti virtuali più ampia: più giocatori, più contenuti, più licenze ufficiali!
    aiuti il team di sviluppo a crescere e migliorare Assetto Corsa con più contenuti e feature, garantendo estesa longevità al progetto
    più giocatori vuol dire più contenuti aggiuntivi gratuiti e DLC a basso costo

Visitahttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=128612208 e vota ora!

Sulla pagina di Green Light di Assetto Corsa ti attende una bella sorpresa...

Bu mevzu nedir arkadaşlar bilen varmıdır.

Alıntıları Göster
    eğer fazla oy toplarlar ise oyun Steam'e eklenecek ve ordan satın alabileceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Eyv. sağolasın. Ne yani oyun hazır oymu bekliyorlar, satsınlar işte de nasiplensek.
  • quote:

quote:

Eyv. sağolasın. Ne yani oyun hazır oymu bekliyorlar, satsınlar işte de nasiplensek.

Alıntıları Göster
    Bir beta tester'ın hazırladığı video.

bu da gameplay

• quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

Bir beta tester'ın hazırladığı video.

bu da gameplay

Alıntıları Göster
    Yıllardır beklediğimiz Grafik+Fizik karışımı bu sefer tutacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Yıllardır beklediğimiz Grafik+Fizik karışımı bu sefer tutacak gibi

Alıntıları Göster
    http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-technology-preview-released/

• quote:

http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-technology-preview-released/

Alıntıları Göster
    fazla netkar pro keyi olan ? :)

Orijinalden alıntı: scansoz

fazla netkar pro keyi olan ? :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam,

Az önce tech prewiewi indirip aktive ettim ve oynadım.

Nasıl olduğunu anlatmıyorum, yoksa uykularınız kaçar. GT5 + Forza + NKP + rF2= AC diyorum.

Yalnız oyun sistem canavarı olacak. Bende GTX 560 TI var 1680x1050 çözünürlükte full detay açık 1 FPS aldım :)))))))))))))))) Gölge - yansıma - AA - AF kısınca 35 fps ile oynanabiliyor.

Not: Rfactor 2'ye verdiğim parayı keşke bunlara bağışlasaydım.

Not2: Bu ayki maaşımı Kunos'a bağışlamak geçti içimden oyunu oynadıktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Arkadaşlar selam,

Az önce tech prewiewi indirip aktive ettim ve oynadım.

Nasıl olduğunu anlatmıyorum, yoksa uykularınız kaçar. GT5 + Forza + NKP + rF2= AC diyorum.

Yalnız oyun sistem canavarı olacak. Bende GTX 560 TI var 1680x1050 çözünürlükte full detay açık 1 FPS aldım :)))))))))))))))) Gölge - yansıma - AA - AF kısınca 35 fps ile oynanabiliyor.

Not: Rfactor 2'ye verdiğim parayı keşke bunlara bağışlasaydım.

Not2: Bu ayki maaşımı Kunos'a bağışlamak geçti içimden oyunu oynadıktan sonra.

Alıntıları Göster
    fiyatı uygun olursa rf2 yi tokatlar,pcars tan daha iyi bir optimizasyonu var

• quote:

fiyatı uygun olursa rf2 yi tokatlar,pcars tan daha iyi bir optimizasyonu var

Alıntıları Göster
    ben adamların siteye bile giremiyorum.iyi indirmişsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.